Fans houden van Meryl Streep, maar haar kinderen hebben één specifieke klacht

Inhoudsopgave:

Fans houden van Meryl Streep, maar haar kinderen hebben één specifieke klacht
Fans houden van Meryl Streep, maar haar kinderen hebben één specifieke klacht
Anonim

Het is moeilijk om aan Meryl Streep te denken als iets anders dan een legendarische actrice en Hollywood-icoon. Met een lange lijst van succesvolle filmrollen onder haar riem, wordt Meryl door velen beschouwd als de grootste actrice van haar generatie.

Maar ze is ook een vrouw en moeder van vier kinderen. Samen met haar man Don Gummer heeft ze drie dochters en een zoon.

Meryl trouwde in 1978 met Don Gummer, nadat ze de eerste liefde van haar leven, John Cazale, had verloren aan longkanker. Het jaar daarop stichtten ze samen een gezin, en terwijl ze ook haar carrière opbouwde in de volgende 30 jaar, gaf ze er de voorkeur aan moeder te zijn en haar vier kinderen op te voeden.

Nu ze volwassen zijn, hebben de kinderen van Meryl Streep hun eigen carrière in de schijnwerpers nagestreefd en zijn ze op zichzelf al succesvolle acteurs, modellen en muzikanten. Maar zijn ze nog steeds close met hun beroemde moeder? Lees verder om erachter te komen.

Wie zijn de dochters van Meryl Streep?

Meryl Streeps oudste dochter is Mamie Gummer, geboren in augustus 1983. Mamie is ook actrice en maakte haar filmdebuut samen met haar moeder in de film Heartburn toen ze nog maar 20 maanden oud was.

Volgens Mamamia werd Mamie gecrediteerd als Natalie Stern, zodat niemand zou weten dat ze de dochter van Meryl was.

Mamie is in verschillende andere projecten in haar carrière verschenen, met name in The Good Wife, waar ze Nancy Crozier speelde, en True Detective, als Lucy Purcell.

Mamie heeft ook een zoon die ze deelt met partner Mehar Sethi, van wie ze in 2018 bevallen is. Yep, dat betekent dat Meryl ook oma is!

Meryls tweede dochter is Grace Gummer, geboren in mei 1986. Net als haar moeder en zus zit Grace in de film- en tv-industrie en speelde ze in projecten als American Horror Story. Ze trouwde in 2021 met DJ Mark Ronson.

Geboren in juni 1991, Meryl's derde dochter is Louisa Jacobson, die haar middelste naam als achternaam gebruikt. Louisa trad in de voetsporen van haar beroemde familie en volgde een carrière in de entertainmentindustrie door een Master of Fine Arts in Acting te studeren aan de Yale School of Drama.

Ze heeft onder meer acteercredits gehad in The Gilded Age en The Ultimate Truth, hoewel haar focus op modellenwerk lijkt te liggen. Louisa is getekend bij IMG Models en heeft meegewerkt aan campagnes voor merken als Dior.

Hoe is de relatie van Meryl Streep met haar dochters?

Hoewel Meryl Streep niet iemand is die elk detail van haar persoonlijke leven met fans deelt, kan worden aangenomen dat ze een hechte relatie heeft met al haar dochters.

Toen haar kinderen jonger waren, gaf Meryl prioriteit aan het zorgen voor hen in haar leven en koos ze specifiek voor werkmogelijkheden die haar niet te lang van zich af zouden slepen, zodat ze een praktische moeder kon zijn:

"Ik was ook voorzichtig bij het kiezen van films die me niet langer dan twee weken achtereen bij mijn familie weghaalden, omdat ik ze vreselijk miste en ik me ellendig zou voelen zonder hen", zei ze (via de Huffington Post).

Volgens She Knows heeft Meryl zelf onthuld dat ze haar kinderen nog steeds in verlegenheid brengt op dezelfde manier als niet-beroemde ouders.

"Mijn kinderen weerhielden me ervan om in huis te zingen", zei ze in een interview uit 2016, geciteerd door She Knows. 'Ze zijn echt zo wreed. Het is zo nederig en zo'n goede zaak als je een grote filmster bent om kinderen te krijgen."

Haar dochters schaamden zich ook toen Meryl de hoofdrol kreeg in de Abba-musical Mamma Mia.

"De meisjes zeiden: 'Mam, vertel ons alsjeblieft dat je geen spandex gaat dragen' en 'Ik zal naar Alaska moeten verhuizen als dit uitkomt'", vertelde Meryl. ‘Ik zou zingen oefenen in mijn kast. Ik maak geen grapje. Als het door de muren zou dringen, zou ik horen: 'Mam. Mama. Mam!'”

Fans begrijpen dat Meryl ook super voorstander is van de carrières van haar dochters, aangezien ze vaak aanwezig is om hen aan te moedigen. Een klassiek voorbeeld was het castfeest van The Gilded Age, waar Louisa in speelde. Haar co-sterren onthulden op sociale media dat Meryl het feest heeft gecrasht om haar dochter te steunen.

"Zowel Mamie als Grace zijn vastbesloten om hun eigen weg te gaan als actrice, ook al hebben ze moeten werken met de last van het hebben van een beroemde actrice-moeder, wat niet gemakkelijk is", merkte ze op (via de Huffington Post). "Ik ben vooral trots op hoe mijn dochters zich nooit laten intimideren of overweldigen door de carrière of reputatie van hun moeder."

Het is geruststellend om te weten dat de dochters van Meryl niet het gevoel hebben dat ze zichzelf met haar moeten vergelijken (en haar belachelijk succesvolle filmcarrière, die vaak films bevat die meer dan $ 200 miljoen opbrengen).

Wie is de zoon van Meryl Streep?

Het oudste kind van Meryl Streep is eigenlijk haar zoon, Henry Wolfe, die ook zijn middelste naam als achternaam gebruikt. Henry, geboren in november 1979, is de enige van Meryls kinderen die een carrière in de muziek heeft nagestreefd in plaats van acteren.

Henry is een soloartiest, maar maakte korte tijd deel uit van een indieband die hij in de vroege jaren 2000 begon, genaamd Bravo Silva. Hij trouwde in 2019 met zijn vrouw Tamryn Gummer en het jaar daarop werd hun dochter, Ida June Gummer, geboren.

Aanbevolen: