Chris Brown-fans vol ontzag als zijn dochter dichtbij en persoonlijk wordt met exotische dieren

Inhoudsopgave:

Chris Brown-fans vol ontzag als zijn dochter dichtbij en persoonlijk wordt met exotische dieren
Chris Brown-fans vol ontzag als zijn dochter dichtbij en persoonlijk wordt met exotische dieren
Anonim

Chris Brown maakt al tientallen jaren muziek en heeft een enorm vermogen van $ 50 miljoen. Hij gebruikt zijn fortuin om ervoor te zorgen dat zijn kleine meisje, Roy alty Brown, het allerbeste heeft dat het leven te bieden heeft. De 7-jarige leeft zeker als een koning, met een recent videobericht op sociale media waarin alle ongelooflijke avonturen worden onthuld die dit kleine meisje al heeft meegemaakt.

Fans keken vol ontzag en bewondering toe hoe de schattige dochter van Chris Brown genoot van het gezelschap van exotische dieren in Myrtle Beach Safari. De jongere zag er helemaal gecharmeerd uit van een tijger die zich bij haar nestelde en haar toestond om met ongelooflijk gemak dichtbij en persoonlijk te komen.

Roy alty Brown's exotische dierenervaring

Chris Brown geniet absoluut van de vruchten van zijn werk, en hij deelt zijn rijkdom met zijn kleine meid, zodat ze door enkele van de meest ongelooflijke ervaringen van het leven kan reizen.

Het is niet elke dag dat mensen in contact mogen komen met enkele van de meest gerespecteerde en bewonderde exotische dieren van de natuur, maar Roy alty Brown kan de hele dag met hen rondhangen, en ze ziet er heel opgewonden uit om deel uit te maken van deze uitzonderlijke moment.

Een video gepost op sociale media onthult enkele tedere momenten die gedeeld werden met een babytijger, en laat het lijken alsof de tijgerwelp en Roy alty samen zijn opgegroeid.

Roy alty sprak geen angst of aarzeling uit rond het wilde dier, en fans keken vol ontzag naar het uitzonderlijk zeldzame moment dat ze kon meemaken.

Fans zijn verbijsterd

Hoewel niet iedereen het eens is met mensen die op deze manier omgaan met wilde dieren, waren de meeste fans van Chris Brown gebiologeerd door dit ongelooflijke moment dat zich voor hun neus afspeelde.

Om te zien hoe deze interactie zich ontvouwde op wat zo'n natuurlijke, ongedwongen manier leek, was werkelijk verbluffend, en fans waren verbaasd over het vermogen van Roy alty's om op zo'n jonge leeftijd deel te nemen aan deze ervaring.

Fancommentaar op sociale media inbegrepen; "Roy altyBrown leeft gewoon haar beste zorgeloze leven onder die tijger en dat zouden we NOOIT kunnen!" "Ze is zo mooi en zorgeloos. ❤️ rijk kinderleven."

Anderen schreven om te zeggen; "we kunnen nooit ??.. ze leeft het leven", en "een rijk kind zijn moet zo leuk zijn."

Extra opmerkingen opgenomen; "Haar papa Chris Brown dachten jullie dat ze met Nemo was gaan zwemmen!? Nee tegen regelmatig", evenals; "Hou ik ervan om zwarte kinderen in luxe te zien leven?"

Aanbevolen: