Welke van de komedies van Steve Carell deed het beste aan de kassa?

Inhoudsopgave:

Welke van de komedies van Steve Carell deed het beste aan de kassa?
Welke van de komedies van Steve Carell deed het beste aan de kassa?
Anonim

Hollywood-ster Steve Carell is ongetwijfeld het best bekend voor het vertolken van Michael Scott in de mockumentary sitcom The Office. De acteur werd echter begin jaren 2000 beroemd en speelde sindsdien in talloze blockbusters.

Vandaag de dag staat Steve Carell niet alleen bekend als een getalenteerde acteur, maar ook als een succesvolle producer die veel geweldige dingen voor de wereld heeft gedaan. Natuurlijk behoren de komedies van Carell tot de beste in de branche - en blijf scrollen om te zien welke het beste deed aan de kassa!

10 'Dinner For Schmucks' - Box Office: $ 86,9 miljoen

De aftrap is de komische film Dinner for Schmucks uit 2010 waarin Steve Carell Barry Speck speelt. Naast Carell zijn er in de film ook hoofdrollen voor Paul Rudd, Jemaine Clement, Jeff Dunham, Bruce Greenwood en Ron Livingston. Dinner for Schmucks volgt een man die ontdekt dat zijn superieuren op het werk een diner organiseren om de idiotie van hun speciale gasten te vieren - en het heeft momenteel een beoordeling van 5,9 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 86,9 miljoen aan de kassa.

9 'Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy' - Box Office: $90,6 miljoen

De volgende op de lijst is de satirische komedie uit 2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy. Daarin speelt Steve Carell Brick Tamland en schittert hij naast Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, David Koechner en Fred Willard. De film is het eerste deel in de Anchorman-franchise en heeft momenteel een 7,1 beoordeling op IMDb. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy verdiende uiteindelijk $ 90,6 miljoen aan de kassa.

8 'Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day' - Box Office: $ 100,6 miljoen

Laten we verder gaan met de komedie van 2014 Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day. Daarin speelt Steve Carell Ben Cooper, en hij schittert naast Jennifer Garner en Ed Oxenbould.

De film is losjes gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Judith Viorst uit 1972 en heeft momenteel een 6,2 beoordeling op IMDb. Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day bracht uiteindelijk $ 100,6 miljoen op aan de kassa.

7 'Little Miss Sunshine' - Box Office: $ 101 miljoen

De tragikomedie Little Miss Sunshine uit 2006, waarin Steve Carell Frank Ginsberg speelt, is de volgende. Naast Carell zijn er in de film ook Greg Kinnear, Toni Collette, Paul Dano, Abigail Breslin en Alan Arkin te zien. Little Miss Sunshine volgt een gezin terwijl ze hun jongste kind meenemen naar een schoonheidswedstrijd - en het heeft momenteel een 7,8-beoordeling op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 101 miljoen aan de kassa.

6 'Crazy, Stupid, Love' - Box Office: $145 miljoen

Volgende op de lijst is de romantische komedie uit 2011 Crazy, Stupid, Love. Daarin speelt Steve Carell Cal Weaver, en hij schittert naast Ryan Gosling, Julianne Moore, Emma Stone, John Carroll Lynch en Marisa Tomei. Crazy, Stupid, Love volgt een onlangs gescheiden man die leert flirten met vrouwen door een jongere man. De film heeft momenteel een beoordeling van 7,4 op IMDb en bracht uiteindelijk $ 145 miljoen op aan de kassa.

5 'Date Night' - Box Office: $ 152,3 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de romantische misdaadkomedie Date Night uit 2010. Daarin speelt Steve Carell Phil Foster, en hij schittert naast Tina Fey, Taraji P. Henson, Common en Mark Wahlberg. De film vertelt het verhaal van een geval van verkeerde identiteit - en heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb. Date Night verdiende uiteindelijk $ 152,3 miljoen aan de kassa.

4 'Anchorman 2: The Legend Continues' - Box Office: $ 173,6 miljoen

Laten we verder gaan met de satirische komedie Anchorman 2: The Legend Continues uit 2013 - het vervolg op de film Anchorman: The Legend of Ron Burgundy uit 2004.

Naast Steve Carell zijn er ook Will Ferrell, Paul Rudd, David Koechner, Christina Applegate en Dylan Baker. De film heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 173,6 miljoen aan de kassa.

3 'Evan Almighty' - Box Office: $ 174,4 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is de komedie Evan Almighty uit 2007, waarin Steve Carell Evan Baxter/Noah speelt. Naast Carell zijn er in de film ook Morgan Freeman, Lauren Graham, John Goodman, John Michael Higgins en Jimmy Bennett te zien. Evan Almighty is een vervolg op de komedie Bruce Almighty uit 2003 en heeft momenteel een 5,4 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 174,4 miljoen aan de kassa.

2 'The 40-Year-Old Virgin' - Box Office: $ 177,4 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de romantische komedie The 40-Year-Old Virgin uit 2005. Daarin portretteert Steve Carell Andy Stitzer, en hij schittert naast Catherine Keener en Paul Rudd. De film een 40-jarige die probeert zijn maagdelijkheid te verliezen, en het heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb. De 40-jarige Virgin verdiende uiteindelijk $ 177,4 miljoen aan de kassa.

1 'Get Smart' - Box Office: $ 230,7 miljoen

Op nummer één staat de actie-spionagekomedie Get Smart uit 2008. Daarin speelt Steve Carell Maxwell Smart, en hij schittert naast Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin, Terence Stamp en James Caan. De film is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma - en heeft momenteel een 6,5 beoordeling op IMDb. Get Smart verdiende uiteindelijk $ 230,7 miljoen aan de kassa.

Aanbevolen: