Kim Kardashian's 10 meest iconische modemomenten

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's 10 meest iconische modemomenten
Kim Kardashian's 10 meest iconische modemomenten
Anonim

Door de jaren heen heeft Kim Kardashian veel verschillende fysieke veranderingen ondergaan, van het experimenteren met verschillende haarkleuren tot het veranderen van haar make-uproutine. Dienovereenkomstig heeft haar stijl ook meerdere veranderingen en zelfs regelrechte transformaties doorstaan. Daarbij heeft ze zowel fans als fashionista's voorzien van een schat aan ongelooflijke outfits. En met de aankomende Skims-pyjamalijn van de zussen komt er in de nabije toekomst nog meer iconische mode.

Kardashian is niet iemand voor subtiliteit en geeft de voorkeur aan gewaagde statement-outfits. Of ze nu gaat wandelen met haar kinderen of blitse evenementen bijwoont, ze komt altijd in stijl opdagen. Een casual hoodie en joggingbroek is gewoon niet voldoende als je Kim K bent.(en als ze atletische kleding draagt, is het zo opvallend en extra als mogelijk). Dit zijn haar 10 meest iconische modemomenten, van gedurfd tot verrassend comfortabel.

10 Het volledig lederen Versace Ensemble

Kardashian zit misschien midden in een scheiding van echtgenoot Kanye West, maar dat weerhoudt de reality-tv-ster er niet van om zich te verkleden en te genieten van haar vrije tijd. Eerder dit jaar plaatste ze een foto van een dramatische volledig leren outfit. De nauwsluitende mini-jurk vormt een perfect contrast met haar oversized leren jas, die anders overheersend zou kunnen overkomen op de kleine ster. Niemand rockt monochromatische looks zoals Kim K.

9 De Vinatge Alexander McQueen-jurk

Kim Kardashian woont afterparty bij Oscars
Kim Kardashian woont afterparty bij Oscars

Op de afterparty van de Oscars van 2020 schitterde Kardashian in een prachtige vintage Alexander McQueen-jurk die recht uit het Zwanenmeer leek. De 'oesterjurk', zoals het wordt genoemd, is een werkelijk verbluffende creatie van de overleden ontwerper omstreeks 2003. Geprezen als 'een les in modegeschiedenis', zal de look zelf een historisch moment blijven in het Oscars-lookbook.

8 That Balmain Latex-outfit

Kim Kardashian in een latex-outfit van Balmain
Kim Kardashian in een latex-outfit van Balmain

Kardashian houdt van latex en draagt het vrij vaak. Vorig jaar woonde ze Paris Fashion Week bij in een gouden latexoutfit, waarbij zus Kourtney haar ensemble complimenteerde met een bordeauxrode jumpsuit van hetzelfde materiaal, ook uit de Balmain-collectie. Zoals we zagen in Op de hoogte blijven van de Kardashians, waren de outfits lastig voor de zussen om in te persen, met talloze assistenten die Kim hielpen in de indrukwekkende driedelige outfit.

7 Een moderne Marilyn Monroe

Kim Kardashian op het Met Gala
Kim Kardashian op het Met Gala

Tijdens het Met Gala van 2018 keek Kardashian rechtstreeks uit het klassieke Hollywood in een nauwsluitende gouden jurk, maar met een uitgesproken moderne twist. Het Versace-nummer met lovertjes was compleet met bijpassende gouden stiletto's en crucifix-iconografie die paste bij het thema van dat jaar Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. De look deed denken aan Marilyn Monroe's iconische glinsterende gouden jurk van Gentlemen Prefer Blondes.

6 Neonroze perfectie

Kim Kardashian In een neonroze Chanel jumpsuit
Kim Kardashian In een neonroze Chanel jumpsuit

Een iets andere look voor Kardashian, de nauwsluitende Chanel-jumpsuit pronkt met haar benijdenswaardige rondingen. Het neonroze past perfect bij haar gebruinde huidskleur en accentueert haar figuur. Ze droeg de onesie tijdens een familie-uitstapje naar Miami en viel zeker op in de massa. In tegenstelling tot veel van de andere inzendingen in deze lijst, ziet deze outfit er eigenlijk heel comfortabel uit.

5 Een zandloper, heel letterlijk

Kim Kardashian West Costume Institute Benefiet viert de opening van Camp: Notes on Fashion, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, VS - 06 mei 2019
Kim Kardashian West Costume Institute Benefiet viert de opening van Camp: Notes on Fashion, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, VS - 06 mei 2019

Nog een Met Gala-inzending, Kardashian fa alt nooit tijdens het exclusieve evenement en het gala van 2019 was geen uitzondering. De Thierry Mugler-jurk vergde een schokkende 8 maanden om te maken en was de eerste creatie die in twee decennia uit het gewaardeerde modehuis voortkwam. Naast haar kenmerkende zandlopercurves, was de jurk versierd met fijne kristallen die water voorstellen, en schoenen die op Assepoesters pantoffels leken, waardoor Kardashian eruitzag alsof ze - letterlijk - van glas was gemaakt.

4 Baby Spice Vibes

Nostalgie naar de jaren 90 is de laatste jaren wijdverbreid. In januari channelde Kardashian onze collectieve sentimentaliteit voor het decennium door een op de jaren 90 geïnspireerde outfit op Instagram te plaatsen met het bijschrift 'Baby Spice'. Ze legde perfect de esthetiek van die tijd vast, met een slangenhuid boob tube en blauwe minirok, bekroond met hoge trossen en lipliner in jaren 90-stijl.

3 Geel zwempak met lange mouwen

Het bewijs dat zwemkleding niet per se onthullend hoeft te zijn, is het hooggesloten pak ingetogen in zijn snit, maar in evenwicht gehouden door zijn neongele gloed. Het unieke zwempak heeft mouwen over de volledige lengte, wat de voorbereiding van zonnebrandcrème zeker vermindert voordat je naar het strand gaat. Kardashian stemde haar lange nagels af op de gewaagde kleur, een beslist subtiele les in kleurcoördinatie.

2 Twinning met North West in bontjassen

Kim Kardashian en dochter North West
Kim Kardashian en dochter North West

Een jumelage tussen mama en dochter is altijd een prachtig gezicht. Kardashians indrukwekkende pluizige witte jas staat in contrast met haar zwarte jurk en chique hoed. Ondertussen complimenteert de schattige North West de outfit van haar moeder met een schattig jasje met luipaardprint. Het is controversieel dat Kardashian bekend staat om het dragen van echt bont, wat ze heeft gerechtvaardigd door te beweren dat ze alleen 'road kill' draagt. Sindsdien heeft ze echter haar standpunt ten aanzien van bont veranderd en heeft ze zich ertoe verbonden om vanaf nu alleen kleding van namaakbont te dragen.

1 Channeling Jackie O. Glamour (met een moderne twist)

Kim Kardashian in een roze mini-jurkje
Kim Kardashian in een roze mini-jurkje

Een chique en stijlvolle look, Kardashian droeg een schattige kleine roze mini-jurk compleet met zonnebril en een ongerepte bob. De look doet denken aan de eenvoudige maar moeiteloos stijlvolle outfits van voormalig first lady Jackie O. Kardashian voegt echter haar unieke moderne en eigenzinnige draai toe aan het klassieke ensemble via een Judith Leiber-nieuwigheidstasje in de vorm van frites.

Aanbevolen: