Deze beroemdheden hebben nog nooit het Met Gala bijgewoond, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden hebben nog nooit het Met Gala bijgewoond, hier is waarom
Deze beroemdheden hebben nog nooit het Met Gala bijgewoond, hier is waarom
Anonim

Het Met Gala is misschien wel het meest prestigieuze rode-loper-evenement ter wereld. Sinds de jaren zeventig hebben muzikanten, ontwerpers en kunstenaars van de A-lijst het jaarlijkse black-tie-extravaganza bijgewoond, tot de tanden gekleed in de meest verleidelijke kleding. Hoewel het Gala in wezen een liefdadigheidsevenement is, hebben niet alle beroemdheden het geluk om aanwezig te zijn. Sinds 1995 heeft de Amerikaanse Vogue-redacteur Anna Wintour de gastenlijst van het Met Gala zorgvuldig voorgezeten, zodat alleen de meest gerenommeerde A-listers de felbegeerde en dure uitnodiging ontvangen.

Gezien het prestige, de glamour en de exclusiviteit van het Met Gala, zou je denken dat enkele van de grootste namen in Hollywood het evenement op een bepaald moment in hun carrière hebben bijgewoond. Verrassend genoeg hebben sommige beroemdheden nog nooit het roze tapijt van het Met Gala gesierd. Dit is waarom sommige van je favoriete celebs nog nooit naar het veelgeprezen sociale evenement zijn geweest.

8 Adele

Muzikale sensatie Adele staat bekend als een van de eerste vrouwen die tegelijkertijd drie singles bovenaan de Billboard's Hot 100-lijst had staan. Ondanks haar hoge profiel heeft Adele nooit het Met Gala bijgewoond.

De Easy on Me-zangeres heeft bijna altijd dringendere verplichtingen. In 2021 sloeg Adele het veelgeprezen sociale evenement over en bracht ze haar tijd liever door bij In-N-Out Burger. Adele was naar verluidt bezig met het afronden van haar verblijfsovereenkomst in Las Vegas toen het Met Gala in 2022 werd gehouden.

7 Britney Spears

Britney Spears is misschien wel een van de meest succesvolle popsterren in de geschiedenis. De popprinses heeft in haar 20-jarige carrière meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder één Grammy Award en zes MTV Music Awards. Ondanks haar onmiskenbare status op de A-lijst, heeft Britney nooit het Met Gala bijgewoond.

Britney's onlangs beëindigde conservatorschap gaf haar niet veel controle over haar sociale agenda. Sinds de popster het volledige beheer over haar leven heeft herwonnen, kan ze de komende jaren eindelijk op de roze loper van het Met Gala verschijnen.

6 Angelina Jolie

Angelina Jolie staat bekend om haar iconische uitvoeringen in films als Tomb Rider, Maleficent en Eternals. Angelina's edgy maar elegante gevoel voor mode heeft haar in de loop der jaren ook getransformeerd tot een veelgeprezen mode-idool.

Ondanks het feit dat ze allerlei soorten A-lijsten is, heeft Angelina nooit het Met Gala bijgewoond. Hoewel Angelina er niet voor terugdeinst om een rode loperverklaring af te leggen, lijkt het bijwonen van het Met Gala geen prioriteit voor de productieve actrice.

5 Meghan Markle

Sinds haar toetreding tot de Britse koninklijke familie in 2018, is Meghan Markle ongelooflijk populair en invloedrijk geworden. Meghan's unieke kijk op roy alty's en benijdenswaardige relatie met prins Harry hebben haar geleidelijk veranderd in een wereldwijd fenomeen.

Na haar abrupte vertrek uit de monarchie waren fans enthousiast over het vooruitzicht dat Meghan Markle het Met Gala van 2022 zou bijwonen. Maar sinds ze naar Californië zijn verhuisd, zijn Meghan Markle en Prince Harry ongelooflijk terughoudend geweest met het soort sociale evenementen dat ze bijwonen, en geven er de voorkeur aan zich onopvallend te houden.

4 Meryl Streep

Meryl Streep is misschien wel de meest gedecoreerde actrice in Hollywood en heeft momenteel het record voor de meeste Academy Award-nominaties. Hoewel Meryl bij talloze gelegenheden is uitgenodigd voor het Met Gala, ziet ze bijna altijd af van het evenement.

In een verfrissende verandering van tempo zou Meryl naar verluidt co-voorzitter zijn van het Met Gala in 2020. Tragisch genoeg werd het Met Gala van 2020 geannuleerd vanwege de pandemie, waardoor enthousiaste Meryl-fans de kans kregen om haar te zien maken haar debuut op de rode loper.

3 Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter staat bekend om haar waanzinnige vintage stijl. Ondanks het feit dat ze tijdens haar leven verschillende onderscheidingen heeft ontvangen, is de 8-ster van de Ocean nooit uitgenodigd voor het Met Gala. In 2018 verscheen Bonham Carter op The Graham Norton Show naast collega Ocean's 8-ster, Rihanna

Toen de Harry Potter-ster bekende dat ze nooit was uitgenodigd voor het Met Gala, gebaarde Rihanna naar haar outfit en antwoordde gekscherend: 'Dat komt omdat je zulke jurken draagt.”

2 Jennifer Aniston

Jennifer Aniston verwarmde haar weg naar de harten van fans met haar geweldige optreden in de sitcom Friends uit de jaren 90. Aniston speelde ook in verschillende films, waaronder Just Go with It en We're the Millers.

Gezien haar spraakmakende beroemdheidsstatus, is het hoogst onwaarschijnlijk dat Jennifer Aniston nooit is uitgenodigd voor het Met Gala. Gebrek aan interesse is de meest waarschijnlijke verklaring voor haar routinematige afwezigheid van de A-lijst bezaaide mode-extravaganza.

1 Will en Jada Pinkett Smith

Controversieel koppel Will en Jada Pinkett Smith staan bekend om hun opvallende rode-loper-ensembles. Hoewel hun kinderen, Jaden en Willow Smith, het Met Gala hebben bijgewoond, hebben Jada en Will nog nooit over het tapijt van het Met Gala gelopen.

Het blijft onduidelijk waarom Will en Jada Pinkett Smith de afgelopen jaren voortdurend afwezig waren op het Met Gala. Het paar kan er echter voor hebben gekozen om af te zien van het Met Gala van 2022 vanwege de kritiek na het controversiële incident bij de 2022 Academy Awards.

Aanbevolen: