Wat fans echt denken over de ogen van Alexandra Daddario

Inhoudsopgave:

Wat fans echt denken over de ogen van Alexandra Daddario
Wat fans echt denken over de ogen van Alexandra Daddario
Anonim

Van vragen over de relatiestatus van Alexandra Daddario tot horen hoe ze vocht voor haar rol als ware detective, er is veel over deze getalenteerde actrice die mensen aan het praten krijgt. En meer dan wat dan ook aan haar, mensen zijn nieuwsgierig naar haar ogen.

Met de actrice die een hoofdrol speelt in het fascinerende HBO-drama The White Lotus, praten fans meer dan ooit over Alexandra Daddario. Natuurlijk kunnen mensen niet anders dan haar prachtige ogen bespreken, dus laten we eens kijken naar wat fans zeggen.

Contacten?

Aangezien de ogen van Alexandra Daddario zo mooi en gedurfd zijn, vragen fans zich af of de actrice contactlenzen draagt.

Hoewel sommige mensen grote fans van haar ogen zijn en ze haar meest interessante functie vinden, hadden sommige mensen niet de leukste dingen te zeggen. Een fan postte in een Reddit-thread: "Ze is duidelijk een aantrekkelijk persoon en ik zeg niet dat haar ogen objectief slecht zijn, maar naar mijn mening vind ik het enorme formaat en de superheldere blauwe kleur super eng voor mij."

Een andere fan die naar het tv-drama Why Women Kill keek, reageerde en vroeg zich af of Alexandra contactlenzen draagt. Ze schreven: "Draagt ze lenzen om ze nog blauwer te maken. Die kleur ziet er gewoon niet echt uit."

Verplettert

Veel mensen beschouwen Alexandra Daddario als een favoriete actrice en ze kunnen niet anders dan van haar ogen houden.

Een fan plaatste een foto van de actrice en schreef: "Nee, die ogen zijn niet gephotoshopt." Een andere fan schreef: "Ze is gewoon mijn grootste verliefdheid op beroemdheden."

Er is ook een discussie geweest over waarom haar ogen er zo uitzien: in een Reddit-thread over de ogen van de actrices vroeg iemand: "Wat is er aan de hand met de ogen van Alexandra Daddario" en de reacties varieerden van "de beste die ik Ik heb ooit "tot" gezien dat ze mooi zijn."

Toen iemand vroeg waarom iemand zou Photoshoppen of Alexandra's ogen zou veranderen, legde iemand uit dat haar ogen vaak een onderwerp van gesprek zijn omdat ze zo opvallen: "Als je haar ergens in hebt gezien, zul je haar kennen ogen zijn fascinerend. Het is moeilijk om een goede foto te vinden." Iemand merkte op dat hij de ogen van Alexandra vergeleek met die van een andere acteur: "Elijah Wood wordt geconfronteerd met enkele vragen van fans over hoe ze erin slaagden zijn ogen zo blauw te photoshoppen, maar het feit is dat zijn ogen van nature zo zijn. Ik kan me voorstellen dat het hier dezelfde reden is."

Een andere fan zei op Reddit dat haar ogen 'hypnotiserend' zijn.

Een fan gaf een meer gedetailleerde uitleg en ging in op waarom haar ogen zo opvallen: "Ze heeft ongewoon donkere en dikke limbale ringen, wat meestal wordt opgevat als een teken van gezondheid en/of jeugd… het is een super veelvoorkomende vondst bij mensen van wie wordt gezegd dat ze 'mooie ogen' hebben. Het helpt dat haar ogen erg licht gekleurd zijn, omdat ze daardoor opvallen."

Een andere fan vroeg zich af hoe haar ogen echt kunnen zijn, wat een gevoel is dat deel uitmaakt van veel fandiscussies: "die ogen kunnen niet echt zijn, tovenarij, photoshop of wat fotofilters of wat dan ook. Ze zijn absoluut goddelijk."

Hoewel veel mensen verliefd zijn op Alexandra Daddario en geloven dat ze super mooi is, vertelde de actrice dat ze op de middelbare school 'nerdy' was. Ze heeft ook gesproken over een veilig gevoel bij zichzelf nu ze in de dertig is en het klinkt alsof ze veel hervonden zelfvertrouwen heeft.

Volgens People.com had de actrice het over de hoofdrol in Baywatch en zei: "Het voelt echt surrealistisch - als tiener kon ik nooit echt jongens krijgen en ik was behoorlijk nerdy. Nu heb ik het gevoel dat ik mijn wraak door een Baywatch-babe te zijn. Ik heb zoiets van: 'Je had dit kunnen hebben en kijk nu naar mij.'"

In een interview met Access Online zei Alexandra dat mensen haar adviseerden dat ze van haar dertigste zou houden en denken dat dit "de beste tijd van haar leven" is en ze was het met dat sentiment eens. Hoewel de actrice misschien super mooi is en ze misschien een grote fanbase heeft die graag over haar meeslepende ogen praat, klinkt ze zo herkenbaar als ze wordt geïnterviewd, vooral als ze praat over dertigers zijn en daten. De actrice deelde: "Weet je, je gaat door je twintiger jaren en je werkt heel hard, en je komt op een soort van begin dertig waar je jezelf beter kent. Je weet wat je romantisch wilt. Je hebt fouten gemaakt. Je hebt geleerd wat je niet wilt en wat je wel wilt.”

Alexandra Daddario weet waarschijnlijk dat mensen veel aandacht besteden aan haar ogen en er wordt waarschijnlijk veel naar haar gevraagd, maar het lijkt erop dat haar fanbase het niet kan helpen ze op te merken en erover te praten, zoals ze staan veel uit.

Aanbevolen: