Hier is hoe Eddie Redmayne zich voorbereidt op zijn filmrollen

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Eddie Redmayne zich voorbereidt op zijn filmrollen
Hier is hoe Eddie Redmayne zich voorbereidt op zijn filmrollen
Anonim

Les Miserables in 2012, The Theory of Everything in 2014 en Jupiter Ascending in 2015 zijn enkele van Eddie Redmayne's grootste films aller tijden. En wie zou zijn tijd in de filmfranchise The Fantastic Beasts kunnen vergeten? Hij is een ongelooflijke acteur die prijzen mee naar huis heeft genomen, waaronder de Academy Award voor Beste Acteur in een Hoofdrol en de Golden Globe Award voor Beste Acteur Motion Picture Drama.

Hij weet wat er nodig is om ervoor te zorgen dat een film ongelooflijk wordt. Hij doet het werk, hij neemt de tijd, hij spant zich in en hij levert resultaat op. Hier zijn enkele van de interessante dingen die hij doet (achter de schermen) bij het voorbereiden van bepaalde filmrollen.

10 Hij studeerde dierentrainers voor de 'Fantastic Beasts'-franchise

Fantastische Beesten
Fantastische Beesten

Eddie Redmayne werd gevraagd over het bestuderen van dierentrainers ter voorbereiding op zijn rol in de Fantastic Beasts-filmfranchise. Hij bracht tijd door in dierentuinen, parken en ging zelfs met bepaalde dieren in kooien. Hij legde uit: "Ik had een paar maanden om me voor te bereiden… Ik bracht een dag of twee door met een heer die in het bos woont, en volgen is zijn ding. En het gaat erom al je zintuigen te gebruiken - van geur tot zicht tot perifeer zicht tot geluid - en dingen weten zoals het gebruik van planten als tegengif." Hij beschreef ook hoe het karakter van Newt zijn kenmerkende open gangenwandeling kreeg - hij kopieerde het van de man die hij opmerkte terwijl hij dieren in het bos volgde.

9 Hij viel 15 pond af en liet zijn vingernagels groeien voor 'The Theory Of Everything'

De theorie van alles
De theorie van alles

Eddie Redmayne viel ongeveer 15 pond af voor zijn rol in The Theory of Everything. Hij onthulde dat hij, om af te vallen, elke dag stopte met eten. Het overslaan van een op de drie ma altijden per dag is zeker een plausibele methode om af te vallen. Hij moest ook zijn vingernagels laten groeien voor de rol. Hij zei: "[Mijn nagels] waren lang genoeg om behoorlijk onaantrekkelijk te zijn, ze waren een beetje krassend en over het algemeen vies." Klinkt… vies, maar het is het bewijs dat hij bereid was om volledig in zijn personage te kruipen om Stephen Hawking te spelen.

8 Hij bracht DRIE jaar door met transgender vrouwen om zich voor te bereiden op 'The Danish Girl'

Het Deense meisje&39
Het Deense meisje&39

Om zich goed voor te bereiden op The Danish Girl, besteedde Eddie Redmayne eigenlijk drie jaar aan het onderwijzen van zichzelf over hoe het zou zijn om een transgender te zijn. Hij ontmoette verschillende transgendervrouwen en luisterde naar de verhalen over hoe het mentaal, fysiek en emotioneel voor hen was.

Hij heeft tijdens het hele proces veel geleerd over het verschil tussen gender en seksualiteit. The Danish Girl is een baanbrekende film, dus het feit dat hij er zoveel tijd aan besteedde aan de voorbereiding ervan bewijst dat hij wist hoe belangrijk het was.

7 Hij werkte met het Visual Effects-team voor de 'Fantastic Beasts'-franchise

Fantastische Beesten
Fantastische Beesten

De Fantastic Beasts-franchise heeft een aantal geweldige visuele effecten met alle fantastische (en volledig fictieve) wezens. Eddie Redmayne zei: "Het moeilijkste waren de maanden van voorbereiding van het werken met de afdeling visuele effecten, praten met Jo [Rowling] en David [Yates] over de specifieke relaties en karakterisering van al deze verschillende dieren, zodat Newt kon communiceren met hen met een soort vloeiendheid die je echt deed geloven in zijn liefde voor hen en zijn zorg voor hen." Zijn communicatie met de groep voor visuele effecten, J. K. Rowling en David Yates kwamen goed van pas!

6 Hij ontwikkelde een 6-pack voor 'Jupiter Ascending'

Jupiter Oplopend
Jupiter Oplopend

Voor zijn rol in Jupiter Ascending perfectioneerde Eddie Redmayne zijn lichaamsbouw. Hij legde uit: De Wachowski's hadden me aangemoedigd om een sixpack te ontwikkelen. Dus ik was maanden bezig met sit-ups en het eten van kip…” De Wachowski’s waarnaar hij verwijst zijn Andy en Lana Wachowski, de makers van de film. Zijn trainingsroutine was genoeg om hem te brengen waar hij fysiek wilde zijn voor de film.

5 Hij bracht 4 maanden door met leren over het hele leven van Stephen Hawking voor 'The Theory of Everything'

De theorie van alles
De theorie van alles

Eddie Redmayne wist hoe belangrijk het was om het leven van Stephen Hawking nauwkeurig weer te geven in The Theory of Everything, en daarom heeft hij vier maanden besteed aan het bestuderen van elk ingewikkeld detail van Stephen Hawking's leven. Het proces vergde blijkbaar een intense hoeveelheid onderzoek, vergelijkbaar met een proefschrift.

Hij legde uit: Ik probeerde letterlijk alles te lezen wat ik te pakken kon krijgen. Het werd hilarisch omdat ik 40 pagina's zou krijgen, en ik dacht: 'Eddie, geen van deze woorden slaat op jou.' ” Het was misschien niet zo logisch, maar zijn onderzoek wierp duidelijk zijn vruchten af.

4 Hij las het Victor Hugo-boek voordat hij de hoofdrol speelde in 'Les Miserables'

Les Misérables
Les Misérables

Toen hem werd gevraagd hoe hij zich voorbereidde op de rol van Marius in Les Miserables, zei Eddie Redmayne: "Hoe heb ik me op hem voorbereid? Ik ging min of meer terug naar het boek, echt, het Victor Hugo-boek, dat de bronmateriaal voor de musical, en er zat veel in, vooral met mijn personage, Marius, het detail dat we uit het boek konden weven waardoor het personage vollediger werd." (Vanity Fair.) Hij ging rechtstreeks naar het bronmateriaal, zoals wat Robert Pattinson deed tijdens de voorbereiding op Batman.

3 Hij keek naar oude beelden van het personage dat hij speelde in 'The Trial Of The Chicago 7'

Het proces van de Chicago 7
Het proces van de Chicago 7

The Trial Of The Chicago 7 is een andere geweldige film waar Eddie Redmayne deel van uitmaakte. Hij speelde het personage van Tom Hayden, een activist voor politieke rechten uit de jaren '60. Toen hem werd gevraagd naar de voorbereiding op de rol, zei Eddie: "Een van de geweldige dingen van het werk dat we doen, is dat je jezelf kunt onderdompelen in een moment in de geschiedenis, in buitengewone verhalen, en door die onderdompeling leer je enorm veel Tijdens het huiswerk las ik als het ware het werk van Tom en vond ik zoveel mogelijk beeldmateriaal van hem." De baan waarnaar hij verwijst is acteren en hij heeft zich zeker verdiept in het historische aspect van de rol.

2 Hij besteedde tijd aan het bespreken van decorontwerpen en animatie voor 'Fantastic Beasts-franchise'

FANTASTISCHE BEESTEN
FANTASTISCHE BEESTEN

Volgens Slant Magazine zorgt Eddie Redmayne er altijd voor dat hij volledig synchroon loopt met wat er gaande is voor Fantastic Beasts-films. Hij komt nooit onvoorbereid opdagen. Hij legde uit: "Ik probeer heel veel onderzoek te doen, dus zelfs als het op Fantastic Beasts is, is het praten met de animators, gaan kijken naar tekeningen en decorontwerpen. Ik probeer dat allemaal vroeg te doen, zodat het niet in je verbeelding is. " Het is handig om van tevoren afbeeldingen te zien, zelfs als ze alleen op papier zijn getekend.

1 Hij repeteerde zwaar (over & over) voor 'Aeronauts'

Aeronauten
Aeronauten

Aeronauts is een meer dat in 2019 werd uitgebracht, geregisseerd door zowel Tom Harper als geschreven door Jack Thorne. De film vergde veel oefening voordat de camera's begonnen te draaien. Eddie Redmayne zei: "Toen we de scènes keer op keer repeteerden, zou Tom [Harper] suggesties en ideeën hebben om samen met de cameraman te kijken." Eddie en de rest van de cast volgden de regieaanwijzingen om het perfecte resultaat te creëren.

Aanbevolen: