Stranger Things: de relatiestatussen van de cast in 2022

Inhoudsopgave:

Stranger Things: de relatiestatussen van de cast in 2022
Stranger Things: de relatiestatussen van de cast in 2022
Anonim

Sinds de Netflix-hit Stranger Things in 2016 in première ging, kunnen fans over de hele wereld geen genoeg krijgen van de cast. Hoewel de meeste castleden in seizoen één jonge kinderen waren, zijn ze inmiddels volwassen en hebben de meesten al een relatie.

Vandaag bekijken we met wie de cast van Stranger Things in 2022 aan het daten is. Blijf scrollen om erachter te komen of Millie Bobby Brown, Noah Schnapp en Co. single zijn!

9 Millie Bobby Brown is aan het daten met Jake Bongiovi

De lijst wordt afgetrapt door Millie Bobby Brown die Eleven / Jane Hopper speelt in de Netflix-hit. Volgens Who's Dated Who heeft Brown sinds juni 2021 een relatie met Jon Bon Jovi's zoon Jake Bongiovi, wat betekent dat ze onlangs hun eenjarig jubileum vierden. Op het moment van schrijven is Millie Bobby Brown 18, terwijl Jake Bongiovi 20 jaar oud is. De twee hebben al zowel hun Instagram- als rode loper-debuut gemaakt, en het lijkt erop dat Bongiovi ook enkele van Brown's collega-castleden heeft ontmoet.

8 Finn Wolfhard is (waarschijnlijk) nog steeds aan het daten met Elsie Richter

Laten we verder gaan met Finn Wolfhard die Mike Wheeler speelt in Stranger Things. Volgens Hollywood Life heeft de acteur sinds begin 2021 een relatie met actrice Elsie Richter.

Sommige fans denken echter dat de twee in de zomer van 2022 uit elkaar zijn gegaan omdat een foto die ze vroeger op sociale media hadden, is verwijderd. Aangezien geen van beide een splitsing heeft bevestigd, zijn de twee hoogstwaarschijnlijk nog steeds een item. Op het moment van schrijven is Wolfhard 19, terwijl Richter 20 jaar oud is.

7 Noah Schnapp lijkt vrijgezel te zijn

De volgende op de lijst is Noah Schnapp die Will Byers speelt in de bovennatuurlijke dramashow. Er is tot nu toe niet veel bekend over het liefdesleven van de 17-jarige, daarom gaan de meesten ervan uit dat hij op dit moment vrijgezel is.

6 Gaten Matarazzo is aan het daten met Lizzy Yu

Gaten Matarazzo die Dustin Henderson speelt in de Netflix-show is de volgende. De acteur is nu al meer dan vier jaar aan het daten met Lizzy Yu - de twee begonnen hun relatie in maart 2018. Voor hun vierjarig jubileum deelde Matarazzo een schattige foto op Instagram die hij ondertitelde met "Vier jaar? Dat is dope. Ik hou van je. Bedankt dat je mijn beste vriend bent. Gefeliciteerd met je verjaardag goob." Volgens J-14 is Lizzy Yu ook actrice en is ze verschenen in projecten als Somewhere In Queens. Op het moment van schrijven zijn Matarazzo en Yu allebei 19 jaar oud.

5 Caleb McLaughlin lijkt vrijgezel te zijn

Laten we verder gaan met Caleb McLaughlin die Lucas Sinclair speelt in Stranger Things. Net als Schnapp lijkt het alsof de 20-jarige McLaughlin ook vrijgezel is - of hij houdt zijn liefdesleven heel privé.

4 Sadie Sink lijkt vrijgezel te zijn

De volgende op de lijst is Sadie Sink die Max Mayfield speelt in de populaire bovennatuurlijke dramashow. Momenteel lijkt de actrice, die ook speelde in Taylor Swift's "All Too Well" muziekvideo, vrijgezel te zijn, ook al is ze gekoppeld aan een andere Netflix-ster.

In 2022 werd Aidan Gallagher, ster van The Umbrella Academy, in verband gebracht met de actrice, maar geen van de twee heeft toegegeven meer dan alleen vrienden te zijn. Momenteel is Sadie Sink 20, terwijl Aidan Gallagher 18 jaar oud is.

3 Natalia Dyer en Charlie Heaton zijn met elkaar aan het daten

Natalia Dyer en Charlie Heaton, die Nancy Wheeler en Jonathan Byers spelen, begonnen te daten in januari 2016, nadat ze elkaar hadden ontmoet op de set van Stranger Things. Volgens Elle wist de mede-maker van de show, Matt Duffer, dat de twee onmiddellijk een ongelooflijke chemie hadden. "Bij die eerste auditie deden we een scheikundeles met [Heaton en] Natalia, en de vonken sloegen over", zei hij. Op het moment van schrijven is Natalia Dyer 27, terwijl Charlie Heaton 28 jaar oud is.

2 Joe Keery is aan het daten met Maika Monroe

joe keery als steve harrington
joe keery als steve harrington

Joe Keery die Steve Harrington speelt in de Netflix-hitshow is de volgende. Volgens Who's Dated Who heeft de acteur sinds mei 2017 een relatie met collega-actrice Maika Monroe. In een interview met GQ vertelde de acteur over hun relatie tijdens de pandemie. "Tijdens de quarantaine was het alsof we zoveel tijd samen doorbrachten, wat zeldzaam was", zei Keery. "Ik bedoel, dat is een van de nadelen van daten met iemand anders in de branche. Er zijn ook voordelen: iemand die op een behoorlijk diepe manier begrijpt wat er met je aan de hand is. Maar ja, ik denk dat ze is zoals ik. neem het allemaal niet al te serieus." Momenteel is Joe Keery 30, terwijl Maika Monroe 29 jaar oud is.

1 Maya Hawke is aan het daten met Spencer Barnett

Eindelijk hebben we Maya Hawke die Robin Buckley speelt in het bovennatuurlijke drama. Sinds begin 2022 heeft Hawke een relatie met muzikant Spencer Barnett. Op het moment van schrijven is Maya Hawke 24, terwijl Barnett 20 jaar oud is.

Aanbevolen: