Beroemdheden die nooit glimlachen in foto's (& waarom)

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die nooit glimlachen in foto's (& waarom)
Beroemdheden die nooit glimlachen in foto's (& waarom)
Anonim

Sommige beroemdheden staan vooral bekend om hun warme en gastvrije glimlach, samen met hun helderwitte tanden. Hoewel er enkele beroemdheden zijn die constant glimlachen, zijn er anderen die je nooit een glimlach ziet kraken. Het lijkt vreemd om te gebruiken, want als je een rijke en beroemde beroemdheid bent, waarom zou je dan niet willen glimlachen?

Geloof het of niet, er zijn genoeg celebs die weigeren te glimlachen. Of het nu is vanwege hun esthetiek, ze houden echt niet van hun glimlach, of iets zo ijdel als ze geen rimpels willen krijgen, er zijn genoeg sterren die je nooit zult zien glimlachen, wat er ook gebeurt.

10 Victoria Beckham

Voormalig Spice Girl Victoria Beckham staat erom bekend dat ze nooit lacht. Het lijkt zelfs alsof we haar nog nooit hebben zien glimlachen. Niet glimlachen was een manier voor Victoria om op haar hoede te blijven. Fans hebben gespeculeerd dat ze nooit glimlachte omdat ze zelfbewust is van haar glimlach.

Ondertussen beweerde Victoria dat haar gebrek aan glimlach haar 'verantwoordelijkheid jegens de modegemeenschap' was. Tegenwoordig houdt Victoria misschien nog steeds haar stoïcijnse uitdrukking in het openbaar - ze glimlachte niet eens op het koninklijk huwelijk - maar ze lacht zo nu en dan, vooral als ze bij haar familie is.

9 Kanye West

Een andere celeb die we zelden zien lachen, is niemand minder dan Kanye West. Zelfs op foto's met zijn kinderen of zelfs met zijn nu ex-vrouw Kim Kardashian, heeft Kanye altijd dezelfde lege blik op zijn gezicht, zelfs geen zweem van een glimlach. Volgens Kanye zag hij enkele foto's uit de jaren 1800 en geen van de mensen op de foto's glimlachte. Simpel gezegd, hij vond het er cool uit zien. Het is een beetje een vreemde reden om nooit te willen glimlachen, maar als dat is wat Kanye wil doen, wie zijn wij dan om hem te stoppen? Hij moet doen wat hem gelukkig maakt, zelfs als dat betekent dat hij het niet laat zien.

8 Kim Kardashian

Net als haar ex-man Kanye West, zul je Kim Kardashian ook zelden zien lachen. Kim besloot dat ze niet meer terug wilde glimlachen toen ze zwanger was. We herinneren ons allemaal die foto's van haar toen ze hoogzwanger was en haar voeten opgezwollen waren, samen met al het andere omdat ze zo ver in haar zwangerschap was.

Mensen lachten haar uit en de roddelbladen drukten foto's van haar af waarin ze haar gewicht bekritiseerde, ook al was ze zwanger, en het raakte haar echt. Ze besloot dat ze niet langer zou glimlachen om mensen die haar foto's namen, vooral paparazzi omdat zij de mensen waren die haar foto's maakten en haar uitlachten. Niet glimlachen leek de beste oplossing voor haar.

7 Lorde

Lorde lacht nooit
Lorde lacht nooit

Het is zeer zeldzaam om zanger Lorde te zien lachen op een foto. Volgens Lorde houdt ze van vrouwen in de geschiedenis die niet zijn geschilderd als vrolijke en lieve vrouwen omdat ze meer zijn dan dat, dus doet ze hetzelfde. Ze zegt ook dat er veel druk is op beroemdheden om altijd positief en gelukkig te zijn, terwijl dat gewoon niet mogelijk is. Ze merkt ook op dat wanneer ze fotoshoots doet, de fotografen haar altijd vertellen dat ze moet glimlachen, en dat zou niet moeten als ze dat niet wil. Lorde laat ons zien dat we niet altijd hoeven te glimlachen als we dat niet willen, en dat is meer dan oké.

6 Eminem

Het is geen geheim dat Eminem een zwaar leven heeft gehad, dat hoor je in de teksten van zijn liedjes. Hij staat bekend om het schrijven en rappen van teksten die gaan over verslaving, zijn relaties, zijn harde opvoeding en zijn gezinsleven. Zijn teksten zijn over het algemeen boos, en we kunnen hem dat niet kwalijk nemen aangezien hij niet het gemakkelijkste leven heeft gehad. Hierdoor is het een zeer zeldzame gelegenheid dat we Eminem zien glimlachen. Of het nu gaat om zijn esthetische en publieke persoonlijkheid of hij heeft gewoon echt veel meegemaakt, we weten het niet zo zeker, maar het is zeer zelden dat we hem een glimlach zien kraken. Het komt zelden voor dat een fan zelfs maar foto's van de rapper heeft gemaakt en hem gephotoshopt heeft en dat ziet er heel raar uit.

5 Bella Hadid

Als model lacht Bella Hadid nooit echt. Ze heeft toegegeven dat ze zelden lacht omdat ze zich ongemakkelijk voelt. Hierdoor realiseert Bella zich dat zijn gezicht misschien een beetje afstandelijk lijkt en dat ze misschien ongenaakbaar lijkt terwijl ze dat helemaal niet is. Ze is eigenlijk het tegenovergestelde. Als model hoort ze er op een bepaalde manier uit te zien, en hoewel ze er nog steeds aan moet wennen dat er altijd camera's op haar staan, moet Bella zichzelf eraan herinneren om wat meer te glimlachen.

4 Halsey

Halsey is een beroemdheid die graag marcheert op het ritme van haar eigen trommel, en dat houdt ook in dat ze niet vaak lacht. Net als veel andere beroemdheden is Halsey tijdens fotoshoots door fotografen verteld dat ze moet leren om meer te glimlachen. Halsey, die Halsey was, zorgde ervoor dat ze terugvocht en vertelde hen dat ze niets doet wat ze niet wil doen, inclusief glimlachen. Volgens Halsey, als ze niet wil glimlachen, kan niemand haar anders vertellen.

3 Uma Thurman

Uma Thurman, hoe beroemd ze ook is, houdt niet van glimlachen, vooral niet voor foto's. Ze gaf toe dat toen ze nog maar 10 jaar oud was, iemand haar vertelde dat ze een lelijke glimlach had. Die ene uitspraak maakte een enorme indruk op haar, want vanaf dat moment werd ze zelfbewust van haar glimlach. Als gevolg hiervan probeert ze niet vaak of helemaal niet te glimlachen. Sindsdien heeft ze geleerd om van haar glimlach te houden en deze te accepteren, ondanks wat die persoon haar vertelde, en ze glimlacht nu gelukkig een beetje meer.

2 Holland Roden

Actrice Holland Roden, die vooral bekend is van haar rol in Teen Wolf, is een andere celeb die er echt niet van houdt om zo vaak met haar lach te pronken. In tegenstelling tot sommige van de andere celebs, heeft Nederland echt geen ingewikkelde of diepgaande reden om niet te willen lachen voor foto's. Holland lacht gewoon niet omdat ze echt niet van haar lach houdt. Sommige mensen voelen zich niet op hun gemak, en dat is meer dan oké!

1 Billie Eilish

We weten allemaal dat Billie Eilish haar eigen persoon is met haar eigen esthetiek, en dat houdt ook in dat ze niet veel glimlacht. Ze heeft tenslotte zelfs een EP genaamd Don't Smile At Me! Billie heeft gezegd dat iedereen wordt verteld om gelukkig te zijn en te glimlachen, en dat je er mooier uitziet als je lacht, vooral meisjes. Ze wil niemand anders zijn dan zichzelf, en als dat betekent dat ze niet moet glimlachen, dan is dat maar zo. Billie is haar eigen persoon en ze laat niemand dat aan haar veranderen.

Aanbevolen: