Jennifer Aniston stopte bijna met Hollywood na deze rol

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston stopte bijna met Hollywood na deze rol
Jennifer Aniston stopte bijna met Hollywood na deze rol
Anonim

Wat we niet zien, is de strijd die acteurs achter de schermen doormaken voordat ze een carrièreveranderende rol veiligstellen. Dat was het geval voor zoveel topsterren, waaronder Steve Carell, die van zijn zaakwaarnemer te horen kreeg dat hij het bedrijf moest verlaten omdat hij nooit werk zou vinden.

Hetzelfde gold voor Anya Taylor-Joy, net voor haar carrière-veranderende rol in 'The Queen's Gambit', overwoog ze ook om het bedrijf voorgoed achter zich te laten.

Dingen waren een beetje anders voor Jennifer Aniston. Nadat ze bekendheid en succes had behaald, overwoog ze het bedrijf in haar latere jaren te verlaten.

We kijken terug naar hoe het allemaal ging en waarom Aniston wilde vertrekken. Het blijkt dat ze de juiste beslissing heeft genomen om te blijven, want ze bloeide op in de rol van Alex Levy in 'The Morning Show'.

Jennifer Aniston was erg selectief met haar rollen, zelfs al vroeg bij het afwijzen van 'SNL'

Net voor ' Friends ', zonder zelfs maar een gevestigde naam te zijn, kreeg Jennifer Aniston de kans om op ' SNL ' te verschijnen, een optreden waar iedereen op zou springen. Het ging helemaal mis, vertelde Aniston aan The Hollywood Reporter, de sfeer achter de schermen was als een jongensclub en dat liet ze zelfs aan Lorne Michaels zelf weten.

"Dat was vlak voor Friends, ik herinner me dat ik binnenkwam, en het waren [David] Spade en Sandler, en ik kende die jongens voor altijd, en ik was zo jong en dom en ik ging Lorne's kantoor binnen en ik was zoals: "Ik hoor dat vrouwen niet worden gerespecteerd in deze show." Ik weet niet meer precies wat ik toen zei, maar het was zoiets als: "Ik zou liever hebben dat het was zoals in de dagen van Gilda Radner en Jane Curtin.”

"Ik bedoel, het was toen zo'n jongensclub, maar wie was ik verdomme om dit tegen Lorne Michaels te zeggen?! Dus ja, dat is prachtig gebeurd en ik heb een paar keer Saturday Night Live gehost van tijden, en ik hou er zo veel van."

De beslissing bleek de juiste beslissing te zijn, want Aniston genoot van de rol van haar leven op ' Friends ' als Rachel.

Tegenwoordig zijn de dingen echter een beetje anders en Aniston zou zelfs toegeven dat ze overwoog om voorgoed te stoppen.

Een recent project van de afgelopen twee jaar zorgde er bijna voor dat Jennifer Aniston Hollywood verliet

Dat klopt, terwijl ze naast Jason Bateman, Will Arnett en Sean Hayes was op hun 'SmartLess'-podcast, gaf Aniston toe dat de laatste jaren het idee om te stoppen wel bij haar opkwam.

Nu noemde Aniston geen specifiek project, hoewel ze wel onthulde dat een bepaald project een paar jaar geleden behoorlijk uitputtend was en haar bijna voorgoed deed vertrekken.

"Het was na een baan die ik had voltooid, en ik dacht: 'Ho, dat was echt… dat zoog het leven uit me. En ik weet niet of dit is wat me interesseert,' ze zei op maandag 28 september, aflevering. "Het was een onvoorbereid project. We hebben er allemaal deel van uitgemaakt. Je zegt altijd: 'Ik zal het nooit meer [doen]! Nooit meer! een startdatum!'”

Wat betreft welke rol, het kan een verscheidenheid aan optredens zijn, van 'The Yellow Birds' tot 'Dumplin', tot 'Murder Mystery', hoewel dat minder waarschijnlijk lijkt gezien haar bekendheid met Adam Sandler.

Aniston zou naast Us Magazine ook onthullen dat ze de wereld van interieurontwerp zou betreden als ze zich had afgemeld voor het Hollywood-leven.

'The Morning Show' wordt beschouwd als haar beste werk tot nu toe

Gelukkig besloot Aniston om niet met pensioen te gaan, omdat haar beste werk tot nu toe direct daarna kwam in 'The Morning Show'. Aniston's rol in de show kreeg een bekroond soort buzz, het is een rol die haar echt naar een hoger niveau heeft getild, vooral gezien de ernst van het personage.

Zelfs met de pandemie ging de show door. Hoewel Aniston samen met Harpers Bazaar onthulde, waren er enkele uitdagingen.

"Het was een uitdaging, want als artiesten en creatievelingen draait het allemaal om menselijke connectie. En we droegen maskers terwijl we aan het repeteren waren, en toen deze schilden, en ik zag de gezichten van mijn bemanningsleden niet, en we kon geen goedemorgen zeggen met een knuffel. We konden geen afscheid nemen met een knuffel. We zijn allemaal een heel liefdevolle, tactiele groep mensen, en het was vreemd."

Uiteindelijk was het een goede beslissing van Aniston om door te gaan, omdat het fans een kijkje geeft in een diepere versie van een personage dat maar weinigen ooit zouden verwachten dat de ster met zo'n klasse zou uitbeelden.

Aanbevolen: