Wat biedt de toekomst voor Sharon Carter in de MCU?

Inhoudsopgave:

Wat biedt de toekomst voor Sharon Carter in de MCU?
Wat biedt de toekomst voor Sharon Carter in de MCU?
Anonim

Sharon Carter's terugkeer in The Falcon And The Winter Soldier bleek nogal een verrassing te zijn, vooral nadat de MCU-show onthulde dat ze zich in Madripoor heeft verschanst en zich goed heeft gevestigd daar. Ze neemt Bucky, Sam en Zemo mee naar een behoorlijk extravagant huis, wat laat zien wat voor leven ze leidt, zelfs als ze op de vlucht is.

Aan het einde van de aflevering vertrekt Carter met een niet nader genoemde bondgenoot, maar ze heeft blijkbaar een soort van zakelijke transacties. Carter zegt niet wat, hoewel haar nadruk op "een groot probleem" zou kunnen wijzen op de landing van Zemo, Sam en Bucky in Madripoor. Of misschien heeft het iets met de Power Broker te maken. Als ze rondsnuffelen terwijl Carter de criminele maffiabaas wil uitschakelen, kunnen ze haar hele operatie verpesten. Ze zou zelf de mysterieuze figuur kunnen zijn. De kans is natuurlijk groot dat ze een ramp probeert te voorkomen, en daarvoor moet ze de Power Broker ontmantelen voordat zijn ambivalente inspanningen tot wasdom komen.

De vraag die nu gesteld wordt, is wat de toekomst in petto heeft voor Sharon Carter (Emily VanCamp)? Toegegeven, we weten dat ze werk te doen heeft in Madripoor, maar daarna zou haar reis zowat overal kunnen gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één bestemming voelt als de meest voor de hand liggende, geheime invasie.

Agent Carter op geheime invasie

Afbeelding
Afbeelding

De Disney+ spin-off met Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) heeft onlangs Monica Rambeau (Teyonah Parris) in hun gelederen gerekruteerd, en dat zou een bewijs kunnen zijn dat Fury's divisie meer agenten nodig heeft. Fury heeft veel Skrulls tot zijn beschikking, maar er is altijd behoefte aan laarzen op de grond. Ze kunnen infiltreren, assimileren en de nodige informatie verzamelen, maar een agent als Sharon Carter heeft diepgaande kennis van wat er tijdens de Blip is gebeurd. Haar rekrutering zou vooral nuttig zijn gezien de connecties en status die ze heeft in Madripoor. De Skrulls kunnen niet zomaar naar de aarde komen wanneer ze maar willen, met instanties zoals SWORD die alle ruimteactiviteiten in de gaten houden. Maar in een land buiten de mondiale jurisdicties zouden ze een open toegangspoort hebben. En dat is waar Carter binnenkomt. Iets zegt ons ook dat haar aantrekkingskracht in Madripoor verder gaat dan wat ze tot nu toe heeft gezegd, en ze kan waarschijnlijk het luchtruim boven het eiland vrijmaken als ze dat nodig acht.

Of Carter de Skrull nu wel of niet een veilige haven biedt, ze zal waarschijnlijk lid worden van een off-the-books organisatie. Ze heeft haar vertrouwen in helden en regeringen verloren, dus ze zal op zoek gaan naar bondgenoten met vergelijkbare gevestigde belangen.

Fury en de Skrulls zijn perfecte kandidaten om hier te overwegen, aangezien geen enkele instantie, jurisdictie of organisatie hen controleert. De Skrulls hebben hun hiërarchie en rangorde, maar voor zover we weten, beveelt geen enkele militaire leider een invasie van de aarde. Er is altijd een kans dat de titel van Secret Invasion verwijst naar een malafide outfit van Skrulls die probeert de planeet over te nemen zoals hun komische tegenhangers deden, maar dat aspect is nog steeds onbepaald.

Afbeelding
Afbeelding

Voorlopig heeft Sharon Carter een aantal opties voor zich. Ze kan in Madripoor blijven en de geheime zakelijke deals uitvoeren die ze nog moet onthullen. Of Carter krijgt misschien gratie in het vizier en keert terug naar de Verenigde Staten. Ze heeft waarschijnlijk familie en vrienden die haar graag zouden zien, dus naar huis gaan lijkt een duidelijke mogelijkheid. En de laatste is met Nick Fury op Secret Invasion, al is daar geen zekerheid over. Voor zover we weten, zullen Sam en Bucky Carter ontmaskeren als de Power Broker, waardoor ze lid wordt van Zemo's Masters of Evil. Dat is natuurlijk in alle opzichten een lange weg.

Aanbevolen: