Vanessa Bryant wordt geprezen als ze moedig haar dochter afzet op de universiteit

Vanessa Bryant wordt geprezen als ze moedig haar dochter afzet op de universiteit
Vanessa Bryant wordt geprezen als ze moedig haar dochter afzet op de universiteit
Anonim

Vanessa Bryant is een ongelooflijk sterke vrouw.

De 39-jarige deelde een hartverwarmende foto met haar kinderen, toen ze haar oudste dochter Natalia afzette bij

de University of Southern California voor haar eerste jaar op de universiteit.

Vanessa schreef in het bijschrift: "Vandaag was zwaar. Dit was voordat de tranen naar beneden kwamen. Ik mis [vredesteken] voor altijd. Ik hou van je @NataliaBryant WEES EPIC en VECHT verder."

Vanessa zag er prachtig uit op de foto terwijl ze een trui met luipaardprint schudde met haar lange donkerbruine haar los om haar heen. Natalia, 18, poseerde achter haar moeder en schudde een grijns van oor tot oor met haar kleine zusjes Bianka, vier, en Capri, twee, ook glimlachend.

Reageren op sociale media waren onder de indruk van Vanessa en haar moed in de nasleep van het verlies van haar man Kobe Bryant en dochter Gianna in 2020.

"Vanessa heeft veel meegemaakt. Veel succes voor haar dochter op de universiteit! USC is een geweldige school; goed voor Natalia dat ze is geaccepteerd en toegelaten tot zo'n gerespecteerde universiteit", schreef iemand online.

"Ik denk niet dat het een reactie is om naar de universiteit te gaan. Het is een ik verloor een dochter toen ik afscheid nam en ze is misschien bang om er nog een te verliezen. Oude gezegde dat het het moeilijkste is als je kind voor je gaat, " een tweede toegevoegd.

"Ik kon me niet voorstellen dat ik een kind en mijn man zou verliezen, op verschillende tijdstippen, laat staan op dezelfde dag, en zo verschrikkelijk! Terwijl de universiteit maar een paar uur verwijderd is van waar ze wonen (denk aan LA traffic), ik weet zeker dat het ongelooflijk moeilijk was om de kracht te vinden om haar dochter af te zetten op de universiteit!" een derde schreef.

"Goed voor Vanessa dat ze Natalia niet alleen aanmoedigt om naar de universiteit te gaan, maar het ook accepteert, want angst voor het onbekende, vooral na een traumatische ervaring, kan verlammend werken! Proficiat aan Natalia! Ik wens ze allemaal het het beste!" een vierde stemde in.

Het is een moeilijke en ongelooflijk moeilijke tijd geweest voor het gezin.

Natalia verloor vorig jaar haar vader, de legendarische basketballer Kobe Bryant, 41, en haar kleine zusje Gianna, 13, bij een helikoptercrash.

In maart deelde Natalia haar acceptatiebrief met de tekst: "Gefeliciteerd! Het is een genoegen om je toelating te bieden tot de University of Oregon-klas van 2025."

"Je harde werk en prestaties hebben hun vruchten afgeworpen, en ik weet dat je een onschatbare bijdrage zult leveren aan onze campusgemeenschap."

Aanbevolen: