Dit is wat de cast van 'Cheaper By The Dozen' heeft gedaan sinds de film

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van 'Cheaper By The Dozen' heeft gedaan sinds de film
Dit is wat de cast van 'Cheaper By The Dozen' heeft gedaan sinds de film
Anonim

Er was eens in de vroege jaren 2000, Cheaper by the Dozen werd een authentieke film die je gezien moet hebben met het gezin. Uitgebracht op eerste kerstdag 2003, Cheaper by the Dozen vertelt het verhaal van een vader van 12 kinderen die zich in een ongemakkelijke situatie bevindt om voor zijn kinderen te zorgen terwijl zijn vrouw weg is voor een boekpromotour. Het is een instant kerstklassieker geworden die nog vele jaren wordt gespeeld, met in de hoofdrol Steve Martin, Bonnie Hunt, Piper Perabo, Tom Welling en meer.

Bijna twee decennia na de wereldpremière hebben regisseur Gail Lerner en Disney de film opnieuw gemaakt voor Disney+. Net als de originele versie neemt de nieuwe Cheaper by the Dozen ook het waargebeurde verhaal van de familie Gilbreth als inspiratiebron. Hoewel de weergave van de zwarte cultuur en het gebrek aan humor in de film voor velen enigszins polariserend was, is de onlangs uitgebrachte film nog steeds een viering van een klassieke film met een vakantiethema. Om de release te vieren, kijken we terug naar enkele acteurs uit de originele film en hoe ze daarna hun leven leiden.

10 Alyson Stoner

Na Cheaper by the Dozen tilde Alyson Stoner haar carrière naar een heel nieuw niveau, vooral in kinder- en komische series en films. Sindsdien heeft ze gedurende haar carrière vele iconische rollen gespeeld, waaronder Max in The Suite Life of Zack & Cody, Isabella en Jenny in Phineas and Ferb en meer. Alyson, een fervent danser met bliksemvoeten die Missy Elliot, Eminem, Will Smith en meer had gediend, portretteerde ook Camille in de Step Up-franchise. Haar recente rollen omvatten een stemrol in Nickelodeon's The Loud House als Sam Sharp en haar doorlopende rol als Callie in Pete the Cat.

9 Piper Perabo

Piper Perabo portretteerde Nora, het oudste kind in het gezin. Piper is nu 45 en heeft gedurende haar carrière een overvloed aan prestigieuze prijzen verzameld. Ze bereikte een hoogtepunt tussen 2010 en 2014 toen ze een Golden Globe Award-nominatie vergaarde voor Beste Actrice in Televisieserie Drama voor het spelen van een CIA-agente Annie Walker in Covert Affairs van het USA Network. Bovendien heeft de actrice dit jaar ook een Outstanding Drama Series Cast-nominatie van de Screen Actors Guild Awards gedeeld met de rest van haar Yellowstone-castleden.

8 Kevin G. Schmidt

Kevin Schmidt brak door als een van de meest opwindende acteertalenten met Cheaper by the Dozen als Henry Baker. Hij hernam zijn rol in het vervolg en heeft Ryan geuit in de serie Alvin and the Chipmunks. Naast zijn acteercarrière was de acteur ook voorzitter van het Conscious Human Initiative ter bestrijding van ondervoeding wereldwijd.

7 Alan Ruck

Alan Ruck was Bill Shenk in Cheaper by the Dozen, maar dat is niet de beste rol waar hij bekend om staat. De in Ohio geboren acteur vond succes in het satirische zwarte drama Succession op HBO, dat net een Screen Actors Guild Award had gewonnen voor uitstekende prestaties door een ensemble in een dramaserie. Voorafgaand aan Cheaper by the Dozen blijft Ruck vooral bekend door zijn rol in Ferris Bueller's Day Off.

6 Tom Welling

Tom Welling voegde zich bij Cheaper by the Dozen als Charlie Baker, maar hij vond meer succes door de superheld Clark Kent te vertolken in The WB/The CW's Smallville gedurende tien jaar, van 2001 tot de seizoensfinale in 2011. De serie zelf is een esthetisch aangename viering van Americana, die Superman's coming-of-age-verhaal volgt terwijl hij met goddelijke vermogens van een middelbare scholier overgaat naar de Man of Steel. Na Smallville nam de acteur echter een pauze van acteren totdat hij terugkeerde door Lt. Marcus Pierce in Lucifer in 2017.

"Ik herinner me gewoon dat ik eindelijk de grens overstak en dacht: 'Ik ben vrij!'", herinnerde hij zich het moment in een interview in 2017 met The Hollywood Reporter. "Ik herinner me zeker dat laatste moment dat ik de grens overstak en bij mezelf dacht: 'Dit is een nieuw hoofdstuk.'"

5 Hilary Duff

Hilary Duff, nu 34 jaar oud, die Lorraine Baker speelde in Cheaper by the Dozen, heeft haar naam gecementeerd bij enkele van de machtigste vrouwen in Hollywood. Het voormalige tieneridool is nu uitgegroeid tot een trotse moeder van drie kinderen met talloze indrukwekkende acteercredits in haar portfolio, waaronder de sitcom How I Met Your Father uit 2022 als Sophie Tomkins en Darren Stars comedy-drama Younger. Hilary, een veelzijdige entertainer in hart en nieren, waagde zich ook aan het opnemen van muziek in 2002. Haar recente album, Breathe In. Adem uit., werd uitgebracht in 2015 met het schrijven en produceren van credits van onder meer Ed Sheeran, Jerrod Bettis van OneRepublic, Emily Wright, Ian Kirkpatrick en meer.

"Dit is mijn eerste hoofd-tv-show sinds Lizzie McGuire, die zo wild is", vertelde ze Bazaar over haar recente rol in Hulu. "Ik kreeg net een gelukkig telefoontje op een dag van mijn management dat zei: 'Hé, ze maken deze versie van de show.' En natuurlijk hoorde ik de titel, en ik dacht: 'Wat?! Dat maakt ik ben echt nerveus. Ik weet het niet.'"

4 Ashton Kutcher

Ashton Kutcher, die Hank speelde, het vriendje van Nora Baker, behoeft helemaal geen introductie. Geprezen als een van de grootste acteurs aller tijden, zijn rijke acteerportfolio bevat kaskrakers als The Butterfly Effect, Guess Who, What Happens In Vegas en meer. Hij portretteerde ook wijlen Apple-oprichter Steve Jobs in zijn biopic uit 2013 met dezelfde naam.

3 Richard Jenkins

Richard Jenkins heeft kleine onderdelen in Cheaper by the Dozen als Shake McGuire. Zijn carrière bereikte een hoogtepunt in 2007 toen hij een Academy Awards-nominatie kreeg voor Beste Acteur voor zijn hoofdrol in The Visitor, hoewel hij verloor. Tien jaar later maakte hij ook nog een Academy Award-nominatie voor zijn fantasiedrama The Shape of Water.

2 Bonnie Hunt

Bonnie Hunt is nu 60 en heeft een carrière die generaties overspant; de matriarch van de familie Baker heeft een overvloed aan opwindende werken gedaan. Ze richtte zich vooral op stemwerk voor cartoonfranchises zoals Toy Story, Cars, Monsters, Inc. en meer. Ondanks dat ze 60 jaar oud is, vertoont de actrice nog steeds geen tekenen van vertraging; haar recente stemrol in Monsters at Work werd vorig jaar net uitgebracht op Disney+ als onderdeel van de Monsters, Inc.-franchise.

1 Steve Martin

Ten slotte hebben we de goed gevierde acteur Steve Martin, die Tom Baker speelde in Cheaper by the Dozen. De trotse ontvanger van zes Golden Globe-nominaties is een manusje van alles: hij kan zingen, dansen en acteren. De acteur verdiende vorig jaar trofeeën voor co-creatie en hoofdrol in Hulu's Only Murders in the Building, en daarnaast heeft hij ook een paar jaar van zijn leven gewijd aan het maken van muziek in het verleden, wat een Grammy-overwinning opleverde voor Best Country Instrumental Optreden in 2002.

Aanbevolen: