Hier is waarom fans dachten dat Gina Carano een man had

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans dachten dat Gina Carano een man had
Hier is waarom fans dachten dat Gina Carano een man had
Anonim

Ze ha alt de krantenkoppen niet om de meest smakelijke redenen, maar Gina Carano is nog steeds een interessante beroemdheid. Na haar MMA-faam begon ze een acteercarrière die veel fans (en critici) verraste.

Een tijdlang ging het goed. Maar toen stopte Disney Carano in en leek het leven voor haar te veranderen. Fans waren niet echt blij met de reactie van Gina Carano op het ontslag van Disney, of haar gedrag sindsdien.

En toch is iedereen nieuwsgierig naar wat Gina nu doet en met wie ze samen is.

Natuurlijk waren er enkele misvattingen over haar vroegere relaties. Om te beginnen dachten veel mensen dat Gina Carano een man had. Het blijkt dat ze nooit getrouwd is geweest. Maar er is een goede reden waarom fans dachten dat ze dat was.

Heeft Gina Carano een man?

Nee, Gina Carano heeft geen echtgenoot; tenminste nog niet. Ze is nooit getrouwd of zelfs maar verloofd geweest (tenzij het op de DL gebeurde?). Dus waarom vragen mensen zich altijd af of Gina Carano getrouwd is? Het is omdat de tijdlijn van haar relatie nogal verwarrend is.

Gina had een paar jaar een relatie met Muay Thai-vechter Kevin Ross, ergens rond 2000; de algemene consensus is dat het paar voor het eerst bij elkaar kwam in 2005. Sommige bronnen zeggen zelfs dat Kevin Gina destijds kennis liet maken met vechtsporten. Maar hun liefde leek geen stand te houden en ze gingen in 2008 uit elkaar.

Toch was hun splitsing niet voorbestemd om permanent te zijn.

Hoewel zij en Kevin uiteindelijk weer contact kregen, ging Gina rond 2012 tot 2013 uit met Henry Cavill. Interessant is dat hij het lijkt te hebben opgepikt met Kaley Cuoco direct na de splitsing van Gina. Maar roddelbladen suggereren ook dat Gina en Henry elkaar in 2014 weer hebben gevonden, hoewel de exacte tijdlijnen onduidelijk zijn …

Het is duidelijk dat die relatie ook geen stand hield, maar bronnen zijn het erover eens dat de breuk tussen Henry en Gina net zo beleefd was als die van Henry uit Kaley. (wat zouden fans echter nog meer van Cavill verwachten?!)

Dus Gina en Henry zijn gescheiden, maar wat is er met Kevin gebeurd?

Wie is nu de partner van Gina Carano?

Hoewel ze met Henry en mogelijk een paar andere beroemde jongens uitging, lijkt Gina haar tegenwoordig de enige echte te hebben gevonden. Maar het is toevallig haar ex, Kevin. Het paar herenigde zich in 2015 en ze lijken sindsdien niet meer uit elkaar te zijn gegaan.

Ze zijn echter behoorlijk ingehouden met hun relatie, tenminste als het gaat om sociale media. Zoals fans al weten, gebruikt Gina haar sociale media om veel controversiële kwesties aan de orde te stellen (en haar belangrijkste man ook).

Maar ze heeft maar heel weinig foto's van Kevin, AKA Da Soul Assassin, op haar pagina. De weinige die ze deelt, lijken te zijn vergrendeld waar fans geen commentaar kunnen geven. Eén foto onthulde echter meer van haar relatiegeschiedenis met Ross en illustreert waarom fans dachten dat Gina Carano getrouwd was.

De twee kennen elkaar al 20 jaar, en als fans met hun ogen knipperden, hebben ze misschien de jaren gemist waarin Carano en Ross uit elkaar gingen. Voor iedereen die Gina's relatiegeschiedenis met Kevin kende, is het logisch als ze dachten dat de twee al die tijd getrouwd waren.

Gina laat zeker niet doorschemeren dat er iemand anders in haar leven was met de post opgedragen aan Kevin.

Zijn Kevin Ross en Gina Carano nog steeds samen?

In totaal zijn Kevin Ross en Gina Carano ongeveer negen jaar samen, hoewel ze, zoals Gina uitlegde, elkaar veel langer kennen. Het lijkt erop dat ze tegenwoordig sterk lijken te gaan.

In het begin hielden ze het echter geheim. Kevin sprak uiteindelijk op sociale media op hun zes maanden durende jubileum (de tweede keer rond), en legde uit dat hij niet "de hele wereld wilde uitnodigen" in hun relatie.

Maar hij moest toegeven dat ze eerder een relatie hadden (hij zegt dat het vier jaar was) en dat ze herenigd waren op de "14e verjaardag van de dag dat we elkaar ontmoetten". Die specifieke post ging vergezeld van een foto van het paar knuffelen.

Sindsdien zijn de kiekjes van Gina echter zeldzaam geweest. Maar hij herha alt veel van haar politieke sentimenten op sociale media, en fans zagen zelfs wat ze zeggen "Gina's tree" is in een van zijn pittoreske berichten over een gedenkwaardige zonsondergang.

Fans hebben hoge verwachtingen dat het paar hun schattige liefdesverhaal zal voortzetten en op een dag zal trouwen. Gina zei tenslotte ooit over Kevin: "Hij is het soort persoon dat in één dag zijn leven compleet veranderde en dat had invloed op het mijne."

Het is duidelijk dat Gina's drama in de media Kevin's mening over haar niet heeft beïnvloed (en het paar lijkt ook enkele van dezelfde meningen te delen). Dus het klinkt alsof ze haar match heeft ontmoet, ongeacht of ze binnenkort een verloving aankondigen of niet.

Aanbevolen: