Liefde na Lockup: waar zijn ze nu?

Inhoudsopgave:

Liefde na Lockup: waar zijn ze nu?
Liefde na Lockup: waar zijn ze nu?
Anonim

Soms worden mensen verliefd op de vreemdste plekken en onder de meest bizarre omstandigheden. Niemand weet dit beter dan de cast van Love After Lockup. De populaire reality-tv-show die in 2018 in première ging op het We TV-netwerk, leek van de ene op de andere dag te exploderen. Het belichtte echtparen die voor elkaar waren gevallen terwijl een van hen de straf uitzat. Zelfs stalen staven konden hun masterplannen om voor altijd samen te zijn niet in de war sturen.

De koppels gaan door allerlei emoties en hobbels in de weg wanneer ze proberen hun relatie voort te zetten na een vrijlating uit de gevangenis. Het leven en de liefde aan de buitenkant zijn heel anders dan wat het was binnen de betonnen muren van een gevangenis. Dus wat gebeurde er met deze onconventionele tortelduifjes nadat de camera's stopten met het documenteren van hun reis? Dit is wat sommige van onze favoriete Love After Lock Up reality-sterren tegenwoordig doen.

10 Sarah Simmons gaat misschien verder

Afbeelding
Afbeelding

Sarah Simmons en de vader van haar kinderen verschenen in seizoen één van Love After Lockup en het was nooit gemakkelijk om te zien of ze aan of uit waren. Michael was duidelijk verder gegaan met het smeden van een leven met Megan en daarna met Maria, maar Sarah noemde hem altijd 'haar man' en gaf kijkers nooit de indruk dat ze helemaal klaar waren.

Dus wat is Sarah tegenwoordig van plan? Volgens Soapdirt.com werkt ze nog steeds als server en stelt ze haar dochters op de eerste plaats. Gevraagd naar haar relatiestatus met haar voormalige geliefde, speelde Sarah terughoudend en gooide verwarrende zinnen weg die ons doen denken dat er misschien een nieuwe verhaallijn voor deze twee in de maak is.

9 Lacey en Shane Whitlow zijn op de een of andere manier nog steeds getrouwd

Afbeelding
Afbeelding

Lacey zag zichzelf jongleren met twee mannen die allebei een straf hadden uitgezeten. Ten eerste was er John Slater, met wie Lacey verloofd was. John had een hele reeks problemen, die er gedeeltelijk voor zorgden dat hij het uitmaakte met Lacey. Lacey nam het op met Shane, maar de gevoelens voor John bleven hangen. Er was heel wat heen en weer met dit trio, en Lacey kon er maar niet achter komen welke veroordeelde het beste bij haar paste.

Shane en Lacey besloten uiteindelijk te trouwen, maar het huwelijksgeluk duurde niet lang. Shane onthulde dat hij op een gegeven moment ontrouw was geweest aan Lacey, en Lacey verloor haar verstand erover. Ze belandde tijdelijk weer in John's armen. Op dit punt zou je denken dat Lacey haar handen zou afvegen van beide mannen en misschien op zoek zou gaan naar iemand zonder een crimineel verleden, maar nee. Het lijkt alsof alles vergeven is, en Lacey en Shane zijn nog steeds getrouwd en hebben nu samen een zoon. Ongeacht hun huidige relatiestatus, moet dit paar (of trio) een van de meest giftige realiteitskoppels aller tijden zijn.

8 Andrea en Lamar laten het werken

Afbeelding
Afbeelding

Het stel maakte hun Love and Lockup-debuut in seizoen twee van de realitygigant. Andrea woonde in Utah en zorgde helemaal alleen voor haar drie kinderen, terwijl Lamar een gevangenisstraf van achttien jaar uitzat. Na zijn vrijlating vroeg hij Andrea of ze zou overwegen om naar Californië te verhuizen om bij hem te zijn, aangezien hij moest blijven als voorwaarde voor zijn voorwaardelijke vrijlating.

Ze verspilde geen tijd met het inpakken van haar kinderen en haar leven en verhuisde naar het zonnige Californië om te proberen de romantiek na de gevangenis te laten werken. De twee trouwden, maar toen werd Lamar opnieuw gearresteerd wegens het overtreden van zijn voorwaardelijke vrijlating. Andrea bevond zich in een nieuwe (en schaduwrijke) buurt, alleen, terwijl ze haar familie ondersteunde. Dus was dit de laatste druppel? Het lijkt van niet. De twee zijn nog steeds samen, deels tot Andrea's liefdevolle en vergevingsgezinde hart.

7 Marcelino en Brittany hebben net weer een kind gekregen

Afbeelding
Afbeelding

Deze twee hebben elkaar leren kennen via een online datingsysteem dat mensen van buiten verbindt met mensen die van binnen naar liefde zoeken. Die van hen was meteen een liefdesmatch, en het duurde niet lang voordat de huwelijksplannen in gang werden gezet. Zelfs met een zuiver hart en solide plannen om samen te zijn na Bretagne's vrijlating, was er een heleboel bagage om met dit paar door te nemen. Bretagne had voogdijproblemen met de vader van haar zoon en losse eindjes om een relatie aan te gaan met een voormalige ex-vriendin.

Zelfs met het drama en de wegversperringen slaagden Marcelino en Bretagne erin om op koers te blijven en de zaken te laten werken. Ze verwelkomden in 2018 een dochter, Zoila, en hebben onlangs nog een kind aan de mix toegevoegd, een zoon!

6 Mary en Dominic werden in april ouders

Afbeelding
Afbeelding

Mary en Dominic zijn het bewijs dat ware liefde vrijwel elke tegenslag kan weerstaan. Ze waren aan het daten voordat Dom voor zes jaar naar de gevangenis werd gestuurd. Mary, een makelaar in onroerend goed, wachtte op de vrijlating van haar man en trouwde met hem zodra ze kon.

Deze twee zijn waarschijnlijk voor elkaar gemaakt en zijn zeker ride-or-die. Ze zijn nog steeds getrouwd en zijn in april van dit jaar zelfs ouders geworden. Het echtpaar was verheugd om aan te kondigen dat hun kleine jongen, Aricristiano Dalla Nora, veilig ter wereld is gekomen.

5 Lamondre Fluker en Andrea doen hun eigen ding

Afbeelding
Afbeelding

Technisch gezien is er nog geen "after lock-up" voor deze man geweest. Hij is in het geding tot zijn mogelijke releasedatum in 2026. Voor zover we weten, staat zijn vrouw, Andrea, nog steeds aan zijn zijde (in ieder geval emotioneel) in afwachting van de dag dat haar man bij haar thuiskomt. Hoewel Lamondre Andrea en haar kinderen niet kan ondersteunen met een typische negen tot vijf aan de buitenkant, is hij nog steeds een drukke man en heeft hij een lucratieve online business.

Hij is het brein achter Lamondre Jamal Elite Hair en Lamondre Jamal Apparel. Laten we hopen dat zijn kledinglijn niet weer een beroemdheid is die fa alt. Hij scoorde ook een behoorlijk behoorlijke contante schikking van bijna veertig mille door een administratieve fout van de sheriff. Afgezien van juridische zakelijke transacties, werkt Fluker ook aan het schrijven van een boek waarin hij zijn kant vertelt van hoe alles is verlopen.

4 Caitlyn Gainer deed haar best met Matt Frazier

Afbeelding
Afbeelding

Man, een luipaard kan het proberen, maar het is moeilijk om die plekken te veranderen. Vraag dat maar aan Matt Frazier. De carrièrecrimineel speelde in Love and Lockup, waar zijn vrouw, Caitlyn Gainer, haar uiterste best deed om hem op het rechte pad te krijgen zodra hij zijn vrijheid had verdiend.

Haar inspanningen zijn mislukt omdat Frazier in 2019 werd opgepakt voor het overslaan van rechtbankdata en opnieuw in januari 2020 voor het niet registreren van een voertuig en het rijden met een rijbewijs dat was geschorst. Hij betaalde borgtocht, maar leerde geen belangrijke lessen. Een maand later pakte de politie hem op voor te hard rijden en rijden met een ingevorderd rijbewijs. Frazier is goed op weg om een reality-beroemdheid te worden die vooral bekend staat om zijn tijd.

3 Alla en James proberen het nog steeds, ondanks de kansen

Afbeelding
Afbeelding

Alleenstaande vader James was meteen verliefd op Alla nadat hij haar had ontmoet via een online penvriendsysteem. Hij voelde zich aangetrokken tot haar persoonlijkheid en schoonheid, en het leek hem niet uit te maken dat ze vijf jaar uitzat voor een aantal onsmakelijke en illegale handelingen.

Alla kwam uiteindelijk uit de gevangenis en zij en James begonnen hun romance op te pakken. Helaas duurde de magie niet lang toen Alla een terugval kreeg en James met iemand anders ging daten. Zelfs met al hun beproevingen en frequente reizen naar de gevangenis, is James nog steeds erg verliefd op Alla en is hij vastbesloten om dingen met haar te laten werken.

2 Scott en Lizzie zijn niet meer samen

Afbeelding
Afbeelding

Lizzie en Scott leken voor altijd een kans te hebben om te vechten, maar na Lizzie's vrijlating gingen ze uit elkaar. Scott, een eenenvijftigjarige vrachtwagenchauffeur die geen onbekende is in het systeem, heeft zijn koningin misschien niet in Lizzie gevonden, maar hij is verder gegaan met een andere vrouw. Vanaf 2019 werd Scott verliefd op een nieuwe dame genaamd December.

Datzelfde jaar kondigde hij aan dat hij zijn eigen badkledinglijn begon. Een jaar later hebben we nog niets gehoord over het opblazen van de onderneming. Maar aangezien we er niets nieuws over hebben gezien op sociale media, vermoeden we dat het plan nooit een vlucht heeft genomen of dat een ander beroemdheidsbedrijf faalde.

1 Cheryl en Josh zijn allebei verder gegaan

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat zowel Cheryl als Josh naar andere mensen zijn overgegaan nadat Josh uit de gevangenis was vrijgelaten. In de meest recente update, van maart van dit jaar, hebben Josh en een nieuwe dame enkele onthullende foto's geplaatst. Hoewel we niet veel weten over Josh en zijn mysterieuze dame, weten we dat de vrouw op de foto's zeker NIET Cheryl is.

Cheryl zelf lijkt ook verder te zijn gegaan. Sommige fans waren zelfs in de war over de vraag of Cheryl de knoop had doorgehakt. Cheryl is onlangs opengegaan over haar diepe liefde voor slechte jongens, dus wie deze nieuwe kerel in haar leven ook is, we vermoeden dat hij een ruw kantje voor hem heeft.

Aanbevolen: