Kanye West's modelvriendin steelt de schijnwerpers van de romantiek van Kim Kardashian en Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Kanye West's modelvriendin steelt de schijnwerpers van de romantiek van Kim Kardashian en Pete Davidson
Kanye West's modelvriendin steelt de schijnwerpers van de romantiek van Kim Kardashian en Pete Davidson
Anonim

Kim Kardashian betrapte fans op hun hoede toen zij en SNL's Pete Davidson werden gespot terwijl ze elkaar kusten. Het lijkt erop dat Kanye West ook een kop-draaier van een kop heeft om voor zichzelf te maken, aangezien hij officieel is uitgestapt met zijn super hete model-vriendin.

Kanye West heeft niet alleen zijn naam veranderd, hij heeft ook zijn datingspel veranderd. Om fans te laten zien dat hij officieel is overgestapt van Kim Kardashian en een nieuwe weg is ingeslagen, heeft de muziekmagnaat zichzelf een prachtige, modelvriendin gescoord, en ze maken furore als ze publiekelijk samen naar buiten treden.

Vinetria en Ye hebben officieel de donder van Kim Kardashian en Pete Davison gestolen, en dit hete nieuwe 'it'-paar verovert de wereld stormenderhand.

Alles over Vinetria

Iedereen draait op dit moment allemaal om Vinetria, aangezien het jonge, verbluffende model werd gespot en er behoorlijk gezellig uitzag met Ye, terwijl ze enige tijd genoten, aan de rechtbank.

Hers is zeker een van de meest gegooglede namen van vandaag, maar de waarheid is dat Vinetria nog niet eens de Wiki-status heeft bereikt. Ze heeft wel een Instagram-account, maar verder is er niet veel bekend over deze prachtige dame die nu aan Ye's zijde staat.

Het weinige dat over haar bekend is, zal Kim Kardashian absoluut gek maken.

Ze is behoorlijk verbluffend en is actief bezig met haar modellencarrière. Elke foto op haar Instagram-pagina is meer stomend dan de vorige, en het lijkt erop dat haar toekomst een enorm succes tegemoet gaat. Een ander leuk feit dat waarschijnlijk een snaar bij Kim Kardashian zal raken, is het feit dat Ye's nieuwe dame toevallig net 22 jaar oud is.

Verhuizer over Kim K en Pete Davidson, de hete nieuwe romance tussen Vinetria en Ye neemt officieel de overhand.

Gij en Vinetria ontploffen op het toneel

Kim Kardashian en Pete Davidson leidden zeker tot datinggeruchten kort na Kim's verschijning op Saturday Night Live, en ze bleven fans plagen door met elkaar om te gaan. Het zien van hen kussen gooide fans over de rand van opwinding. Onmiddellijk draaiden alle hoofden zich om om te zien wat Ye's reactie op dit alles zou zijn. Het lijkt erop dat hij het te druk heeft met staren naar zijn prachtige jonge vriendin om er echt om te geven

Er is gemeld dat de hitte tussen Ye en Vinetria sowieso al veel eerder ontbrandde dan die van Kim en Pete.

De twee zijn al een tijdje met elkaar in verband gebracht, met rapporten die binnenstromen om aan te geven dat Vinetria bij Ye was toen hij zijn nu beroemde 'Drink Champs'-interview opnam.

De dingen zijn ook diep en persoonlijk geworden, nu Vinetria zich bij Ye voegt tijdens zijn zondagsdienst.

Het paar heeft officieel schaduw geworpen bij de kus van Kim Kardashian en Pete Davidon door samen te verschijnen bij de debuutbasketbalwedstrijd van Ye's Donda Academy, in Minneapolis, en is officieel het meest intrigerende koppel van beroemdheden geworden.

Aanbevolen: