De man achter op de foto van Kim Kardashian steelt de schijnwerpers

Inhoudsopgave:

De man achter op de foto van Kim Kardashian steelt de schijnwerpers
De man achter op de foto van Kim Kardashian steelt de schijnwerpers
Anonim

Kim Kardashian is gewend om in de schijnwerpers te staan. Sterker nog, ze vindt het geweldig.

Eindeloze selfies worden overal op haar sociale-mediakanalen gemaakt en gepost, en ze lijkt absoluut dol te zijn op de aandacht die ze van de camera's krijgt.

Kim besteedt heel veel tijd aan het klaarmaken, voorbereiden en ervoor zorgen dat haar uiterlijk 'precies goed' is, ' voordat ze haar eigen Instagram-pagina overspoelt met foto's van zichzelf. Als ze op pad is, lijken de paparazzi haar helemaal niet te irriteren, ze lijkt ze te verwelkomen.

Helaas voor Kim K is haar spotlight net gestolen door iemand anders.

Kijk voorbij Kim Kardashian

Kim Kardashian's donder is zeker gestolen.

In plaats van naar haar te staren en zich aangetrokken te voelen tot haar kunstige uiterlijk, kijken fans in haar laatste bericht langs Kim Kardashian. Het is niet vanwege een gebrek aan proberen, van haar kant. Het is duidelijk dat ze wat werk in haar imago heeft gestopt toen deze foto werd genomen.

Deze afbeelding toont een openhartige foto van Kim Kardashian, gekleed in een prachtige witte jurk met haar haar en make-up perfect op elkaar afgestemd. Haar lange manen vallen perfect om haar heen en ze geniet van de aandacht die zij en North krijgen als ze langs een kleine menigte lopen. North is scherp gekleed en draagt een coole zonnebril terwijl ze naast haar moeder loopt.

Fans kijken recht langs dit modieuze moeder- en dochterduo en richten hun aandacht in plaats daarvan op een man op de achtergrond.

Deze man ziet er serieus uit als 50 Cent

De onbedoelde fotobom is best grappig en fans willen weten wat deze man van plan is. De post van Kim biedt geen enkele context over waar zij en North waren op het moment dat deze foto werd genomen. Het enige dat we zeker weten, is dat er een man op de achtergrond is met een vreemde grijns op zijn gezicht, en hij lijkt naar hen te staren…. maar hij lijkt niet onder de indruk.

Veel fans hebben overeenkomsten getrokken tussen zijn uiterlijk en dat van 50 Cent, en nu ze het zeggen… ze lijken echt op elkaar!

Fans zijn gefixeerd op deze kerel en geven commentaar op de draai die hij aan deze afbeelding heeft toegevoegd. Een oude Kardashiaanse vriend, Malika, schreef; "Ik hou van jullie, behalve de man op de achtergrond?," terwijl andere fans schreven; "Kijk naar de man met de hoed ??," evenals "De ogen van de mannen in de rug lmao," en "die kerel op de achtergrond is alles voor mij."

Een andere persoon vermeld; "Waarom nep 50 cent om je zo te grillen", en het gesprek ging snel van start. Deze mysterieuze man heeft het volledig overgenomen, en er zijn maar weinig fans die commentaar geven op iets anders dan hem. Hij staarde op dit specifieke moment misschien onhandig naar de Kardashians, maar de 202 miljoen volgers van Kim Kardashian staren hem nu aan.

Aanbevolen: