Life After Modern Family: waar de cast naartoe gaat nu de show voorbij is

Inhoudsopgave:

Life After Modern Family: waar de cast naartoe gaat nu de show voorbij is
Life After Modern Family: waar de cast naartoe gaat nu de show voorbij is
Anonim

Modern Family's eerste aflevering werd uitgezonden op 22 september 2009. Na de pilot-aflevering ging de show als een speer. Modern Family, gecreëerd en geproduceerd door Lloyd-Levitan Productions, is genomineerd voor meer dan 100 prijzen en heeft 22 Primetime Emmy Awards, een Golden Globe en 25 Screen Actors Guild Awards gewonnen.

Na zo lang de families Dunphy, Pritchett en Delgado op het scherm te hebben gezien en alles op 8 april 2020 te hebben gezien, is de volgende fase om te zien waar de cast naartoe gaat met hun carrière.

Sommige acteurs waren al op het grote scherm verschenen, zoals Julie Bowen en Ed O'Neill. De carrière van Bowen omspant meer dan een decennium en die van O'Neill bijna drie decennia. De jongere namen zijn echter degenen om naar uit te kijken, aangezien ze voor de eerste keer naar buiten gaan.

15 Sofia Vergara en America's Got Talent

De eerste aflevering van seizoen 15 van America's Got Talent werd uitgezonden op 26 mei 2020. De eerste audities kwamen door en iedereen zag Sofia Vergara vooraan in het midden zitten met de ultra-succesvolle Simon Cowell, Heidi Klum en Howie Mandel.

Halverwege de auditiefase moest de show zonder publiek worden opgenomen vanwege angst voor het Coronavirus. Vergara heeft de ervaring geüpload naar Instagram. De volgende productiefase is voorlopig stopgezet.

14 Julie Bowen werkt (opnieuw) samen met Adam Sandler op Netflix

Julie Bowen werkte in het verleden goed samen met Adam Sandler, terwijl ze de iconische komedie met golfthema, Happy Madison, maakte. Nu gaat Julie Bowen weer samenwerken met Adam Sandler, aangezien Sandlers bedrijf, Happy Madison Productions, samenwerkt met Netflix om Hubie Halloween te maken. Bowen en Sandler zullen samen met Steve Buscemi en Kevin James in de hoofdrollen spelen, en de releasedatum van de film staat gepland voor later in 2020.

13 Sarah Hyland zet de hoed van de producer op

Hyland's rol als Haley Dunphy in Modern Family gaf haar veel schermtijd waar ze absoluut van profiteerde. Een bron dicht bij Hyland heeft gezegd dat hoewel de actrice geniet van haar vrije tijd, en zeker genoeg geld heeft om nooit meer te werken, ze enthousiast is om weer aan het werk te gaan. Ze wordt de uitvoerend producent en hoofdrolspeelster van een naamloze ABC-serie met Emily Gordon, die zich richt op de ernstige, levensechte gezondheidsgevechten van het paar.

12 Jesse Tyler Ferguson hits Broadway

Met ervaring in Broadway-producties (de bovenstaande afbeelding is van zijn eenmanscomedyshow, Fully Committed), speelt Fergusons volgende optreden de hoofdrol in een andere Broadway-show; een herneming van het toneelstuk Take Me Out, van het originele stuk uit 2002, geschreven door Richard Greenberg.

Hoewel Broadway een terugkeer naar bekend terrein voor de veteraan aangeeft, heeft Ferguson in interviews opgemerkt dat hij hoopt zijn Modern Family-personage opnieuw te spelen in een spin-off, met mede-voormalig Modern Family-castlid, Eric Stonestreet.

11 Eric Stonestreet weet het nog niet zeker

Eric Stonestreet is, net als de meeste andere castleden, niet wanhopig om meteen meer geld te verdienen. Hij neemt de tijd en wacht tot de juiste gelegenheid zich voordoet. Hij wil kansen die van nature bij hem passen.

Dat gezegd hebbende, kreeg hij wel de kans om een gastoptreden te maken naast collega Modern Family-alumnus, Sofia Vergara, tijdens de audities van America's Got Talent seizoen 15. Hij viel in voor Heidi Klum, die verkouden was. Vanwege de angst voor het Coronavirus besloot ze Stonestreet voor haar in te laten vullen.

10 Ty Burrell wordt geanimeerd

Met een lange carrière van 2 decennia en meer genres dan iemand ooit wist dat ze bestonden, keert Ty Burrell, de vader van de Dunphy-familie van de show, terug naar het werken in geanimeerde programma's.

Het volgende project dat hij heeft, is een geanimeerde sitcom genaamd Duncanville, waarin zijn personage tegenover dat van een personage met de stem van Amy Poehler verschijnt. De schrijvers van de show zijn Mike en Julie Scully, die eerder aan The Simpsons hebben gewerkt.

9 Ed O'Neill gaat stap voor stap

Zoals aan het begin van het artikel vermeld, was Ed O'Neill al bekend, dankzij zijn komische rol als Al Bundy in Married… With Children. Net als Stonestreet heeft O'Neill momenteel niets op een rij gezet, post-Modern Family. Terwijl het laatste seizoen van de show werd gefilmd, maakte hij echter ook een komische film genaamd The Last Shift, die in januari werd uitgebracht op het Sundance Film Festival.

8 Ariel Winter As The Voice Of Little Audrey

Met stemrollen in videogames en veel gezonde kinderfilms, zoals Ice Age: The Meltdown en Cloudy with a Chance of Meatballs, zal Winters volgende rol even gezond zijn. De actrice zal de stem van de hoofdpersoon inspreken in een remake van een tekenfilm uit de jaren dertig.

De serie heet Little Audrey en het personage van Ariel heet Audrey. De rol is in de loop der jaren vele malen opnieuw uitgevonden - het is een kans voor Winter om een rol te spelen in een moderne bewerking van een klassieker.

7 Nolan Gould heeft meerdere projecten in de maak

Net als andere castleden werkte Gould aan zijn volgende projecten voor het einde van het laatste seizoen, zoals de hitfilm YES, die eind 2019 werd uitgebracht … en vertoond op het Hell's Kitchen Film Festival in januari 2020. De film won meer dan 30 prijzen, en Gould verscheen in 3 afleveringen van de komische tv-serie What's Up North. Hij heeft het ook over het maken van een animatieshow met een vriend, vergelijkbaar met South Park.

6 Aubrey Anderson-Emmons

Aubrey Anderson-Emmons begon in de show toen ze nog maar 4 jaar oud was en heeft het grootste deel van haar leven aan Modern Family besteed. Omdat ze zo jong is, heeft ze toegegeven dat het moeilijk was om optredens buiten de show te vinden, vanwege het schema van de show, en dat ze momenteel geen gegarandeerd werk heeft. Ze is een fervent ballroomdanseres die hoopt op Dancing with the Stars te komen.

5 Rico Rodriguez wil achter de schermen gaan

Achter de schermen van de show had Rodriguez het geluk om Ed O'Neill niet alleen als de stiefvader van zijn personage te hebben, maar ook als zijn mentor. Ed nam Rodriguez onder zijn hoede.

Door zo jong te zijn toen de show begon, kreeg Rico zijn opleiding op de set, net als veel van de andere kinderen daar. Hier leerde hij over de technische aspecten van productie, schrijven en regisseren. Hij en zijn zus, Raini Rodriguez, hebben samen hun eigen productiebedrijf, waar ze momenteel aan werken.

4 Jeremy Maguire speelt naast Jamie-Lynn Sigler

Jeremy Maguire, de jongste van de Modern Family-sterren, had inderdaad nog een optreden in de rij nadat de serie was afgelopen. Zijn rol is nog niet gedefinieerd, maar hij zal samen met Jamie-Lynn Sigler en Dermot Mulroney de hoofdrol spelen in The Virgin Of Highland Park. De releasedatum van de film is ergens eind 2020, een echte datum moet nog worden bepaald.

3 Reid Ewing's potentiële spin-off rollen

Net als de andere castleden die opzettelijk of onopzettelijk pauzeren direct na de serie, neemt Ewing de tijd om het soort werk te vinden dat goed voelt, in plaats van in te springen op het eerste aanbod dat hij ontvangt.

Er is veel onofficieel gepraat over Reid Ewing die zijn Modern Family-personage in een spin-off-serie zou opnemen, waarbij de acteur ermee instemde dat hij dat geweldig zou vinden. Het productiebedrijf heeft hier echter geen commentaar op gegeven.

2 Fred Willard voor zijn overlijden

Phil Dunphy's vader, Frank, bracht elke keer dat hij arriveerde een niveau van gezondheid in de show. Hij had zelfs dezelfde maniertjes als Phil, wat sprak met het niveau van professioneel acteren van Ty Burrell en Fred Willard. Helaas stierf Willard op 15 mei 2020, maar niet voordat hij een laatste gastoptreden maakte op The Bachelor, samen met meerdere optredens in Space Force.

1 Rob Riggle: Global Investigator

Riggle heeft nu een show op Discovery Channel - en het is grappig. Getiteld Rob Riggle: Global Investigator, in Riggle's eigen woorden, het is:

"Indiana Jones ontmoet de Pink Panther"… "Deze show gaat geschiedenis, mysterie, avontuur bevatten en wat ik eraan toevoeg: humor."

Riggle combineert archeologie, aardrijkskunde, geschiedenis en meer met zijn eigen passie voor de onderwerpen, en voegt daar komedie aan toe. Het is een natuurlijke stroom voor de acteur na zijn rol als Gil Thorpe.

Aanbevolen: