De favoriete vakantieplekken van de Kardashian-Jenners

Inhoudsopgave:

De favoriete vakantieplekken van de Kardashian-Jenners
De favoriete vakantieplekken van de Kardashian-Jenners
Anonim

Nu alles wat er in de wereld gaande is rond de pandemie die veel reisverboden heeft veroorzaakt, is het leuk om terug te denken aan eerdere vakanties en herinneringen aan reizen naar exotische oorden.

De familie Kardashian-Jenner weet wat er nodig is om onvergetelijke en opwindende vakanties te maken, omdat ze al jaren op reis gaan. Ze documenteren vaak hun exotische vakanties op hun reality-tv-programma en sociale mediaplatforms. Sommige van hun vakantiebestemmingen waren populairder dan andere!

10 Cannes

Cannes
Cannes

Een van de plaatsen waar de Kardashian-familie graag op vakantie gaat, zou Cannes moeten zijn. Kim Kardashian heeft zelfs de vakantielocatie opgenomen in haar Hollywood-videogame! Cannes is een locatie die kan worden ontgrendeld op niveau 25 zodra spelers diep betrokken zijn bij haar superleuke videogame. De enige reden waarom ze de vakantiebestemming in haar videogame zou opnemen, is dat ze er in haar vrije tijd helemaal van houdt.

9 St. Barts

St. Barts
St. Barts

De familie Kardashian heeft in het verleden geweldige tijden doorgebracht in St. Barts. Voor enthousiaste fans van de familie die regelmatig naar de show kijken, is seizoen 11 het seizoen waarin de familie tijd doorbracht in St. Barts. Ze verbleven in een prachtig huis in resortstijl met negen slaapkamers, negen badkamers en een enorm zwembad met een jacuzzi! Het was duidelijk een van de betere vakantiebestemmingen waar ze zijn geweest.

8 Bora Bora

Bora Bora
Bora Bora

Iedereen herinnert zich de beruchte vakantie van de Kardashian-familie naar Bora Bora, waar Kim Kardashian haar diamanten oorbel in het water verloor nadat ze erin was gegooid door haar ex-man Kris Humphries. Gelukkig was Kylie Jenner er om de dag te redden. Ze dook erin en haalde de diamanten oorbel voor haar super emotionele oudere zus. Hun vakantie naar Bora-Bora was een duidelijke aanwijzing dat Kim Kardashian en Kris Humphries niet bedoeld waren om samen te zijn. Het werd vrij duidelijk dat ze niet erg compatibel waren tijdens die reis.

7 Costa Rica

Costa Rica
Costa Rica

Costa Rica is een geweldige vakantiebestemming voor veel beroemdheden, waaronder de Kardashian-familie. In 2019 bezochten ze Costa Rica in de maand juni. In een van de afleveringen van Keeping Up With the Kardashians onthulde de oudste dochter van Kim Kardashian, North West, dat ze helemaal verliefd was op Costa Rica. Kim bracht al haar kinderen mee voor de reis en Kourtney bracht ook al haar kinderen mee. Scott Disick was ook uitgenodigd om met de familie naar Costa Rica te komen.

6 Griekenland

Griekenland
Griekenland

Toen de Kardashian-familie op vakantie ging naar Griekenland, was het een geweldige tijd voor hen om wat tijd door te brengen om te ontsnappen aan de drukte van hun leven in Californië. Los Angeles staat bekend als druk, druk en soms stressvol omdat ze zo beroemd zijn.

Griekenland is een geweldige plek om gewoon tot rust te komen en een prachtige omgeving te nemen. Toen de familie Kardashian daar was, verbleven ze in de Sapphire Villa op een plaats genaamd Celestia Grand. Een van de hoogtepunten van hun villa was het prachtige zwembad dat ermee verbonden was.

5 IJsland

IJsland
IJsland

Kourtney Kardashian gutste over de reis van het gezin naar IJsland met niets dan positieve dingen te zeggen. Ze zei: "We hebben op een avond de blauwe lagune bekeken, die zo ongelooflijk mooi was. We hebben ook geisers en de Gullfoss-waterval gezien." Ze voorzag haar fans van een gedetailleerd reisdagboek met informatie over verschillende opvattingen en ervaringen die ze had toen ze in IJsland was.

4 Cuba

Cuba
Cuba

De Kardashian-familie maakte een reis naar Cuba en Kanye West deed mee in de tijd dat ze teruggingen in 2016. Terwijl ze daar waren, was een van de coolste dingen die ze deden het verhuren van een knalroze cabriolet om door de stad te cruisen. Het lijkt erop dat ze veel plezier hadden! Ze rockten verschillende modieuze looks.

Kim Kardashian plaatste op haar Instagram: "Ik hou van Cuba! Een van onze beste reizen tot nu toe! Weg zijn en leven in het moment zonder telefoonservice was zo geweldig! We hadden het gevoel dat we teruggingen in een andere tijdsperiode. Ik kan niet wachten om terug te gaan. Bedankt, Cuba!" Ze zullen hoogstwaarschijnlijk zeker teruggaan.

3 Italië

Italië
Italië

Italië is gemakkelijk een van de meest memorabele vakantiebestemmingen waar iemand naartoe kan gaan … inclusief de Kardashian-familie! Ze besloten om een deel van hun zomer in het jaar 2019 in Italië door te brengen en voor deze reis werd Travis Scott uitgenodigd om te genieten van de prachtige omgeving. Het hele gezin bracht samen tijd door in Italië om de 22e verjaardag van Kylie Jenner te vieren, die toevallig op 10 augustus viel. Veel andere geweldige vrienden van Kylie Jenner waren ook uitgenodigd op de reis.

2 Dubai

Dubai
Dubai

Wie wil er nu niet een vakantie beleven in een plaats als Dubai? Uiteraard weten de Kardashians dat Dubai veel te bieden heeft en zijn ze meer dan eens op vakantie geweest naar de prachtige locatie. Er is onthuld dat Kim Kardashian een paar vaste en opwindende plekken heeft waar ze graag naartoe gaat wanneer ze tijd doorbrengt in Dubai. Een van die plekken is het Atlantis Palm Jumeirah Hotel. Enkele van de beste en meest modieuze Instagram-berichten van Kim Kardashian zijn afkomstig uit haar tijd in Dubai.

1 Armenië

Armenië
Armenië

De oudere Kardashian-zussen hebben Armeens bloed in hun aderen en daarom zijn reizen naar Armenië zo belangrijk voor hen! Ze zijn meerdere keren geweest en sommige van hun bezoeken zijn gedocumenteerd op Keeping Up With the Kardashians. Tijdens een van hun reizen naar Armenië zorgde Kim Kardashian ervoor dat haar vier kinderen werden gedoopt. Kourtney Kardashian zorgde ervoor dat tijdens datzelfde bezoek ook haar drie kinderen werden gedoopt.

Aanbevolen: