Dit is wat fans zeggen over het volgende opnieuw opgenomen album van Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans zeggen over het volgende opnieuw opgenomen album van Taylor Swift
Dit is wat fans zeggen over het volgende opnieuw opgenomen album van Taylor Swift
Anonim

Als iemand zijn fans online gek maakt, is het Taylor Swift. Ze staat erom bekend paaseieren achter te laten in haar posts op sociale media, albumboekjes, toespraken, outfitkeuzes en meer. En de laatste tijd hebben fans nooit meer gespeculeerd.

Swift bracht in april haar eerste opnieuw opgenomen album uit, Fearless (Taylor's Version), na een gevecht met het voormalige label Big Machine Label Group, die de meesters van haar eerste zes albums verkocht aan Scooter Braun. Ze verliet BMG en verhuisde naar Universal Music Group, waar ze drie nieuwe albums heeft opgenomen en haar versie van "Fearless", die ze volledig in eigendom heeft.

Met nog vijf albums te gaan om opnieuw op te nemen en uit te brengen, en ze ze niet in volgorde uitbrengt, hebben fans geen idee wat er gaat komen, maar ze hebben misschien wat theorieën, vooral omdat ze gemengde hints heeft gegeven over welke zal de volgende zijn. Ze kan Reputatie pas volgend jaar opnemen, omdat het vijf jaar moet zijn nadat het voor het eerst werd opgenomen.

Dit is wat fans hebben gezegd over het volgende opnieuw opgenomen album van Taylor Swift.

10 '1989 (Taylor's Version)' komt eraan

Veel fans denken dat 1989 (Taylor's Version) het volgende album is dat opnieuw wordt opgenomen en uitgebracht. Ze bracht Fearless uit, omdat het het album was dat haar op de kaart zette en haar een Grammy gaf, dus waarom zou ze niet het andere uitbrengen dat haar ook een Grammy opleverde? Er zijn veel verwijzingen naar New York City geweest. Op het bord, ze laat Stephen Colbert zien in de video hierboven, er is een foto in de hoek die in 1989 van Stephen is gemaakt. Er is ook een zeemeeuw op het bord, die werd gebruikt op de originele omslag uit 1989. En er zijn 8 harten en 9 sterren, samen is '89. En dat is nog maar het begin.

9 'RED (Taylor's Version)' komt eraan

Taylor Swift woonde in mei de BRIT's bij, en ze verblufte iedereen in haar prachtige crop-top shirt en rok, die erg op 1989 lijkt, maar ook mensen konden niet stoppen met praten over hoe haar haar en rode lippen eruitzagen zoals het RODE tijdperk. Een fan maakte zelfs een mock-up van hoe de hoes eruit zou komen te zien. Hoewel Swift de iHeartMusic Awards niet bijwoonde, liet ze een bericht achter toen ze Pop Album won en de iHeart-twitterpagina maakte de fan gek toen ze haar vroegere uiterlijk bleven tweeten met het bijschrift 'Taylor Swift zette de RED in rood tapijt.'

8 'Speak Now (Taylor's Version)' komt eraan

Deze Tiktok legt uit dat Swift een nummer prees op haar Instagram-verhaal met het bijschrift "laat alles nu vallen! en luister naar dit nummer." "Drop Everything Now" is een songtekst van haar nummer "Sparks Fly", dat afkomstig is van haar album Speak Now. Het was ook in de kleur paars, en dat is de kleur jurk die Swift draagt op de albumhoes.

Een andere reden waarom fans denken dat Speak Now (Taylor's Version) eraan komt, is omdat ze drie emoji's achter elkaar tweette, en Speak Now is haar derde album. Ze houdt ervan om fans zo in verwarring te brengen.

7 Ze zal binnenkort 'Wildest Dreams (Taylor's Version)' uitbrengen

Spirit Untamed komt uit op 4 juni en toen de trailer uitkwam, merkten Swifties snel op dat "Wildest Dreams" op de achtergrond speelde. Dus meteen gingen fans ervan uit dat "Wildest Dreams (Taylor's Version)" het volgende opnieuw opgenomen nummer zou zijn dat uitkomt, maar het heeft weken geduurd en het is nog steeds niet uitgebracht. De speculatie is nu een aankondiging op 3 juni met de release op 4 juni.

6 Never Mind The Rerecords, 'TS10' komt eraan

Vergeet de heropnames, sommige fans denken dat haar volgende album zal komen, en het kan een trilogiealbum zijn. Folklore en altijd waren zusteralbums, en veel fans dachten dat Woodvale het volgende album zou zijn, omdat er een mock-up was met de naam erop. Bovendien zou het ook de drie-emoji-theorie verklaren. Fans hebben zoveel gedachten en sommigen waren teleurgesteld toen ze dachten dat het in mei zou komen en dat is nooit gebeurd. Ze is druk bezig geweest met het opnemen van twee albums in quarantaine en wil er zoveel mogelijk bezitten, dus het 10e album komt misschien nog even.

5 Ze heeft de releasedatum vervroegd om Olivia Rodrigo haar moment te laten beleven

Olivia Rodrigo heeft zojuist haar debuutalbum SOUR uitgebracht op 21 mei. Iedereen weet dat Rodrigo een enorme Swiftie is, en Taylor gaf haar en Conan Gray zelfs fragmenten van haar liedjes op Fearless voordat ze uitkwamen, zodat ze ze op tiktok konden bekijken. Omdat ze langzaam vrienden worden, denken veel Swifties dat Taylor iets gepland had voor mei, maar het uitstelde, omdat ze Rodrigo niet wilde overschaduwen en haar nummers niet wilde verknoeien.

4 'Shake It Off (Taylor's Version)' komt eraan

In het interview met Stephen Colbert verwijst Swift naar 'Shake It Off'. Bovendien is "Shake It Off" de eerste single van 1989, en ze bracht "Love Story (Taylor's Version)" uit, wat de eerste single was, dus dat is logisch toch? Op de avond van de Britten onderschreef Swift haar foto's met teksten van nummer 6 op haar albums en "Shake It Off" is nummer 6. Zie je het punt dat we hier proberen te maken?

3 Ze willen een samenwerking met Harry Styles

Toen Fearless (Taylor's Version) werd uitgebracht, bracht Swift zes nooit eerder gehoorde kluisnummers uit, en twee van hen bevatten twee artiesten: Keith Urban en Maren Morris. Dus fans willen in de toekomst meer samenwerkingen. Toen Harry Styles en Taylor Swift, voormalige exen, elkaar ontmoetten tijdens de Grammy Awards van 2021, werden fans gek. Ze lijken het nu heel goed met elkaar te kunnen vinden. Aangezien het grootste deel van 1989 over Styles gaat, willen fans graag een samenwerking met hem op het album zien. Sommigen willen een remix van "Style" met hem, anderen willen een kluisnummer. Alleen de tijd zal het leren, maar geef de mensen wat ze willen Taylor!

2 Fans zijn de hoofdstukken beu, maar denken dat ze hints kunnen zijn

Voor haar folklore, evermore en Fearless (tv)-albums heeft Swift digitale EP's uitgebracht die ze hoofdstukken noemt, die meestal zijn vernoemd naar songteksten. Maar als er geen nieuwe inhoud in zit, snappen fans er niet echt wat van. Haar meest recente release was echter het 'From the Vault Chapter', waarvan veel fans denken dat het haar laatste is voor Fearless (TV). Een ding dat ze wel opmerkten, is dat er 4 hoofdstukken zijn met elk 6 nummers. En omdat Spirit Untamed op 4 juni uitkomt, speculeren Swifties dat we die dag zeker iets zullen krijgen.

1 Ze weten niet wanneer het komt en er zijn te veel nummers

Er zijn zoveel theorieën en getallen rondgegooid zonder dat er iets is vrijgegeven. Net als Swifties denken dat ze het allemaal door hebben en de hele nacht opblijven, gebeurt er niets en worden ze opnieuw teleurgesteld. Dit is de tweet met de drie emoji's, waardoor fans dachten dat Speak Now eraan kwam. Maar toen zei ze de volgende opname op te nemen en de volgende niet opnieuw op te nemen, dus TS10 komt er misschien aan. Swift liet de laatste tijd verrassend muziek vallen, dus de tijd zal het leren. Als je de nieuwste fantheorieën wilt lezen, ga dan naar Twitter of tumblr om te zien wat Swifties zeggen.

Aanbevolen: