Khloe Kardashian's meest iconische 'KUWTK'-lijnen

Inhoudsopgave:

Khloe Kardashian's meest iconische 'KUWTK'-lijnen
Khloe Kardashian's meest iconische 'KUWTK'-lijnen
Anonim

Keeping Up With The Kardashians is het afgelopen jaar misschien officieel ten einde gekomen, maar de iconische momenten Kim,Kourtney , en Khloe Kardashian die ons hebben gegeven, zullen altijd blijven, en met 20 seizoenen onder hun riem, zijn dat er veel!

Hoewel fans de eerste tv-familie zeker zullen missen, gaan de Kardashians nergens heen! Na de aankondiging van hun E! vertrek, is de hele bende klaar om naar Hulu te verhuizen voor een eigen serie. Gezien het succes van de originele serie, is het veilig om te zeggen dat ze ons non-stop entertainment zullen brengen.

Als het gaat om enkele van de meest memorabele KUWTK-momenten, heeft Khloe altijd geleverd, van haar hilarische oneliners tot haar vertel-het-zoals-het-is-advies, het is alleen maar eerlijk dat we een korte wandeling maken enkele van de meest iconische lijnen van Khloe Kardashians!

10 Echt? De wind?

Tijdens het allereerste seizoen van Keeping Up With The Kardashians kun je Khloe horen praten met de producers over de windmachine die ze op de set hebben geleverd. 'De wind, jongens? Is dit nodig?' zei Khloe.

De iconische lijn werd een nietje in de originele serie-opening, wat bewijst dat Khloe altijd degene was die het noemde zoals het is, niet alleen dat, fans hadden het gevoel dat het haar meer herkenbaar maakte, omdat ze ver weg was minder een diva vergeleken met haar zussen.

9 Hoepels zijn er altijd

Khloe staat erom bekend dingen echt te houden, maar de KUWTK-ster staat ook bekend om haar legendarische uitspraken, waarvan er vele zijn gericht op momager, Kris Jenner.

Tijdens een sit-down lunch kwam Kris opdagen met oorringen, maar het was Khloe die de taart pakte met haar enorme hoepels! Toen Jenner Khloe's smaak in sieraden in twijfel trok, sloeg Khloe geen moment over voordat hij zei: "Hoe groter de hoepel, hoe groter de schoffel!"

8 Het Vloekspel

Maak Khloe Kardashian niet boos! De ster is geen onbekende in confrontatie, en als het erop aankomt haar punt duidelijk te maken, wint Khloe altijd. Nou, toen Kendall en Kylie "vermist" werden tijdens hun familiereis door Thailand, probeerden Khloe en Kim in de ene auto de twee samen met Kris en Caitlyn in de andere auto te lokaliseren. Tijdens een telefoongesprek tussen Kris en Khloe merkte een uitzinnige momager dat ze tegen Khloe schreeuwde, die snel de rollen omdraaide voor haar moeder.

Terwijl Kris duidelijk graag Kylie en Kendall wilde vinden, was Khloe niet geïnteresseerd om boos te worden aangesproken. 'Als je tegen mij begint te vloeken, zal ik terug gaan vloeken. Dus laten we het vloekspel niet spelen. Want raad eens wie er beter in is?' Het antwoord is Khloe. Khloe is er altijd beter in!

7 Hallo aan wie?

Blijkt dat Khloe een aantal iconische momenten heeft gehad naast Kris Jenner! Tijdens de eerdere seizoenen van KUWTK aarzelde Khloe nooit om bijnamen uit te delen aan haar familieleden, en wat had ze er een voor Kris.

Telkens wanneer Kris zou bellen of KoKo zou bezoeken, zou ze een begroeting krijgen waar sommigen misschien niet zo van houden. "Hallo, satan!" Khloe zei berucht, zoveel dat fans het zelf begonnen op te pikken! Kris is sindsdien een aantal keer met de duivel vergeleken! Citaten die zeggen "De duivel werkt hard, maar Kris Jenner werkt harder" zijn behoorlijk populair geworden en het begon allemaal met Khloe.

6 Wees niet saai, Kim

Hoewel Khloe Kardashian geniet van een geweldige tijd, kan hetzelfde niet gezegd worden van oudere zus, Kim Kardashian. Tijdens de serie en de vele spin-offs maakte Kim altijd duidelijk dat ze geen grote drinker was. De KKW-mogul hield het altijd rustig, en gezien haar wilde verleden, is het geen schok dat ze ervoor kiest om niet te wild te worden.

Nou, dit paste niet goed bij Khloe, die Kim altijd uitriep omdat ze saai was, zo erg dat ze er zelfs haar eigen unieke draai aan gaf. "Blijf je je hele leven saai?" Khloe vroeg Kim tijdens hun avondje uit in New York City, wat haar ertoe aanzette om minstens één cocktail te bestellen!

5 Heer Disick?

Toen Scott en Kourtney voor het eerst verkering hadden in de eerdere seizoenen van KUWTK, waren veel leden van de Kar-Jenner-clan niet zo blij met hun relatie, vooral Khloe Kardashian. Hoewel Kris Jenner haar mening had, was Khloe degene die er nooit voor terugdeinsde om ze te uiten.

Tijdens de rotsachtige dagen van de romantiek van Scott en Kourt was Khloe nooit bang om met Scott om te gaan, zo erg dat ze im raakte! "Hij is een klootzak, dus ik sla hem!" Khloe vertelde Kourtney. Grappig genoeg had Scott tegen die tijd de bijnaam "Lord" niet aangenomen, waardoor de opmerking "douche lord" zo iconisch was dat het zijn tijd ver vooruit was!

4 Khloe leest 'Vogue' goed

Hoewel de Kar-Jenner-zussen er altijd in slaagden relevant te blijven, was het altijd Kim Kardashian die eruit sprong! De serie werd gelanceerd na haar schandaal in 2007 en katapulteerde de hele familie naar roem en immens fortuin. Hoewel fans de zussen hebben uitgescholden omdat ze soms jaloers waren, kuch Kim die haar Bentley krijgt hoest, hebben ze altijd steun voor elkaar getoond, vooral toen Kim haar Vogue-cover landde.

Aangezien ze de allereerste was die het gewaardeerde tijdschrift sierde, was het alleen maar passend toen Khloe haar feliciteerde met een beetje een achterbaks compliment. "Ik heb je Vogue! Ik las het op de john", zei ze hilarisch. Zien? Khloe steunt Kim!

3 Ze waren Khloe Lips

We hebben allemaal gehoord van eendenlippen, toch? Nou, Khloe Kardashian beweert dat ze de selfie-steenbolk heeft uitgevonden lang voordat we ze "eendenlippen" noemden. Toen zij en Kylie samen een foto maakten in de keuken van Kris, met eendenlip en zo, riep Kris snel hun pose uit en noemde het zo.

Khloe verspilde geen tijd voordat ze duidelijk maakte dat ze de steenbolk had uitgevonden, om mee te beginnen! "Ik weet alleen hoe ik eendenlippen moet doen en het waren Khloe-lippen voordat de eend ze nam."

2 Meest gegoogelde persoon

Tijdens het hoogtepunt van KUWTK was Kim Kardashian de meest gegooglede persoon ooit! Hoewel ze nog steeds zeker hoog op de lijst staat, lijkt het alsof ze niet langer bezig is met Google-hits. Ondanks dat ze vandaag over de cijfers heen was, controleerde Kim altijd haar status als het ging om Google-zoekopdrachten, zo erg dat Khloe het niet kon laten om er de draak mee te steken.

"Weet je waarom ze de meest gegoogelde persoon is? Omdat ze zelf aan het Googlen was," en eerlijk gezegd, we zouden het niet voorbij Kim laten gaan, hoewel dat heel verfrissend is!

1 Khloe's allergieën

Als er één ding is dat Khloe Kardashian niet heeft, is het tijd! Als het gaat om rommelen, laat Khloe je het zonder filter hebben. Toen zij en Kris gingen zitten, begon Khloe ongecontroleerd te hoesten, waardoor Kris eraf wierp. Jenner vroeg of Khloe ziek was, en dat was ze, maar niet fysiek! "Ik ben gewoon allergisch voor bullsht," zei Khloe hilarisch, ons allemaal aan het lachen maken.

Aanbevolen: