Waar de Joe Millionaire-jongens nu zijn en of ze nog steeds rijk zijn

Inhoudsopgave:

Waar de Joe Millionaire-jongens nu zijn en of ze nog steeds rijk zijn
Waar de Joe Millionaire-jongens nu zijn en of ze nog steeds rijk zijn
Anonim

Als mensen het tegenwoordig hebben over het daten van 'reality'-shows, is de kans groot dat The Bachelor en de andere series in die franchise zullen verschijnen. In 2003 was er echter nog een andere datingshow waar mensen erg in geïnteresseerd waren, Joe Millionaire. Toen het eerste seizoen van Joe Millionaire werd uitgezonden, werd de show tenslotte een sensatie.

Helaas was het tweede seizoen van Joe Millionaire een flop en werd de show geannuleerd. Tot verbazing van velen werd onlangs een nieuw seizoen van Joe Millionaire uitgezonden en hoewel de show zeker ongemakkelijk kon zijn, boeide het veel kijkers.

Aangezien zoveel mensen nu weer Joe Millionaire-fans zijn, zijn er veel kijkers die willen weten wat de jongens die in de show hebben gespeeld tot nu toe zijn en hoe rijk ze zijn.

Waar is de originele Joe Millionaire nu?

Toen het eerste seizoen van Joe Millionaire werd geproduceerd, werd een groep vrouwen ertoe gebracht te geloven dat ze zouden strijden om de genegenheid van een extreem rijke man. Om die prestatie te leveren, werd de show gefilmd in een herenhuis, en een man deed zich voor als de butler van de ster van de show die op zoek was naar liefde.

Het bleek echter dat de show uitlegde dat de in aanmerking komende vrijgezel genaamd Evan Marriott eigenlijk een arbeidersklasse bouwvakker was die verre van rijk was.

Toen Joe Millionaire eenmaal een hit werd, begonnen leden van de media de achtergronden van alle betrokkenen te onderzoeken. Daardoor kwam aan het licht dat Evan Marriott naast bouwvakker ook model werkte. Toch was Marriott zeker niet zo rijk als de show de dames deed geloven.

Aan het einde van het eerste seizoen van Joe Millionaire besloot Evan Marriott dat hij een relatie wilde hebben met Zora Andrich. Omdat ze aan het einde van het seizoen besloot bij Evan te blijven toen zijn ware rijkdom werd onthuld, kregen Marriott en Andrich een prijs van $ 1 miljoen. Helaas bleef het paar niet lang bij elkaar, dus besloten ze het prijzengeld te verdelen.

Volgens celebritynetworth.com lijkt het erop dat Evan Marriott het redelijk goed heeft gedaan met zijn prijzengeld, aangezien ze melden dat hij nu een fortuin van $ 1,5 miljoen heeft. Zoals Marriott ooit onthulde, breidde hij zijn rijkdom uit door zijn prijzengeld te nemen en te investeren in een verhuurbedrijf voor zware apparatuur in Orange County.

In de jaren sinds hij een bedrijfseigenaar werd, heeft Marriott voornamelijk een anoniem en privéleven geleid. Naast het feit dat hij meer geld had dan hij had toen Joe Millionaire werd gefilmd, ziet Marriott er tegenwoordig ook heel anders uit.

Tijdens het tweede seizoen van Joe Millionaire nam een man genaamd David Smith de rol over die Evan Marriott had verlaten. Helaas, sinds het tweede seizoen is geflopt, zijn er niet al te veel mensen die geïnteresseerd zijn in wat Smith tot nu toe doet. Vrijwel zeker om die reden is er niets echt bekend over de verblijfplaats of activiteiten van Smith.

Waar zijn Kurt F. Sowers en Steven McBee van Joe Millionaire: nu voor rijker of armer?

Nadat Joe Millionaire bijna twee decennia eerder de productie had stopgezet, ging begin 2022 een nieuw seizoen in première. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen, speelde de nieuwste versie van Joe Millionaire met twee mannen, van wie er één rijk zou zijn.

Tegen het einde van het seizoen zouden Kurt F. Sowers en Steven McBee allebei liefde hebben gevonden tijdens het filmen van Joe Millionaire: For Richer or Poorer.

Gelukkig voor alle betrokkenen was Joe Millionaire: For Richer Or Poorer Now een hit. De show kwam echter niet in de buurt van het soort sensatie dat het originele seizoen van Joe Millionaire was in de vroege jaren 2000.

Het is logisch dat de meest gerenommeerde publicaties zoals Forbes en celebritynetworth.com niet hebben gerapporteerd over hoeveel geld Kurt F. Sowers en Steven McBee hebben. Dat betekent echter niet dat er niets bekend is over het lot van beide mannen.

Hoewel Joe Millionaire: For Richer or Poorer onthulde dat Steven McBee de echte miljonair was, zijn beide sterren van de show zakelijke leiders. In feite stelt zelfs Wikipedia dat Kurt F. Sowers en McBee beide CEO's zijn van verschillende bedrijven.

Met dat in gedachten is het logisch dat volgens thecinemaholic.com beide mannen een goede hoeveelheid geld hebben, maar het gat in hun vermogen is aanzienlijk. Per slot van rekening meldt de website dat Sowers een kleine $ 1 miljoen waard is en dat McBee's fortuin ongeveer $ 10 miljoen is.

Aan het einde van Joe Millionaire: For Richer or Poorer liepen Kurt F. Sowers en Steven McBee weg in relaties met respectievelijk Amanda Pace en Calah Jackson.

Helaas voor iedereen die beide koppels bij elkaar wilde zien blijven, gingen beide paren spoedig uit elkaar. In het geval van Sower kondigde hij aan dat hij enkele dagen nadat de finale van Joe Millionaire: For Richer or Poorer was uitgezonden, single was. McBee en Jackson bleven nog een tijdje bij elkaar, maar in mei 2022 gingen ze ook hun eigen weg.

Aanbevolen: