Deze komiek was niet bang om Jerry Seinfeld constant te rippen

Inhoudsopgave:

Deze komiek was niet bang om Jerry Seinfeld constant te rippen
Deze komiek was niet bang om Jerry Seinfeld constant te rippen
Anonim

De naam van een bepaalde komiek werd 'gecensureerd' toen hij werd opgevoed tijdens een aflevering van Comedians in Cars Getting Coffee. Toevallig heeft die komiek geen prettige geschiedenis met de presentator van de serie, Jerry Seinfeld.

Waarom de naam van die gast laten piepen? Bracht het niet gewoon meer aandacht voor die komiek? Laten we proberen erachter te komen wat Jerry Seinfeld precies hiertoe dreef door de vete te onderzoeken die hen tot deze situatie heeft gebracht.

Ten eerste, we kunnen niet blijven verwijzen naar hem als 'die komiek'. Reddit-gebruikers kwamen erachter dat het eigenlijk een vriend van John Belushi is die ruzie had met Jerry Seinfeld, en hij heet Bobcat Goldthwait.

Bob Goldthwait is goede vrienden met John Belushi en Bridget Everett

Maar niet Jerry Seinfeld, natuurlijk.

Deze vete is eigenlijk heel oud, maar hij werd weer tot leven gebracht op Seinfelds Netflix-show, zoals we eerder vermeldden, in een aflevering waarin Bridget Evertt te gast was. Zij en Seinfeld hadden het over de dood en erfenis van John Belushi; hij was tenslotte een van de grootste televisiesterren van zijn tijd, en hij stierf te vroeg, op 33-jarige leeftijd.

Terwijl het gesprek vorderde, bracht Evertt een komiek ter sprake met wie ze bevriend is, maar die ook Belushi's beste vriend was, en Jerry zei: "Ik was hem een beetje vergeten. En toen was er een klein artikel over hem in de krant, en zelfs daarin was er een verhulde verwijzing naar zijn afkeer van wat ik deed." "Hij ging altijd tegen me tekeer," vervolgde hij, "omdat ze niet zo wild en gevaarlijk waren als hij was. Omdat hij zoog.'"

Jerry bleef hem braden. "Oké? Hij was niet grappig," voegt hij eraan toe, terwijl Bridget er zichtbaar spijt van heeft dat ze haar vriendin heeft meegebracht.

Goldthwait werd opnieuw ter sprake gebracht in die aflevering toen Everett en Seinfeld een paranormaal begaafde bezochten die een 'oude vete' noemde, en Seinfeld die naam hardop uitsprak, maar het werd opnieuw gecensureerd.

De Jerry Seinfeld en Bobcat Goldthwait Feud heeft een lange geschiedenis

Het begon allemaal naar verluidt in 1995, toen Bobcat Goldthwait een niet-gescript interview gaf aan een lokale krant in de staat Washington, The Spokesman Review. De komiek nam de dissed Jerry Seinfeld toen hij aan het daten was met de toenmalige tiener Shosanna Lonstein. Hij vertelde de krant: "Hier is een enge scientoloog die met tienermeisjes aan het daten is - waar ik op de een of andere manier niet om geef. Wat ik eng vind, is dat mensen ervan overtuigd zijn dat hij in dat appartement woont, en dat zijn zijn gekke vrienden "Ze mogen elkaar niet; het zijn acteurs die betaald worden om te doen alsof ze Jerry Seinfeld leuk vinden. Hij is een rare vent. Maar iedereen denkt dat hij normaal is en ik ben raar."

Het is vermeldenswaard dat Jerry Seinfeld destijds 41 was, maar je kunt niet anders dan je afvragen welk deel van die diss Jerry het meest boos maakte.

Reddit-gebruikers ontdekten wie de uitgebleekte komiek was in de show van Jerry Seinfeld

Het werd aan Reddit-gebruikers snel duidelijk dat Jerry Seinfeld en Bobcat Goldthwait ruzie hadden, en dat het zijn naam was die werd "gepiept".

Fans van de Netflix-show hebben een Reddit-thread gemaakt om te proberen de identiteit van de naam van de gecensureerde komiek te raden. Het was een vrij gemakkelijke gok, zoals een gebruiker schreef: "Zoals anderen al geraden, Bobcat Goldthwait. Ondanks de piep kun je zien dat het een achternaam met twee lettergrepen is. "Stupid voice"-strips die nog actief zijn in de Jim Belushi-tijdperklimieten dingen behoorlijk scherp, en Everett heeft onlangs dingen gedaan met BG."

Een andere Redditor vervolgde met: "Het lijkt absoluut Bobcat te zijn, maar waarom was Jerry ZO opgewonden? Was het echt die opmerking uit 1995? Dat is een oude geschiedenis! Jerry zei dat er een recenter "artikel in de papier" waar de persoon in kwestie een gesluierde prik tegen hem maakte. Ik was nieuwsgierig en zocht ernaar, maar kon geen prikjes vinden - gesluierd of anderszins."

Seinfeld's Beef With Comedians is misschien niet beperkt tot Goldthwait

Larry King had een vete met Seinfeld, en ook met Anthony Jeselnik, toen hij ooit vertelde hoe woedend zijn komedie hem maakte in The Joe Rogan Experience. Jeselnik tweette onlangs echter: "Na mijn eigen onderzoek, ben ik verheugd aan te kondigen dat hij het niet over mij had."

De Seinfeld- en Goldthwait-vete is nog lang niet voorbij

Terwijl Goldthwaits comedy- en acteerdagen voorbij zijn, staat hij nog steeds bekend als regisseur. Hij gaf onlangs een interview met The B altimore Sun, waarbij hij opnieuw een harde stoot op Jerry nam, wat de reden zou kunnen zijn waarom Jerry zijn naam censureerde. Goldthwait zei tegen de outlet: "Ik heb die Jerry Seinfeld-film over stand-up (komiek) gezien. Ik weet het niet, man. Met een stel jongens rondhangen, zwoegen over een nieuwe 'klepel'-grap? In godsnaam. Mensen zullen denken dat alle strips gek zijn, want hier is een man met $ 450 miljoen, balen omdat hij niet kan lachen om een Improvisatie. Gek! 'Kerel, als het je dwars zit, ga dan niet het podium op. Je hebt 450 miljoen dollar. Je kunt deze mensen betalen om te klappen,"

We kunnen geen van beide kiezen, het zijn tenslotte allebei zeer geliefde komische legendes.

Aanbevolen: