Een kijkje in het datingleven van Tessa Thompson

Inhoudsopgave:

Een kijkje in het datingleven van Tessa Thompson
Een kijkje in het datingleven van Tessa Thompson
Anonim

Tessa Thompson ontstond voor het eerst na haar verschijning in het Marvel Cinematic Universe. De actrice kreeg een plek in The Avengers voordat ze een hoofdrol kreeg in Thor: Ragnarok.

Sindsdien is Thompson een hot topic, vooral als het gaat om haar datingleven. De actrice houdt haar romances zeker privé, maar het lijkt erop dat ze momenteel met niemand aan het daten is, althans dat denken we!

Fans hebben zich afgevraagd of Tessa Thompson al dan niet in een liefdesdriehoek zit nadat ze gespot werd terwijl ze gezellig werd met Rita Ora en Thor-regisseur, Taika Waititi. Hoewel het allemaal speculatief is, duiken we diep in haar datingleven om te zien wat er echt aan de hand is.

Inside Tessa Thompson's datingleven

Tessa Thompson is behoorlijk bekend geworden omdat ze haar persoonlijke leven, nou ja … persoonlijk! Hoewel de ster haar privacy prefereert, zijn fans nog steeds erg geïnteresseerd als het gaat om Tessa's datingleven of het gebrek daaraan. Als het gaat om de tijd van de Thor-acteur in de schijnwerpers, is haar relatiestatus altijd een vraagteken geweest.

Terwijl fans proberen na te denken met wie Thompson in het openbaar is uitgegaan, maar niemand komt echt in je op. Hoewel dit misschien opzettelijk is of niet, is Tessa Thompson niet verlegen om over haar seksualiteit te praten.

In 2018 sprak Tessa met Porter over haar liefdesleven. "Ik kan dingen als vanzelfsprekend beschouwen vanwege mijn familie - het is zo vrij en je kunt alles zijn wat je wilt zijn. Ik voel me aangetrokken tot mannen en ook tot vrouwen. Als ik een vrouw mee naar huis neem, [of] een man, we hoeven niet eens de discussie te voeren, "vertelde Thompson aan de publicatie.

Hoewel ze open is over haar aantrekkingskracht op zowel mannen als vrouwen, is Tessa met niemand in het openbaar uitgegaan, maar fans hebben zeker hun theorieën! Thompson is sinds 2015 in verband gebracht met Janelle Monae, maar ze is niet de enige celeb waarmee Tessa is verbonden.

Tijdens haar opkomst na Tessa's succes met de MCU, werd de ster aardig bevriend met Rita Ora en Taika Waititi, na hun nacht samen tijdens de première van RuPaul's Drag Race Down Under. In 2019 veroorzaakte Tessa ook datinggeruchten toen zij en de Engelse zangeres Dev Hynes elkaar naar verluidt begonnen te zien.

Na hun aanwezigheid op het Wimbledon-evenement in Londen, werden de twee vervolgens gespot terwijl ze samen aan het winkelen waren in New York City, terwijl ze een eerdere wandeling door Parijs hadden gemaakt.

Tessa's relatie met Janelle Monae

Hoewel het lijkt alsof de gerapporteerde romances van Tessa Thompson uiteindelijk uit de hand lopen, is er een die fans zich het meest herinneren, en dat is met zangeres en actrice, Janelle Monae. Zoals vermeld, werd het duo voor het eerst gelinkt in 2015 toen Tessa verscheen als een back-updanseres voor de muziekvideo 'Yoga' van Janelle.

Janelle en Tessa werden later samen gespot op het MOCA-gala van 2015, maar geruchten over hun vermeende romance kwamen pas in 2018 tot stand. Janelle en Tessa speelden naast elkaar in de 'emotiefoto' van Monae's Dirty Computer-album, terwijl ze samen de première van Annihilation in LA bijwoonden.

Nou, tijdens haar interview met Porter sprak Tessa over de geruchten, maar gaf ze niet te veel weg. "We houden heel veel van elkaar. We zijn zo close, we vibreren op dezelfde frequentie. Als mensen willen speculeren over wat we zijn, is dat oké. Het stoort me niet," vertelde Tessa.

Na het interview ging Tessa later naar Twitter om een paar dingen op te helderen, waarbij ze duidelijk maakte dat ze nooit had bevestigd dat ze een relatie had. Ik zei niet dat ik een relatie had.

Maar ik zei nog veel meer, schreef Thompson. Hoewel Janelle en Tessa goede vrienden zijn en samen een reeks TruthOrDare4Democracy-video's hosten, snakken fans nog steeds naar concreet nieuws, maar het is duidelijk dat Tessa dat niet is. toegeven, en terecht!

Aanbevolen: