Hier is waarom fans dachten dat Chris Evans de vriend van Aly Raisman was

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans dachten dat Chris Evans de vriend van Aly Raisman was
Hier is waarom fans dachten dat Chris Evans de vriend van Aly Raisman was
Anonim

Hoewel beroemdheden vroeger voorbehouden waren aan acteurs en muzikanten, genieten Olympiërs tegenwoordig van hun tijd in de Hollywood-schijnwerpers. Niet alleen dat, ze verdienen ook geld met hun atletische bekwaamheid.

Een goed voorbeeld? Turnster Simone Biles behaalde met indrukwekkend gemak een nettowaarde van $ 6 miljoen, en sterren als Aly Raisman verzamelen medailles, geldwinsten en merkpartnerschappen.

Maar dat is niet het enige wat deze spraakmakende atleten verdienen. Simone Biles, bijvoorbeeld, is aan het daten met een beroemde voetballer. En een tijdje werd er gespeculeerd over de geruchtenvriend van Aly Raisman, Chris Evans.

Wat is er echt gebeurd met Aly Raisman en Chris Evans, en waarom dachten de media (en fans) dat ze aan het daten waren?

Waarom dachten mensen dat Chris Evans en Aly Raisman aan het daten waren?

De geruchten dat Chris Evans het vriendje van Aly Raisman zou zijn, begonnen toen enkele veelbetekenende foto's de ronde deden op sociale media. De vangst was echter dat de twee sterren elk dezelfde berichten op sociale media deelden.

Dat alleen al was genoeg om de tongen te laten kwispelen!

Bovendien kwamen de afbeeldingen en video's die elk van de celebs op sociale media deelde rechtstreeks uit iemands achtertuin (niet te zeggen in wiens huis ze waren…). In de video's hoor je zowel Aly als Chris praten met hun puppy's en lachen om de honden die samen spelen.

Het was echt schattig -- en Aly's bijschrift bevatte een tag @ Chris Evans en een emoji met een wit hart. Dus was er meer aan de "date" dan platonische puppyromantiek?

Hoe kennen Chris Evans en Aly Raisman elkaar?

Aly merkte eerder dit jaar op dat zij en Chris Evans al een paar jaar vrienden zijn. Er is geen officieel woord over hoe ze elkaar hebben ontmoet -- dus misschien wonen ze bij elkaar in de buurt en verbonden in het hondenpark?

Aly zegt dat Chris "geweldig" en "super aardig" is, wat redelijk goedaardig klinkt, toch?

Maar Raisman verduidelijkte dat de twee puppy-speelafspraakjes hebben met haar hond, Mylo, en Chris' hond Dodger, die beide reddingsacties zijn. Ze zei dat ze "samen plezier hebben", en de manier waarop ze over de speelafspraakjes sprak, suggereert dat ze er meerdere hadden, niet slechts één.

Het klinkt alsof die opnames van een speelafspraakje met honden misschien niet de enige beelden zijn van Aly en Chris die met hun honden rondhangen. Natuurlijk leken de berichten van november 2020 de enige die de sterren op hun respectieve sociale media-accounts deelden.

Was Chris Evans Aly Raisman's vriendje?

Hoewel de schattige speelafspraak met de hond schattig leek, leek het ook geen verklaring van een romantische relatie van de puppy-ouders.

Noch Chris noch Aly hebben ooit toegegeven aan opmerkingen van volgers over hun potentiële koppel, en er waren daarna geen berichten die op meer dan een vriendschap suggereerden.

Plus, toen Aly's pup vertrok nadat ze in de zomer was geschrokken van vuurwerk, deelde Chris haar pleidooi voor hulp om "op de uitkijk te staan" in het gebied waar Mylo vertrok. Uiteindelijk vond Aly haar hond en de fans haalden opgelucht adem.

Maar toch vroegen ze zich af of ze met hun ogen knipperden en een relatie tussen Raisman en Evans misten.

Niet elk beroemdheidsduo dateert… Blijkbaar

Terwijl fans het geweldig vinden als hun favoriete (en aantrekkelijke) beroemdheden een koppel vormen. Maar in sommige gevallen gaan de duo's gewoon niet uit en worden ze alleen platonische vrienden. In feite is Chris ook in verband gebracht met Lizzo, nadat ze dronken in zijn DM's strompelde - maar er kwam ook geen relatie uit dat hilarische scenario.

En dat hoeft ook niet! Of Aly en Chris nu wel of niet met elkaar zijn uitgegaan, het is leuk om de menselijke kant van beroemdheden te zien. Ze hebben vriendschappen, relaties, reddingsdieren en liefdesverdriet, en dat is genoeg!

Bovendien heeft Aly ook hondjesafspraakjes met andere mensen, of het nu niet-beroemde vrienden zijn of spraakmakende mensen zoals Chris. Mylo moet tenslotte socializen!

Wie heeft Aly Raisman date (dat was beroemd)?

Hoewel Aly Raisman over ellebogen wrijft met vrienden als Chris Evans, zijn niet al haar exen beroemd. Bovendien is ze sowieso niet met zoveel mensen uitgegaan (tenminste in het openbaar).

Er is echter één spraakmakend vriendje in haar verleden: voormalig NFL-speler Colton Underwood. In 2016 nam Colton een felicitatievideo op voor de Olympische atleet en hij vroeg om haar uit te schakelen. Ze zei ja, en het paar ging een tijdje uit - voordat Underwood debuteerde op reality-tv.

Natuurlijk heeft Aly ook te maken gehad met persoonlijke trauma's na beschuldigingen (en de rechtszaak) tegen haar voormalige coach. Voorlopig lijkt ze echter geen vriendje te hebben, en als ze dat wel heeft, houdt ze alles op de DL.

Fans moeten haar zeker nog steeds volgen op IG voor A+ Mylo-inhoud. Haar puppy is nog steeds schattig, ook al staat Chris Evans niet op elke momentopname.

Aanbevolen: