Hoe A$AP Rocky Rihanna echt van haar voeten veegde

Inhoudsopgave:

Hoe A$AP Rocky Rihanna echt van haar voeten veegde
Hoe A$AP Rocky Rihanna echt van haar voeten veegde
Anonim

Rihanna verraste onlangs fans toen ze bevestigde dat ze zwanger is van haar eerste kind met A$AP Rocky. Hoewel veel fans van de Umbrella-hitmaker het nieuws vieren, zijn anderen teleurgesteld dat ze met de 'colorist'-rapper aan het daten is. Maar afgezien van hun langdurige vriendschap, is er een goede reden waarom de oprichter van Fenty Rocky koos uit de vele mannen die hebben geprobeerd haar van de grond te krijgen. Volgens een insider was de Peso-rapper de enige die het 'echt voor elkaar kreeg'. Hier is hoe.

Een samenvatting van de relatietijdlijn van Rihanna en A$AP Rocky

Hoewel de datinggeruchten in 2020 begonnen, hintten Riri en Rocky al lang op een mogelijke romance. Weet je nog toen ze dat flirterige optreden hadden op de VMA's van 2012? Hij greep haar kont, hij kuste haar en ze glimlachte. Het jaar daarop speelde de Diamonds-zanger de hoofdrol in de videoclip van de rapper voor Fashion Killa, waar ze schattige stelvibes gaven. Toch hebben we het gemist. Pas toen Rihanna zich afscheidde van haar miljardair-ex Hassan Jameel, realiseerden mensen zich dat ze meer was dan alleen vrienden met de Sandman-hitmaker.

Het begon eind 2020 serieus te worden tussen de twee. Rihanna werd gespot in Rocky's comeback-show in Zweden, hij verscheen in de unisex-lijncampagne van Fenty Skin en ze maakten die openhartige video met 18 vragen voor GQ. Daar konden ze het niet helpen, maar gutsten over het werken met elkaar. "We [zijn] zo cool, het is gewoon moeilijk om niet te lachen, dat is alles", zei Rocky over het moeilijkste aan het werken met Rihanna. "Maar het was leuk. Het moeilijkste is om niet te veel plezier te hebben, je vergeet gewoon dat het nog steeds werk is."

Het koppel bereikte een hoogtepunt in 2021 toen ze samen het Met Gala versloegen in hun stijlvolle oversized outfits. Tegenwoordig zeggen fans dat ze toen wisten dat Rocky degene was voor Riri. "Toen Rihanna opzij stapte voor A$AP Rocky op het Met Gala om foto's te maken in die Crunch Berries-quilt, wist ik dat zus er helemaal bij was", zei een fan over het zwangerschapsnieuws van het paar. Terugkijkend realiseerden fans zich ook waarom het paar quiltachtige ensembles moest dragen. "Ik denk eraan hoe [A$AP Rocky] waarschijnlijk naar het met-gala ging in die zware quilt, zodat [Rihanna] niet de enige zou zijn in zo'n verhullend ensemble </3," speculeerde een andere netizen.

Hoe A$AP Rocky 'eigenlijk' erin slaagde om Rihanna van haar voeten te vegen

Een bron dicht bij het stel vertelde People dat Rocky "vanaf het begin dol was op [Rihanna]". Hoe hij Drake heeft verslagen, is een kwestie van inspanning. "Veel jongens hebben geprobeerd haar van de grond te krijgen, maar Rocky is er echt in geslaagd", onthulde de insider. "Hij is over-the-top romantisch en stuurt haar kamers de hele tijd vol met bloemen. Ze heeft zich nog nooit zo gevoeld en deze relatie heeft haar veranderd." Een tweede bron voegde eraan toe dat de aanstaande ouders "nu samenwonen en buitengewoon gelukkig lijken."

Ze beweren ook dat Rocky Rihanna op veel manieren heeft veranderd. "Het krijgen van een baby is iets waar ze nooit op gefocust was, maar bij Rocky zijn, opende haar voor het idee. Ze kon niet gelukkiger zijn en is zo opgewonden om moeder te zijn", zei de eerste bron. "Ze houdt van alle veranderingen aan haar lichaam tijdens de zwangerschap en heeft altijd zwangere vrouwen gevierd in haar catwalkshows voor Fenty."

Rihanna en A$AP Rocky hebben altijd al ouders willen worden

Beide muzikanten hebben eerder openlijk gezegd dat ze ooit kinderen wilden hebben. In maart 2020 vertelde Rihanna aan de Britse Vogue dat ze de komende 10 jaar "anders zal willen leven" en zichzelf "drie of vier" kinderen zou kunnen zien krijgen, met of zonder partner. "Ik heb het gevoel dat de samenleving me het gevoel geeft van: 'Oh, je hebt het mis …' Ze verminderen je als moeder als er geen vader in het leven van je kinderen is", legde de Forbes-officiële miljardair uit."Maar het enige dat telt is geluk; dat is de enige gezonde relatie tussen een ouder en een kind. Dat is het enige dat een kind echt kan opvoeden, is liefde."

In een interview in 2021 met GQ waarin hij zijn relatie met Rihanna bevestigde, zei Rocky dat hij zichzelf een geweldige ouder kon zien worden. "Ik denk dat ik een ongelooflijke, opmerkelijk, over het algemeen geweldige vader zou zijn", verklaarde hij. 'Ik zou een heel vliegend kind hebben. Heel erg.' Daar is geen twijfel over. Hij verwees ook naar zijn schoonheid als 'de liefde van mijn leven'. Toen hem werd gevraagd hoe het voelt om in een relatie te zijn, antwoordde hij: "Zoveel beter als je de Ene hebt. Ze is waarschijnlijk een miljoen van de andere. Ik denk dat als je het weet, je weet. Ze is de Ene."

Aanbevolen: