8 families van beroemdheden die verscheurd werden door de politiek

Inhoudsopgave:

8 families van beroemdheden die verscheurd werden door de politiek
8 families van beroemdheden die verscheurd werden door de politiek
Anonim

2020 was een moeilijk jaar voor iedereen en de politiek hielp helemaal niet. Met de verkiezingen van 2020 bovenop de COVID-19-pandemie, nam de spanning zeker toe tussen mensen en kwam zelfs tussen sommige familieleden. De spanning begon in 2016 toen Donald Trump tot president werd gekozen, omdat zoveel mensen tegen zijn politieke opvattingen en beleid waren. Het land leek in de loop der jaren verdeeld te raken en vooral rond de verkiezingen van vorig jaar.

Het is normaal dat families soms onenigheid hebben, maar de politiek heeft ervoor gezorgd dat het tussen mensen zo erg is geworden dat sommige familieleden niet meer met elkaar praten. En dat geldt ook voor families van beroemdheden. Laten we eens kijken wat er precies tussen deze beroemde familieleden is gebeurd en waarom hun relaties niet meer hetzelfde zijn.

8 Kellyanne Conway's familie

Kellyanne Conway staat bekend als de voormalige Senior Counselor van Donald Trump toen hij in functie was. In augustus 2020, een paar maanden voor de verkiezingen, verliet ze haar functie. Maar haar werk met Donald Trump veroorzaakte veel problemen in haar familie, vooral haar dochter, Claudia. Claudia vertelde Insider: "We hebben vaak ruzie, ik ga niet liegen. Mijn moeder is mijn beste vriendin, maar we maken de hele tijd ruzie over politiek, en mijn hele familie houdt me altijd tegen." Ze plaatste een TikTok-video van haar moeder die schreeuwde, naar haar vloekte en haar sloeg en emancipatie van haar zoekt.

7 Kanye West en Kim Kardashian

We weten allemaal dat Kanye West vorig jaar probeerde president te worden, maar de politiek heeft veel problemen in zijn leven veroorzaakt nadat hij verloor. Het is misschien een van de redenen waarom hij zoveel problemen heeft gehad in zijn huwelijk met Kim Kardashian. Ze hebben verschillende overtuigingen. Volgens Insider, Tijdens zijn eerste campagne-evenement, sprak West ook over zijn latere verandering van hart over abortussen, door te zeggen dat hij er niet langer in geloofde. Hoewel Kim niet publiekelijk over haar gevoelens over het abortusdebat lijkt te hebben gesproken, is ze een fervent voorstander geweest van Planned Parenthood, een gezondheidsorganisatie voor vrouwen die ook abortussen aanbiedt.”

6 Jon Voight en Angelina Jolie

Angelina Jolie is de dochter van Jon Voight, die ook een beroemde acteur is. Angelina praat niet zo veel over politiek, maar haar vader is meer open over zijn overtuigingen en steunt Donald Trump. Hoewel Angelina niet zoveel over politiek praat, lijkt het erop dat haar overtuigingen liberaler zijn en dat ze het niet eens is met haar vader. Volgens Insider, vertelde Voight ABC Action News in 2012 dat zijn dochter een 'behoorlijk slimme meid' was, maar dat ze 'niet over politiek praten' omdat hij 'geen les wil geven'.’”

5 Stephen Baldwins familie

Stephen Baldwin is een acteur die deel uitmaakt van de beroemde Baldwin-familie. Hij heeft vijf broers en zussen en zijn broers, Alec en William, zijn ook beroemde acteurs. Zijn dochter, Hayley, is ook een model en is getrouwd met Justin Bieber. De politiek heeft echter voor veel onenigheid in zijn familie gezorgd. Stephen is de enige die Donald Trump steunt. In mei 2018 vertelde Hayley aan The Times of London: "Ik hou van mijn vader, hij is een geweldige vader, maar we waren het zo sterk oneens over [de verkiezingen]… We praten er nu niet over. Het is het argument niet waard."

4 De familie van Donald Trump

De familie van Donald Trump is definitief uit elkaar gescheurd nadat hij tot president werd gekozen. Niet alleen de faam bereikte zijn familieleden, zijn keuzes als president scheurden hen volledig uit elkaar. “Trumps nicht, Mary Trump, heeft onlangs een boek geschreven over hun ‘giftige’ familie, waarin ze uiteenzette hoe ze in 2016 op Hillary stemde en het niet eens was met het ‘racistische’ moslimverbod van haar oom”, aldus Insider. Zijn kinderen, Ivanka en Eric, waren ook nog steeds democraten terwijl hun vader kandidaat was voor het presidentschap.

3 Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

JLO begon net weer met Ben Affleck te daten, maar voordat ze weer bij elkaar kwamen, was ze verloofd met honkbalspeler Alex Rodriguez. Ze zijn samen sinds 2017 en beëindigden hun verloving een paar maanden geleden. Jennifer is open geweest over haar democratie en Alex heeft veel republikeinen gesteund. Hun verschillende overtuigingen zouden een van de redenen kunnen zijn waarom hun relatie niet werkte. Volgens Insider doneerde Rodriguez bijna $ 10.000 aan de Republikeinse presidentskandidaten John McCain en Rudy Giuliani, hoewel CBS Sports meldt dat hij in de laatste race wel degelijk heeft bijgedragen aan Hillary Clinton. Lopez was ook uitgesproken tegen het vasthouden van migrantenkinderen door de regering-Trump.”

2 Demi Moore en Bruce Willis

Demi Moore is drie keer getrouwd geweest en haar tweede huwelijk was met collega-acteur Bruce Willis. Ze waren getrouwd van 1987 tot 2000 en hebben samen drie kinderen, Rumer, Tallulah en Scout. De twee acteurs hadden altijd verschillende politieke overtuigingen terwijl ze samen waren. "Willis is een Republikein die George W. Bush steunde bij de verkiezingen van 2000, terwijl Moore campagne voerde voor Barack Obama", aldus Insider. Ze zijn nog steeds vriendelijk tegen elkaar, maar de politiek kan een aantal van de meningsverschillen in hun relatie hebben veroorzaakt.

1 Dick Cheney's dochters

Voormalig vice-president, Dick Cheney, heeft wat problemen gehad in zijn familie vanwege de politiek, vooral zijn dochters, Liz en Mary. “Toen ze in 2013 kandidaat was voor de Amerikaanse Senaat, zei Liz Cheney dat ze geloofde in de ‘traditionele’ definitie van het huwelijk. Dit bracht haar zus, Mary, ertoe om in een Facebook-bericht te schrijven dat Liz 'gewoon verkeerd' en 'aan de verkeerde kant van de geschiedenis' was , aldus Insider. Liz's overtuigingen weerhielden haar zus er niet van om te trouwen - Mary trouwde met haar vrouw, Heather Poe, in 2012, toen het legaal was in Washington D. C. en drie jaar voordat het landelijk legaal was.

Aanbevolen: