Bachelor In Paradise' Dean Unglert reflecteert op 'verstikkende' relatie met Caelynn Miller-Keyes

Inhoudsopgave:

Bachelor In Paradise' Dean Unglert reflecteert op 'verstikkende' relatie met Caelynn Miller-Keyes
Bachelor In Paradise' Dean Unglert reflecteert op 'verstikkende' relatie met Caelynn Miller-Keyes
Anonim

Dean Unglert probeert uit te leggen waarom hij de verstikkende liefde van zijn vriendin best aardig vindt. Hou je vast, want dit wordt een interessante.

Dean Unglert en Caelynn Miller-Keyes ontmoetten elkaar in Bachelor In Paradise seizoen zes in 2019. Dean verbrak uiteindelijk de relatie en verliet de show om weken later terug te keren voor een tweede shot met de schoonheidskoningin.

Toen Dean terugkwam, liet Caelynn hem nooit meer gaan!

On Dean en Jared Haibon's iHeartRadio podcast Help! I Suck at Dating, beschreef Dean Caelynn als "de meest verstikkende" persoon met wie hij ooit heeft gedate. Dean voegde er echter aan toe dat hij de aanhankelijkheid verrassend genoeg niet erg vindt.

"Ik vind het eigenlijk best leuk, dus het is best leuk", vertelde Dean aan Jared. "Ze hapt soms toe. Ik ging op Nick Viall's podcast gelijk toen we begonnen met daten, Caelynn en ik, en ik had zoiets van, 'Ze is als klittenband. Ze blijft altijd aan me plakken'… Ze noemt zichzelf altijd 'mijn kleine klittenband', of zoiets stoms."

Dean en Caelynn op Insta

Caelynn koos ervoor om de wereld rond te reizen en zelfs uit een busje te leven voor Dean.

Deze twee zijn onafscheidelijk!

Dean verraste Caelynn en nam haar mee naar waar ze hun eerste date hadden in Mexico!

Dean en Caelynn zijn een van de beste koppels die uit de The Bachelor-franchise komen. Ze zijn daarboven met JoJo Fletcher en Jordan Rodgers, Sean en Catherine Lowe, Dylan Barbour & Hannah Godwin, en zelfs Tanner en Jade Tolbert!

Dean Unglert gelooft onder meer niet in het huwelijk, maar beweert dat hij toegewijd is aan Caelynn en zelfs een ring draagt.

Toen hij het onderwerp zielsverwanten aanstipte, gaf Dean toe dat hij niet in het concept gelooft. Hij voelt zich echter erg verbonden met Caelynn. "Als soulmates iets zijn, zou ik zeggen, ja, ze is mijn soulmate," legde Dean uit, eraan toevoegend: "Ik geloof niet dat soulmates echt zijn, dus ik zeg nee. Caelynn denkt dat we soulmates zijn."

Dean & Caelynn bezoeken opnieuw waar ze elkaar ontmoetten

Deze twee tortelduifjes gingen terug naar het paradijs!

Caelynn zei: "Onze relatie is anders dan alle andere die ik heb gehad", vervolgde ze. "Hij daagt me uit en duwt me op verschillende manieren. Hij neemt me mee parachutespringen en zet me op de achterkant van een motorfiets. Hij ha alt de avontuurlijke kant van mij naar boven, maar daagt me ook intellectueel uit."

Hopelijk kan Dean andere woorden vinden om de volgende keer in het woordenboek te gebruiken als het gaat om het beschrijven van zijn liefde.

Aanbevolen: