Single Kim Kardashian bekritiseerd omdat ze maskerloos ging in Beverly Hills Hotspot

Single Kim Kardashian bekritiseerd omdat ze maskerloos ging in Beverly Hills Hotspot
Single Kim Kardashian bekritiseerd omdat ze maskerloos ging in Beverly Hills Hotspot
Anonim

Kim Kardashian is zwaar bekritiseerd omdat ze "de beperkingen van het coronavirus negeerde" toen ze dinsdagavond uit eten ging.

Met haar trouwring opmerkelijk afwezig, na het aanvragen van een scheiding van echtgenoot Kanye West, werd de realityster gespot in Beverly Hills restaurant Matsuhisa.

De 40-jarige zag er prachtig uit in een groene nauwsluitende jurk terwijl ze genoot van een meidenavondje uit met zus Kourtney, haar beste vriendin La La Anthony en voormalig assistent, Stephanie Shepherd. Maar Jonathan Cheban, een goede vriend van Kim, maakte ook zijn opwachting.

Maar fans konden het niet helpen, maar merkten dat Kim en haar vrienden geen maskers droegen en geen sociale afstand hielden. Op foto's die zijn verkregen door de Daily Mail, werd de moeder van vier kinderen knuffelend en lachend gezien met haar kliek.

"Dus ze mag zonder masker door een restaurant paraderen, terwijl de rest van de wereld ons masker alleen mag afzetten terwijl wij aan tafel zitten? En dat is alleen in staten waar je zelfs binnenshuis kunt eten !" één persoon schreef online.

Verward. Is de pandemie in Californië gestopt? Waar kijk ik naar? Vreemden knuffelen, geen maskers, geen sociale afstand, groepen die rondhangen. Toch heeft Amerika meer dan een half miljoen mensen verloren?' nog een opmerking gelezen.

"Waar is je masker? Je acties brengen anderen in gevaar. Word volwassen en gedraag je als een volwassene," viel een derde in.

"Wie serveert deze beroemdheden eten en drinken? Alsof ze allemaal het COVID-vaccin hadden. Hoe kunnen Kim en alle andere egoïstische beroemdheden maskerloos worden, zelfs als ze zijn gevaccineerd en een negatieve test die je nog steeds nodig hebt, "voegde een vierde eraan toe.

"Kim haar familie en vele andere stomme beroemdheden behandelen dit land alsof het de titanic is en het zijn eersteklas passagiers die kwetsbaar overstappen om als eerste bij de reddingsboten te komen. Er is nog steeds een pandemie. Mooie huizen om in te socializen, maar ze moeten gezien worden. Totale losers en puur egoïstisch, " las een boze opmerking.

Kim heeft vorige week de scheiding aangevraagd van haar man Kanye West.

De scheiding komt na bijna zeven jaar huwelijk en maandenlange geruchten dat de twee 'afzonderlijke levens leidden'.

De 40-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster diende vrijdag documenten in, via haar advocaat Laura Wasser.

Kardashian vraagt om gezamenlijke wettelijke en fysieke voogdij over hun vier jonge kinderen: Noord, zeven, Sint, vijf, Chicago, drie, Psalm, 21 maanden. Geen van beiden zal hun huwelijkscontract betwisten en ze zijn al ver in hun overeenstemming over hoe het eigendom te splitsen.

Aanbevolen: