Wat is er echt gebeurd met de ouders van Mariah Carey?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd met de ouders van Mariah Carey?
Wat is er echt gebeurd met de ouders van Mariah Carey?
Anonim

Als de meeste mensen nadenken over hoe het zou zijn om rijk en beroemd te zijn, stellen ze zich een praktisch perfect leven voor. Desondanks is de waarheid dat er veel dingen in het leven zijn die een rijke beroemdheid niet kunnen oplossen. Als een familieband bijvoorbeeld echt verbroken is, kan deze niet worden hersteld door iets dat met geld te koop is.

Helaas voor Mariah Carey is ze een voorbeeld van een beroemdheid wiens familie kapot is ondanks alles wat ze heeft bereikt. Per slot van rekening heeft de pers bericht over de kloof die bestaat tussen Mariah en haar vervreemde zus Alison. Alsof dat nog niet erg genoeg was, hoewel de meeste fans van Mariah nu begrijpen waarom Mariah haar dakloze zus niet heeft geholpen, waren veel mensen in het verleden boos op de zangeres. Gezien alles wat er bekend is over Mariah en haar zus, roept dat een voor de hand liggende vraag op: wat voor soort relatie heeft de zangeres met haar ouders?

Mariah Carey had een gecompliceerde relatie met haar vader

Toen Mariah Carey nog maar drie jaar oud was, gingen haar ouders Alfred en Patricia scheiden. Mariah, opgevoed door haar moeder, heeft onthuld dat ze nooit veel tijd met haar vader doorbracht, behalve samen naar de kerk gaan, en ze keek er de hele week naar uit.

Als volwassene bleef Mariah een gecompliceerde relatie met haar vader hebben, zelfs toen ze de muziekwereld stormenderhand veroverde. Met dat in gedachten is het logisch dat Mariah contact heeft opgenomen met Britney Spears nadat ze over haar vaderdrama had gehoord. Helaas hoorde Mariah Carey dat haar vader begin jaren 2000 de diagnose kanker had gekregen en dat de prognose niet goed was.

In haar memoires "The Meaning of Mariah Carey", uitte Mariah haar gevoelens over het feit dat haar vader specifiek galwegkanker ontwikkelde.“Een gezonde man ontwikkelt kanker die het deel van zijn lichaam vergiftigt dat afvalstoffen opneemt en wegspoelt. Mijn vader hield zoveel in zich en had weinig kans om alle bitterheid die hij had geconsumeerd weg te spoelen.”

Als Mariah Carey over haar vader schrijft of spreekt, zijn haar gemengde gevoelens meestal duidelijk. Hoewel dat sommigen misschien in verwarring brengt, is de dubbele manier waarop Mariah over haar vader praat eigenlijk heel logisch. Ze had tenslotte duidelijk een gespannen relatie met haar vader, maar Mariah heeft onthuld dat ze het goedmaakte met hem voor zijn overlijden.

“Het was duidelijk dat er niets gedaan kon worden om te voorkomen dat de giftige ziekte zijn lichaam verwoestte. Het was bijna zijn tijd. We wisten dat onze tijd samen op deze aarde beperkt was, dus mijn vader en ik begonnen dingen uit te praten. Zijn ziekte maakte onze genezing dringend. Dit was de eerste keer dat ik hem (of een familielid) mijn worstelingen opgroeide." Toen haar vader stierf, ontdekte Mariah dat hij tijdschriften en nieuwsknipsels over haar had verzameld. Mariah deed vervolgens haar uiterste best om een prachtige uitvaartdienst voor haar vader te plannen, die ze opnieuw maakte voor haar videoclip "Through the Rain" als eerbetoon aan hem.

Mariah Carey en haar moeder hadden een rolomkering

Toen Mariah Carey heeft gesproken over de oorsprong van haar zangcarrière, heeft ze haar moeder gecrediteerd door te zeggen dat ze vocale vaardigheden heeft geleerd door de operamuziek van haar moeder te imiteren. Bovendien heeft Mariah duidelijk gemaakt dat ze het op prijs stelt dat haar moeder verschillende banen heeft gehad om voor haar kinderen te zorgen. Dat betekent echter niet dat Mariah een traditionele relatie heeft met haar moeder, wat dat ook mag betekenen.

Als bewijs van hoe uniek Mariah Carey's relatie met haar moeder is, hoef je alleen maar de toewijding te lezen die is opgenomen in de memoires van de zangeres "The Meaning of Mariah Carey". 'En tegen Pat, mijn moeder, die ondanks alles, naar ik meen, echt haar best heeft gedaan. Ik zal altijd zoveel mogelijk van je houden.″ Op de pagina's van haar memoires vatte Mariah haar vroegere relatie met haar moeder beknopt samen.

″Ik hield heel veel van haar en, zoals de meeste kinderen, wilde ik dat ze een veilige plek voor mij was. Bovenal wilde ik haar zo graag geloven. Maar het onze is een verhaal van verraad en schoonheid. Van liefde en verlatenheid. Van opoffering en overleven.” 'Het heeft me zoveel pijn en verwarring bezorgd. De tijd heeft me geleerd dat het geen zin heeft om te proberen mensen te beschermen die mij nooit hebben geprobeerd te beschermen. De tijd en het moederschap hebben me eindelijk de moed gegeven om eerlijk onder ogen te zien wie mijn moeder voor mij is geweest."

In haar eerder genoemde memoires is Mariah Carey's empathie voor haar moeder vaak volledig zichtbaar. Mariah geeft immers meerdere mogelijke verklaringen voor het vaak kwetsende gedrag van haar moeder. Mariah onthult bijvoorbeeld dat haar grootmoeder een harde persoon was die haar moeder verloochende omdat ze met een zwarte man trouwde en kinderen kreeg. Bovendien schrijft Mariah dat haar moeder, een zangcoach en zangeres, de zangkunsten van haar dochter als concurrentie leek te zien.

Na haar moeder empathie te hebben getoond in haar memoires, schreef Mariah ook over haar moeder die altijd naar haar toe kwam voor geld, terwijl ze geen "oprechte, aanhoudende interesse" toonde in het leven van haar dochter. Het gevoel dat ze voor haar moeder moest zorgen, veroorzaakte een omkering van de rol in hun relatie en onthulde in haar memoires dat ze haar moeder nu Pat noemt op advies van haar therapeut. Ten slotte beschreef Mariah haar huidige gevoelens voor haar moeder. ″Het heeft me een heel leven gekost om de moed te vinden om de grimmige dualiteit van mijn moeder, de schoonheid en het beest die naast elkaar bestaan in één persoon te confronteren - en om te ontdekken dat er schoonheid in ons allemaal schuilt.”

Aanbevolen: