Hoe 'Dead To Me'-ster Natalie Morales haar eerste film in de pandemie regisseerde

Inhoudsopgave:

Hoe 'Dead To Me'-ster Natalie Morales haar eerste film in de pandemie regisseerde
Hoe 'Dead To Me'-ster Natalie Morales haar eerste film in de pandemie regisseerde
Anonim

De actrice, bekend van haar rollen in Dead To Me, Santa Clarita Diet en Abby's, begon te werken aan haar eerste film als regisseur midden in de huidige Covid-19-pandemie.

‘Plan B’ is een tienerfilm met vrouwelijke gezichten, zegt Natalie Morales

Plan B volgt de traditie van tienerfilms als Superbad en American Pie - maar in een totaal nieuw, feministisch licht.

"Het speelt twee meisjes die in South Dakota wonen, en ze zijn niet rijk en ze zijn niet blank, en een van hen verliest zijn maagdelijkheid en ze moeten met hun kont over de staat naar die van Planned Ouderschap dat openstaat om de Plan B-pil te krijgen", vertelde Morales aan Entertainment Weekly.

"Het is net zo gek en zo ordinair en zo grappig en zo krankzinnig als alle andere tienerzoektochtfilms, behalve dat het gaat over twee bruine meisjes [wiens] zoektocht het is om anticonceptie te krijgen."

Morales over filmen in het midden van een pandemie

Morales legde ook uit dat het filmen van Plan B net zo avontuurlijk bleek te zijn als de eigen reis van de hoofdrolspelers.

De productie begon in maart 2020, wat betekent dat deze bijna onmiddellijk moest worden stopgezet toen de lockdown begon. Het in Syracuse gevestigde productiebedrijf American High schakelde over op "high gear maken van [hospital-grade] 3D-maskers voor alle ziekenhuizen in de omgeving van Syracuse", voegde Morales eraan toe.

Tegen de tijd dat er een nieuw productieplan was om in oktober in het gebied te gaan fotograferen, "waren de ziekenhuizen van Syracuse dankbaar en de medische gemeenschap dankbaar", legde Morales uit. "Dus we hadden veel mensen die hieraan wilden meewerken."

"Niemand heeft ooit iets opgelopen - zelfs geen griep, zelfs geen verkoudheid", zei Morales ook.

In een tweet legde de filmmaker uit dat ze "verbijsterd" is dat ze het geluk heeft om haar eigen film te maken in zulke uitdagende omstandigheden.

“Veel mensen ‘maken’ een film, en man, wat ben ik dankbaar dat ik het met dit team mag maken,” voegde ze eraan toe.

Plan B gaat dit voorjaar in première op Hulu

Aanbevolen: