Insiders zeggen dat Frank de mopshond het meest veeleisende 'MIB'-personage was

Insiders zeggen dat Frank de mopshond het meest veeleisende 'MIB'-personage was
Insiders zeggen dat Frank de mopshond het meest veeleisende 'MIB'-personage was
Anonim

Hollywood zit vol met onbeschofte en veeleisende sterren, maar volgens insiders zijn sommige van die beroemdheden niet eens menselijk. Mensen die het weten, zeggen dat de hondster van de film 'Men in Black' in feite een van de meest veeleisende celebs was.

Fans zullen zich herinneren dat Frank de mopshond (die eigenlijk een buitenaards wezen was) een hoogtepunt was in de film 'Men in Black'. Van alle personages die werden gecast, was de mopshond een van de grootste hits.

Natuurlijk waren Will Smith en Tommy Lee Jones geweldig, hoewel één 'Friends'-acteur bijna de lijst haalde, maar Frank was een knock-out.

Net als andere beroemde verwende puppy's (zoals die van Paris Hilton), was de hond achter Frank echt een van de elite.

Mushu, de beroemde hond die Frank speelde, stierf jaren geleden, merkte Northern Star op. Maar tijdens zijn celeb-status op 'MIB' kreeg hij tonnen speciale behandeling. De eigenaar van de hond legde uit dat Mushu alleen in Business Class reisde, met zijn trainer aan zijn zijde.

Terwijl Mushu wel onder de stoel reisde, toen hij eenmaal ter plaatse was om te filmen, begon de verwennerij daar. De eigenaar, Cheryl Shawver, zei dat Mushu met zijn trainer in de hotelkamer verbleef tijdens het filmen. Hij sliep ook op haar bed.

Maar wat meer is, merkte Northern Star op, Mushu kreeg wat hij maar wilde via roomservice. De trainer zou hem eten bestellen zoals kip en biefstuk, gloeiend heet op zijn kamer bezorgd.

Frank de mopshond gespeeld door Mushu in 'Men in Black&39
Frank de mopshond gespeeld door Mushu in 'Men in Black&39

Mushu dronk ook alleen flessenwater als hij onderweg was, zei zijn baasje. Geen verklaring waarom dat zo was, terwijl honden in film erom bekend staan uit toiletten te slurpen. Het is duidelijk dat Mushu boven dat soort gedrag stond.

Samenvattend, Mushu's mens legde uit dat hij een 'VIP' was. Maar dat betekent niet dat hij een slechte houding had op de set. In tegenstelling tot celebs die vaak om veel verwennerij vragen, maakte Mushu het de cast blijkbaar gemakkelijk om de takes te krijgen die ze nodig hadden.

Hij was een schattig onderdeel van de eerste 'MIB'-film, en toen keerde Mushu met nog meer hilariteit terug voor 'Men in Black II'. Technologie was niet zo geweldig als het nu is, maar de producers waren in staat om Mushu's beelden te maken en het te laten lijken alsof hij aan het praten was, waarbij Frank grappen maakte en meezong met "I Will Survive" en "Who Let the Dogs Out"., " merkte Buitenaardsen Fandom op.

Helaas was alleen de gelijkenis van Frank (nou ja, Mushu's) alleen betrokken bij 'MIB 3' in de vorm van een portret aan de muur. Maar fans zullen de schattige mopshond nooit vergeten, en de crew achter de schermen van de show zal zich waarschijnlijk zijn eisen voor luxe onderweg niet herinneren.

Aanbevolen: