Fans vieren hun liefde voor Demi Lovato op de 13e verjaardag van Disney's 'Camp Rock

Fans vieren hun liefde voor Demi Lovato op de 13e verjaardag van Disney's 'Camp Rock
Fans vieren hun liefde voor Demi Lovato op de 13e verjaardag van Disney's 'Camp Rock
Anonim

Vandaag markeert de 13e verjaardag van de première van de musicalfilm Camp Rock op Disney Channel. Demi Lovato's vertolking van Mitchie Torres in de film katapulteerde hun carrière naar nieuwe hoogten en veranderde hen in een van de grootste Disney Channel-sterren van hun tijd.

Het soundtracknummer "This Is Me" uit de film werd meteen een doorbraakhit en was Lovato's debuutsingle. Het nummer kwam binnen op nummer 11 op de Amerikaanse Billboard Hot 100 en piekte op nummer negen.

Op Twitter vierden fans van Lovato het jubileum van de film en deelden ze hun liefde voor de bekroonde zanger:

Camp Rock bevatte ook de Jonas Brothers, Meaghan Martin, Maria Canals-Barrera, Daniel Fathers en Alyson Stoner, om er maar een paar te noemen.

Op de avond van zijn première in 2008 werd de film bekeken door 8,9 miljoen kijkers, en het blijft de op twee na best bekeken originele Disney Channel-film aller tijden (alleen achter High School Musical en de Wizards of Waverly Place film). De originele film werd gevolgd door een vervolg getiteld Camp Rock 2: The Final Jam (2010).

Lovato speelde in de Disney Channel televisiekomedie Sonny with a Chance en een andere Disney Channel Original Movie, Princess Protection Program naast Selena Gomez.

Lovato is altijd open geweest over hun bewondering voor Camp Rock. Vorig jaar keken ze de film opnieuw met hun toenmalige verloofde Max Ehrich en deelden hun komische reacties op hun Instagram-verhaal.

"Het is gek als ik dit nu zie, ik zie @maddelagarza," Lovato ondertitelde de scène en tagde Maria Canals-Barrera, die de moeder van Mitchie speelde in de film.

In een andere video herinnerde Lovato zich gekscherend hoe ze er zo "onhandig" uitzagen en in de clips gewoon in onbeheersbaar gelach uitbarsten.

De 28-jarige zangeres heeft belangstelling getoond voor een derde deel van de muzikale franchise. In 2017, tijdens een speciaal optreden in The Ellen Degeneres Show, onthulde Lovato dat ze het idee hadden voorgesteld om nog een film te maken aan de Jonas Brothers.

"We willen uitkomen met een R-Rated Camp Rock 3", deelden ze. "Ik bedoel, al onze fans zijn nu volwassen, dus iedereen die Camp Rock heeft gezien is nu ouder en kan het waarderen het."

"Iedereen zou een American Pie-versie waarderen", voegde ze eraan toe, verwijzend naar een klassieke film met een veel te volwassen beoordeling voor een normale Disney Channel-film.

De twee delen van de Camp Rock-filmfranchise zijn beschikbaar om te streamen op Disney Plus.

Aanbevolen: