Kanye West noemde 'Modern Day Santa Clause' na verbluffende donatie

Inhoudsopgave:

Kanye West noemde 'Modern Day Santa Clause' na verbluffende donatie
Kanye West noemde 'Modern Day Santa Clause' na verbluffende donatie
Anonim

Kanye West wordt geprezen als een held uit de geboortestad en 'moderne kerstman' na zijn genereuze donatie aan gezinnen in nood. De hiphopmagnaat, nu wettelijk bekend als Ye, kocht en schonk zondag meer dan 4.000 speelgoed aan een lokale liefdadigheidsinstelling in zijn woonplaats Chicago.

Yeezy is eindelijk begonnen met het maken van positieve krantenkoppen voor zijn liefdadigheidswerk

Ye, 44, ha alt meestal de krantenkoppen om de verkeerde redenen, dus het is een welkome afwisseling om te zien dat de rapper lof krijgt voor het helpen van de gemeenschap.

De donatie komt nadat Ye vorige maand verscheen in de Los Angeles Mission, waar hij hielp met het bezorgen van meer dan 1.000 ma altijden aan Skid Row voor de Thanksgiving-vakantie.

Stephanie Coleman, een gekozen functionaris voor het gebied, sprak met ABC7 over het genereuze gebaar en hoe Ye de gemeenschappen altijd terug heeft gehad: Ik ben zo trots dat Kanye opnieuw reageert op ons verzoek om help de kinderen van Englewood en daarbuiten.”

"Hij is geen onbekende in onze gemeenschap. Zijn aanwezigheid is altijd voelbaar geweest in onze buurten en hij houdt van bezoeken, maar deze kerst is hij echt onze moderne kerstman geweest," zei ze.

Kanye heeft gezworen zijn herenhuizen op te geven om daklozen te huisvesten

West heeft zijn gemeenschapsdienst opgevoerd nadat hij had gezworen 'dakloosheid en honger te genezen' tijdens zijn langverwachte presidentiële run, en tweette dat 'we als soort het vermogen hebben om het probleem op te lossen.

Eerder deze maand beloofde meneer West al zijn huizen in kerken te veranderen tijdens een interview met cultuurmagazine 032c. Ye vertelde de outlet: “ik word dakloos in een jaar. Ik ga alle huizen die ik bezit in kerken veranderen. We maken dit weeshuis, en het zal een plek zijn waar iedereen heen kan', en dat 'het zou moeten zijn als een kunstenaarscommune. Er moet altijd eten beschikbaar zijn.”

De Louis Vuitton Don had ook een ontmoeting met de CEO van LA Mission, een liefdadigheidsinstelling voor daklozen, om te schetsen hoe hij kan helpen. Yeezy zegt dat hij door wil gaan met het verstrekken van voedsel aan daklozen door samen te werken met verschillende goede doelen in LA. en hij zegt dat hij heeft gekeken naar het gebruik van zijn eigen bedrijven om onderwijs, banen en huisvesting te bieden aan mensen in nood.

Kanye's liefdadigheidsinspanningen komen als hij te maken heeft met een scheiding van zijn vervreemde vrouw Kim Kardashian. De reality-tv-legende heeft officieel scheidingspapieren ingediend waarin staat dat het huwelijk van haar en West 'onherstelbaar' is verbroken.

Tijdens een benefietconcert vorige week pakte Ye hartstochtelijk de microfoon en zei: "Ik wil dat je meteen naar me terugkomt Kimberly", maar terwijl Kanye speelgoed uitdeelt, is er geen teken dat Kim het gaat uitdelen tweede kansen/

Aanbevolen: