Below Deck Med': Gaan Courtney Veale en Mzi Dempers aan het daten?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': Gaan Courtney Veale en Mzi Dempers aan het daten?
Below Deck Med': Gaan Courtney Veale en Mzi Dempers aan het daten?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 16 augustus 2021 worden hieronder besproken! We zijn halverwege Below Deck Med seizoen zes, en terwijl we daar zijn zijn een paar explosieve momenten geweest, er zijn ook een paar schattige koppelmomenten geweest! Mede-dekknecht, David Pascoe viel halsoverkop voor bootsman Malia White, maar nadat Malia had gevraagd of de twee ooit meer dan vrienden konden zijn, plaatste Malia David beleefd in de friendzone.

Nou, terwijl de capriolen van Lexi Wilson het drama zo hoog houden dat fans zelfs zo ver zijn gegaan om haar te ontslaan, zijn het eigenlijk Mzi en Courtney die het echt spannend houden!

De matroos en de derde stoofpot deelden eerder dit seizoen een kus en sindsdien vliegen de vonken er vanaf. Tijdens de aflevering van vanavond herstellen de twee van hun wilde avondje uit waar ze een paar speciale momenten deelden, waardoor fans zich afvragen of Mzi en Courtney dit seizoen wel of niet een date zullen hebben.

Een 'Below Deck' Kroatische kus

Aan het begin van het seizoen leek het erop dat er een paar boatmances zouden zijn, maar de dingen lijken niet zo flirterig als ze gewoonlijk zijn! David maakte zijn gevoelens voor Malia echter al vroeg duidelijk, nadat hij een risico had genomen en haar had gevraagd of ze de twee ooit als meer dan alleen collega's en vrienden zou zien, liet Malia David in de steek door te zeggen dat ze er niet bij betrokken wil zijn. met iemand op dit moment.

Hoewel fans van de twee samen hadden gehouden, lijkt het alsof ze gelukkig genoeg zijn met Mzi Dempers en Courtney Veale! Tijdens het eerste avondje uit van de bemanning in Sibenik, Kroatië, liepen de zaken een beetje uit de hand, zo erg dat Mzi en Courtney een kus deelden aan boord van de Lady Michelle.

Hoewel Courtney beweert dat ze het zich niet herinnert, weerhield dat haar er niet van om er nog een op Mzi te planten in de aflevering van vanavond! De cast slaagde erin om deze keer enigszins dramavrij te blijven, waarbij zowel Lexi als Matt niet zo veel toegaven aan de alcohol. Gelukkig hadden Mzi en Court een schattig klein momentje samen, waar ze elkaar opnieuw zoenden!

Fans eten deze twee op en kunnen niet verliefder zijn op een mogelijke koppeling tussen Mzi en Courtney! Hoewel de mid-season trailer geen inside-info gaf over het al dan niet nastreven van een relatie, is het veilig om te zeggen dat ze gemakkelijk favoriet zijn bij fans.

Terwijl de twee hun biechtstoelen filmden, liet de montage zien dat zowel Mzi als Court vergelijkbare antwoorden gaven als het gaat om hun relatie, waarbij ze de zaak eindigden door allebei te zeggen: "we zullen moeten afwachten!" Wat betreft kijkers die dol zijn op hun schattige momenten op het scherm, tweette een fan: "Courtney en Mzi zijn gewoon schattig, hij is echt zo'n geweldige kerel", en we waren het daar helemaal mee eens!

Waar staan Mzi & Courtney vandaag?

Als je bedenkt hoeveel fans van de twee samen houden, willen ze graag weten of ze een item worden of niet! Nou, ondanks hun kus en fantastische chemie, zijn de twee het er allebei zo over eens dat het voelt alsof ze elkaar voor altijd kennen, Mzi en Courtney gaan uiteindelijk niet uit! Maak je geen zorgen. We zijn net zo bummed!

Tijdens een interview met Decider, Below Deck-ster, onthulde Courtney Veale of de twee al dan niet een romance nastreven, en hoewel we graag hadden gezien dat er een zou gebeuren, zijn de twee gewoon vrienden! 'Ik vond Zee geweldig,' zei Courtney. “Ik heb eerder in lastige situaties op boten gezeten met bootmances en daar wilde ik niet echt op ingaan. Dus ik probeerde ze allemaal als vrienden te zien , vertelde ze aan de publicatie.

Naast dat ze Mzi gewoon als een vriend ziet, komt Court er tijdens het kijken van de serie ook voor het eerst achter dat Dempers zelfs verliefd op haar was! De derde stoofpot onthulde dat ze helemaal niets wijzer was als het erop aankwam dat Mzi oprechte gevoelens voor haar had."Ik wist niets van deze verliefdheid die ik nu heb gezien, deze clips waar hij over mij spreekt en zo. Het is natuurlijk heel leuk om te zien, maar ja, ik dacht dat het ook meer een grapje voor hem was, " zei Courtney.

Aanbevolen: