Miley Cyrus brengt 'Hate Me' uit en krijgt niets dan liefde

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus brengt 'Hate Me' uit en krijgt niets dan liefde
Miley Cyrus brengt 'Hate Me' uit en krijgt niets dan liefde
Anonim

Miley Cyrus-fans krijgen een enorme traktatie! Haar nieuwste single is net uit en die wil je keer op keer horen. De single heet Hate Me, maar het krijgt alleen maar gekke liefde van haar fans.

Miley's fans hebben echt waardering voor haar bijdragen aan muziek in de afgelopen maanden. Ze heeft de massa bezig gehouden terwijl ze zich door de turbulente tijden van de pandemie hebben geworsteld, en voor veel trouwe volgers zijn haar frisse nieuwe releases een aangename afleiding gebleken. Fans zijn ondergedompeld in Miley's nieuwe deuntjes en zijn gebiologeerd door de recente stroom samenwerkingen van de artiest en haar vermakelijke persoonlijkheid.

'Haat me'

Miley's Powerful Hate Me-teksten hebben fans die haar Instagram-pagina overspoelen om te bewijzen dat ze haar helemaal niet haten. Dit krachtig geschreven lied gaat over de manier waarop mensen Miley Cyrus waarnemen, terwijl ze de woorden uitspreekt die de mening van mensen over haar nu uitdagen, versus hoe ze over haar zullen spreken als haar tijd op deze aarde is verstreken.

Sommige van haar teksten op Hate Me omvatten; "Ga je gang, je kunt zeggen dat ik veranderd ben. Zeg het gewoon in mijn gezicht, één drankje en ik ben terug naar die plek (naar die plek), de herinneringen zullen niet vervagen (zal niet vervagen)." Als Miley haar Instagram-opmerkingen leest, zal ze zeker ontdekken dat niemand haar haat of haar snel zal vergeten.

Het refrein van het lied zegt; "Ik vraag me af wat er zou gebeuren als ik dood zou gaan, ik hoop dat al mijn vrienden dronken en high worden. Zou het te moeilijk zijn om afscheid te nemen? Ik hoop dat het genoeg is om je aan het huilen te maken, misschien zul je me die dag niet haten."

Het nummer zelf is edgy, punky en erg Miley. Fans zijn zeker niet teleurgesteld.

Fanfare

Het Plastic Hearts-album staat op het punt te worden uitgebracht en staat al op het punt een enorm succes te worden. Deze nieuwste release is een weergave van de sterke, zorgeloze persoonlijkheid waar Miley Cyrus bekend om staat en om bewonderd wordt. Ze stra alt vertrouwen uit in dit nummer, in wezen vertelt ze mensen om door te gaan en haar te haten als ze dat willen, ze vertraagt niet lang genoeg om erom te geven.

De gedurfde teksten en video zijn al beantwoord met reacties zoals "koningin!" en "kunstwerk!" net zoals; "YAAAAASSSSSSSSSS queeennn ik hou zo veel van omg!"

Tot nu toe heeft Cyrus alleen deze teaserclip uitgebracht en fans kunnen niet wachten op de volledige versie van dit nummer. Ze krijgt al veel buzz, inclusief een opmerking die zegt; "Je staat op het punt ons het beste album te geven, ik voel het!"

Aanbevolen: