Heeft Jennifer Lopez ooit haar gezicht veranderd toen we niet keken?

Inhoudsopgave:

Heeft Jennifer Lopez ooit haar gezicht veranderd toen we niet keken?
Heeft Jennifer Lopez ooit haar gezicht veranderd toen we niet keken?
Anonim

Alles wat de rijken en beroemdheden doen, wordt onder een microscoop bekeken door zowel de fans als de media. Dit is vooral het geval wanneer een ster een bepaalde verandering aanbrengt, iedereen is er meteen mee bezig. Dat is het geval geweest met zoveel beroemdheden, waaronder Ariana Grande, en zelfs degenen die we nooit zouden verwachten, zoals Jeff Bezos.

Jennifer Lopez is altijd betrokken geweest bij deze discussie, gezien haar onberispelijke uiterlijk al die jaren later. We zullen kijken naar wat de experts hebben gezegd over haar uiterlijk, terwijl we ook luisteren naar haar eerdere opmerkingen over het laten uitvoeren van behandelingen.

Experts denken dat J-Lo in feite klein werk gedaan heeft

Ja, op een gegeven moment neemt vadertijd het over en dat is het geval voor de meesten… maar niet voor Jennifer Lopez. Op 52-jarige leeftijd ziet ze er nog steeds onberispelijk uit. Vanuit fysiek oogpunt weten we dat J-Lo een beest is in de gewichtsruimte, wat door de jaren heen heeft bijgedragen aan haar slanke uiterlijk. Als het echter gaat om het gebrek aan veroudering van haar gezicht, hebben fans zich vaak afgevraagd of het proces een natuurlijk proces is?

Zowel fans als experts hebben hun gedachten gewogen en volgens sommigen heeft J-Lo inderdaad klein werk gedaan. "Waarschijnlijk Juvederm of Restalyne geïnjecteerd om de lippen voller te maken." Hij voegde eraan toe: "Het ziet er natuurlijk uit, ze ziet er niet overdreven uit. Ze herstelt gewoon het volume dat ze door de jaren heen is verloren. Ze ziet er geweldig uit. Ze is beter geworden met de jaren", verklaarde Dr. Kratz.

"Ik geloof dat ze Botox heeft gehad omdat er geen lijnen op haar voorhoofd zijn en er geen kraaienpootjes zijn, maar ze heeft het eerder laten doen", voegde Dr. Pearlman er ook aan toe.

Lopez liet deze opmerkingen niet glijden en zou zelfs reageren. "Sorry meneer, maar ik heb nog nooit plastische chirurgie gehad Feit."

J-Lo is transparant geweest over veel dingen in haar persoonlijke leven, waardoor fans geloven dat ze echt natuurlijk is, ondanks de roddels.

Jennifer Lopez heeft herhaaldelijk alle links naar plastische chirurgie afgewezen

Jennifer Lopez ging opnieuw in de verdedigingsmodus tijdens een huidverzorgingsvideo die op haar IG-account werd geplaatst. J-Lo maakte bezwaar tegen een van de opmerkingen, waarin stond: "Hou van haar. Maar laten we echt zijn. Dat masker geeft haar niet die huid. Het zijn lasers en haar dermatoloog en andere behandelingen in combinatie met haar huidverzorging. Je kunt dit masker voor de rest van je leven en niet zo'n huid hebben. Dit masker is als een chef-kok die je de helft van het recept voor zijn geheime saus geeft."

J-Lo had de opmerking kunnen laten schuiven, maar in plaats daarvan besloot ze te antwoorden en beweerde dat ze niet alleen natuurlijk is, maar dat meer tijd besteden aan positief zijn voor anderen het proces ook kan helpen.

"LOL dat is gewoon mijn gezicht!!!" Lopez antwoordde op de eerste commentator. "Voor de 500 miljoenste keer … ik heb nog nooit Botox of andere injectables of operaties gedaan !! Zeg maar."

"Probeer je tijd positiever, vriendelijker en opbeurend te zijn voor anderen (en) besteed je tijd niet aan proberen anderen naar beneden te halen", schreef ze. "Dat houdt je ook jong en mooi!!! Ik stuur je liefde beautyfromtheinsideout beautyhasnoexpirationdate"."

Met dank aan J-Lo voor het uitspreken. In werkelijkheid heeft ze een behoorlijk proces als het gaat om het verzorgen van haar gezicht.

Jennifer Lopez heeft een strikte huidverzorgingsroutine voor haar gezicht

J-Lo is in het verleden openhartig geweest over haar huidverzorgingsroutine en noemt drie belangrijke dingen. Ten eerste, wat suggereert dat een glad gezicht begint met een positieve instelling, ten tweede gebruikt ze maskers voor haar gezicht om het gezond te houden en tot slot is bescherming tegen de zon ook effectief gebleken.

"Ik zie het graag als het nemen van mijn vitamines 's ochtends als eerste," zei ze. "Voed eerst mijn geest, mijn ziel met een bevestiging, ik kijk nog niet naar de telefoon, gewoon mezelf rechtop zetten voor de dag met de juiste bedoelingen en de juiste gedachten.”

"De bescherming, elke dag tegen de zon - ook al was het op sommige dagen niet zonnig in New York toen ik opgroeide - maakte een enorm verschil in het beschermen van mij tegen de zon en milieuschade," zei ze.

Het debat zal voor altijd doorgaan, maar Lopez is consequent gebleven in haar standpunt dat er nooit een procedure is uitgevoerd.

Aanbevolen: