Hier is waarom fans dachten dat Drake daten met Jennifer Lopez een publiciteitsstunt was

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans dachten dat Drake daten met Jennifer Lopez een publiciteitsstunt was
Hier is waarom fans dachten dat Drake daten met Jennifer Lopez een publiciteitsstunt was
Anonim

In december 2016, slechts twee maanden na de breuk met Rihanna, leek Drake te bevestigen dat hij verder was gegaan met zangeres Jennifer Lopez. De Canadese rapper knuffelde J. Lo voor een Instagram-foto, die schijnbaar bevestigde dat ze elkaar zagen - maar in een kwestie van slechts twee maanden was hun relatie op de klippen gelopen.

Mensen konden niet anders dan denken dat de 'showmance' niets meer was dan een publiciteitsstunt van twee artiesten die zich allebei opmaakten om nieuwe muziek uit te brengen, en het feit dat hun romance slechts twee maanden duurde leidde al snel tot veel mensen dachten dat het allemaal slechts een PR-actie was om de hype voor hun respectievelijke projecten te vergroten.

Meerdere rapporten beweerden later dat het paar hun relatie vervalste om een lied te promoten dat ze samen hadden uitgebracht, waarbij een bron aan Page Six vertelde dat J. Lo nooit iemand is geweest die haar "vriendje" op sociale media pronkt als ze is pas een paar weken bij de persoon.

Hebben Drake en Jennifer Lopez echt een date gehad?

Volgens pagina zes is het antwoord een volmondig "nee".

De nieuwspublicatie beweert volgens hun bronnen dat er niets echts was aan de kortstondige romance die Drake en Jennifer voor de gek hielden door het publiek te laten denken dat ze deelden.

De vader van één had het werk aan zijn commerciële mixtape More Life afgerond, die in maart 2017 werd uitgebracht - slechts een maand na het uiteenvallen van Drizzy en J. Lo - en op de plaat stond een nummer waarop J. Lo's hit uit 1999 "If You Had My Love", de eerste single van haar debuutalbum On the 6.

"Deze relatie is nep, het is gewoon een publiciteitsstunt om hun plaat samen te publiceren", onthulde de bron. "Als Jennifer en Drake echt aan het daten waren, zouden ze er veel meer privé over zijn."

De insider maakte een goed punt, want als we terugkijken op de relaties die Drake heeft gedeeld met andere beroemdheden, waaronder Rihanna, was hij nooit het type om zich naar sociale media te haasten en met de relatie te pronken voor zijn miljoenen fans.

Drake staat bekend als zeer privé als het gaat om zijn liefdesleven, dus het feit dat hij zo uitnodigend zou zijn als het ging om zijn kortstondige affaire met Jennifer, het verraste veel mensen, vragen hoe authentiek de relatie werkelijk was.

In februari 2017 stopte het voormalige "echtpaar" ermee.

E! Online meldde de breuk alsof hun romance de echte deal was, en benadrukte: J. Lo en Drake praten nog steeds, dus mensen moeten weten dat ze op geen enkele manier boos zijn of dat er een incident is gebeurd.

Het had vooral te maken met timing. Ze hebben het net een beetje afgekoeld en het is niet zo snel als in het begin. Ze kunnen heel goed morgen of over een maand gaan eten. Ze zijn in elkaars leven en doen nu gewoon hun eigen ding.”

More Life kwam de volgende maand uit en schoot omhoog naar de toppositie in de Billboard Hot 200, verkocht 505.000 eenheden in de eerste week en werd de zevende opeenvolgende nummer één van Drake, terwijl ook een handvol records streamen.

Tot op heden zijn van de mixtape, met productiewerk van Kanye West en met sterren bezaaide functies met Quavo, Travis Scott en Young Thug, alleen al in de VS meer dan twee miljoen exemplaren verkocht.

Jennifer verspilde geen tijd om verder te gaan met Drake, want alles was gezegd en gedaan, want slechts enkele weken nadat ze was overgestapt van de hitmaker "Hotline Bling", zou ze een goede band hebben gekregen met voormalig honkbalspeler Alex Rodriguez, die zou bevestigen hun relatie tegen de zomer van datzelfde jaar.

De twee zijn sindsdien samen en in 2019 kondigde J. Lo aan dat ze zich had verloofd met de 45-jarige, hoewel er nog geen trouwdatum is vastgesteld.

In eerste instantie wilden we in 2020 in het huwelijksbootje stappen, maar die plannen werden stopgezet vanwege de pandemie van het coronavirus.

En op dit punt vertelde Jennifer, die eind 2020 ging zitten voor een interview met Andy Cohen's Radio Andy-show, dat ze misschien nooit door het gangpad zal lopen.

Oh ja, daar hebben we het zeker over gehad. Ik bedoel, op onze leeftijd zijn we allebei eerder getrouwd geweest, het is alsof we gaan trouwen? Of niet? Wat betekent het voor ons En het is gewoon, het komt neer op leuk persoonlijk, zoals, wat wil je doen?'”

Voor zover we weten, zijn Alex en Jennifer nog steeds gelukkig verliefd, dus misschien is een bruiloft op dit moment echt niet nodig - vooral omdat ze allebei eerder zijn getrouwd en geen haast hebben om te trouwen hoe dan ook.

Aanbevolen: