YouTuber Nicole Arbor bekritiseerd nadat ze Lizzo beschimpte omdat ze huilde op Instagram

YouTuber Nicole Arbor bekritiseerd nadat ze Lizzo beschimpte omdat ze huilde op Instagram
YouTuber Nicole Arbor bekritiseerd nadat ze Lizzo beschimpte omdat ze huilde op Instagram
Anonim

Lizzo-fans hebben haar verdedigd nadat de zangeres op Instagram Live haar boosheid uitte over de "fat-shaming en racistische" reacties op haar nieuwe nummer "Rumors" met Cardi B.

"Mensen zeggen dingen over mij die niet eens logisch zijn", zei de 33-jarige zangeres in de openhartige clip op sociale media, waarin ze een tissue gebruikte om haar tranen weg te vegen.

"Het is vetfoob, het is racistisch en het is kwetsend - als je mijn muziek niet cool vindt, als je het nummer Rumors niet leuk vindt, cool, maar veel mensen mogen me niet vanwege de manier waarop Ik kijk."

De "Juice"-artiest zei dat ze voelt dat de liefdevolle energie die ze probeert uit te stralen niet beantwoord wordt.

"Ik stop zoveel liefdevolle energie in de wereld… en soms heb ik het gevoel dat de wereld niet meer van me houdt", zei de artiest, wiens echte naam Melissa Viviane Jefferson is. "Het maakt niet uit hoeveel positieve energie je in de wereld steekt, je zult nog steeds mensen hebben die iets gemeens over je te zeggen hebben."

De 'Truth Hurts'-artiest zei dat de negativiteit 'voor het grootste deel' haar gevoelens niet kwetst, maar haar geduld en tolerantie worden verminderd te midden van een slopend schema van schrijven, optreden en promoten.

"Ik ben gevoeliger en het raakt me … ik voel me zo down, ik ben zo gekwetst", onthulde de Grammy-winnende artiest dat ze dagelijks overuren maakt en haar muziek maakt en promoot, zelfs na een wortelkanaalbehandeling.

In de video met het oude Griekse thema, die vrijdag in première ging, zijn Lizzo en Cardi B herenigd sinds hun laatste werk aan de hitfilm Hustlers uit 2019. Het is ook de eerste single die Lizzo in twee jaar uitbrengt.

Lizzo kreeg een golf van steun na haar emotionele video, maar YouTuber Nicole Arbor nam aanstoot aan haar hartverscheurende video.

"Weet je wat @lizzo het is tijd voor STFU. Vrouwen worden ontvoerd en vastgehouden als seksslavinnen op dit moment in Afghanistan en je huilt dat mensen je dik noemden, terwijl je in feite een zelf toegebrachte zwaarlijvige bent vrouw. Stap op een loopband, kijk naar het nieuws en krijg wat perspectief ", twitterde ze duister.

Een Lizzo-fan tweette toen Arbour: "Waarom voel je je beter als je haar neerha alt? Ze is niets anders dan een positieve stem in de industrie."

"Hoe is het om haar neer te halen? Lizzo is dik. Dat is geen mening", reageerde Arbor. "Dat is een feit. Ze noemt zichzelf dik. Ze deed een TED Talk over dik zijn. Dik en trots zijn is haar merk. Dus als ze er trots op is, zou niemand het als een belediging tegen haar moeten kunnen gebruiken. ?"

In september 2015 werd Arbor het onderwerp van controverse toen ze een virale video op haar YouTube-kanaal plaatste met de titel "Dear Fat People".

Nadat commentatoren op sociale media de video als "fatfobisch" bestempelden, was deze niet beschikbaar op YouTube, vanwege beweringen dat deze de servicevoorwaarden van YouTube schond.

Het werd echter later hersteld.

In 2018 zorgde Arbor ook voor controverse over haar "women's edit" van Childish Gambino's "This Is America.".

Ze kreeg online hevige kritiek te verduren - waaronder beschuldigingen voor het kleineren van "zwarte pijn" en voor "het stelen van zwarte cultuur voor geld".

Aanbevolen: