Dit zijn de meest onverwachte film & tv-cameo's van sportsterren

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest onverwachte film & tv-cameo's van sportsterren
Dit zijn de meest onverwachte film & tv-cameo's van sportsterren
Anonim

Iedereen houdt van een goede cameo op het scherm van een beroemdheid die normaal gesproken niet wordt geassocieerd met de entertainmentindustrie. Tenzij die celeb natuurlijk Donald Trump is, die helemaal uit Home Alone 2 is weggevaagd. Afgezien van de ex-president, hebben veel celebs gedenkwaardige cameo's gemaakt in films en tv-shows, en de meest onverwachte hiervan komt van sportsterren.

In tegenstelling tot de meeste andere beroemdheden, zien we zelden de komische of persoonlijke kant van sportmensen. Dus wanneer ze opduiken in films of tv-shows, is dit een kans voor hen om hun lichtere kant te laten zien. Dit zijn de meest onverwachte cameo's op het scherm van sportsterren, zowel op het grote als op het kleine scherm.

10 LeBron James In 'Trainwreck'

LeBron James in Trainwreck
LeBron James in Trainwreck

2015-komedie Trainwreck bevat een aantal professionele sportmensen, met name John Cena, die de succesvolle overgang van worstelaar naar filmster heeft gemaakt. Maar terwijl Cena een prominente en hilarische rol speelde in de film, had een andere grote sportster een korte maar even komische verschijning.

NBA-icoon LeBron James heeft een cameo als BFF van Bill Hader. Het is memorabel dat hij Hader datingadvies geeft in een scène die de romcom-trope van vrouwelijke vrienden die hun liefdesleven bespreken, ondermijnt. Het is duidelijk dat James' cameo een succes was, want hij is binnenkort te zien in Space Jam 2.

9 John McEnroe In 'Curb Your Enthusiasm'

John McEnroe in Curb
John McEnroe in Curb

Curb Your Enthusiasm bevat veel cameo's van beroemdheden, maar de schrijvers hebben de gewoonte om de rijken en beroemdheden in een niet-vleiend licht af te schilderen. Maar verrassend genoeg komt de slechtgehumeurde tennisster John McEnroe eigenlijk best goed over.

Hij heeft een cameo in "The Freak Book" van seizoen 6, waarin Larry een limo moet besturen nadat zijn capriolen de oorspronkelijke bestuurder arbeidsongeschikt hebben gemaakt. Larry en McEnroe hebben uiteindelijk een belachelijke hechtingssessie over het gelijknamige "freakbook" en moeten ook zorgen voor een rouwende familie die achter in de limousine stapt.

8 Shaquille O'Neal In 'Good Burger'

Shaq in Good Burger
Shaq in Good Burger

Omdat nostalgie uit de jaren 90 tegenwoordig zo wijdverbreid is, is er hernieuwde belangstelling voor de Nickelodeon-serie All That, evenals de film die daaruit voortkwam, Good Burger uit 1997. De tieners Ed (Kel Mitchell) en Dexter (Kenan Thompson) werken in een fastfoodrestaurant om in de zomer extra geld te verdienen en ze zijn opgetogen wanneer basketballegende Shaquille O'Neal een van hun klanten is.

Het paar haast zich om Shaq zijn Good Burger te bezorgen en gaat over hem fanboyen, waarop de basketballer zegt: "Je bent niet zoals andere mensen, hè?"

7 Roddy Piper In 'It's Always Sunny In Philadelphia'

Roddy Piper in Altijd zonnig
Roddy Piper in Altijd zonnig

Vertrouw op de oneerbiedige It's Always Sunny in Philadelphia om zijn beroemde gastrol te reduceren tot een zielige puinhoop, in plaats van zijn sportieve bekwaamheid te vieren. Worstelaar "Rowdy" Roddy Piper speelt een gastrol in de aflevering "The Gang Wrestles for the Troops" van seizoen 5

Hij speelt Da'Maniac, een amateurworstelaar die angstaanjagend losgeslagen blijkt te zijn. In een van de grappigste scènes van de aflevering vraagt de bende aan Da'Maniac hoeveel het zal kosten om hem te laten worstelen voor hun aanstaande liefdadigheidswedstrijd, waarop hij antwoordt: "$ 30 dollar op weekdagen."

6 Kareem Abdul-Jabbar In 'Vliegtuig!'

Kareem Abdul-Jabbar in vliegtuig!
Kareem Abdul-Jabbar in vliegtuig!

1980 rampenfilm parodie Vliegtuig! heeft zo velen beïnvloed met zijn ongebruikelijke humor, met name de bedenker van Family Guy Seth MacFarlane.

De komische film deed cameo's met sportsterren lang voordat het een trend werd. Iconische basketballer Kareem Abdul-Jabbar speelt piloot Roger Murdock, van wie een jonge jongen overtuigd is dat het de beroemde basketballer is. Murdock houdt vol dat hij Abdul-Jabbar niet is totdat de jongen kritiek heeft op zijn basketbalvaardigheid, waardoor hij woedend karakter breekt.

5 LaMarcus Aldridge In 'Portlandia'

LaMarcus Aldridge in Portland
LaMarcus Aldridge in Portland

Je kunt geen sketchshow in Portland houden zonder dat een van de beste basketballers van de stad, LaMarcus Aldridge van de Portland Trail Blazers, een cameo maakt. Carrie Brownstein en Fred Armisen's eigenzinnige, hipster-thema Portlandia heeft een cameo van de basketballer in seizoen 2.

Aldridge verschijnt in de aflevering "Feminist Bookstore 10th Anniversary", waarin hij op hilarische wijze het vriendje van Penny Marshall speelt.

4 Lance Armstrong In 'Dodgeball'

Lance Armstrong in Dodgeball
Lance Armstrong in Dodgeball

De cameo van de nu in ongenade gevallen wielrenner in Dodgeball was meer dan wat dan ook verrassend. Sommigen hebben beweerd dat zijn cameo het slechtste deel van de film was en dat hij het hele ding heeft verpest.

Lance Armstrong verschijnt tegen het einde van de film en geeft onze ongelukkige held (Vince Vaughn) een toespraak om hem aan te moedigen door te zetten, wat er uiteindelijk toe leidt dat hij het Dodgeball-toernooi wint. Achteraf is natuurlijk een krachtig iets en de toespraak ziet er nu behoorlijk crimineel uit gezien de schaamteloze doping van Armstrong.

3 Venus en Serena Williams in 'The Simpsons'

Williams Sisters in The Simpsons
Williams Sisters in The Simpsons

The Simpsons heeft gewoon een manier om het beste naar boven te halen in zijn gaststerren die vrijwel geen acteerervaring hebben (kijk niet verder dan hun beroemde rock-n-rock-aflevering). Toen Venus en Serena Williams een cameo maakten in de tennis-thema-aflevering "Tennis the Menace", waren ze onverwacht hilarisch.

Vooral Venus Williams die Homer berispte om van het veld te komen, voordat ze hem een pak slaag gaf met haar racket, was een van de grappigste momenten van de aflevering.

2 Mike Tyson In 'The Hangover'

Mike Tyson speelt zichzelf in The Hangover
Mike Tyson speelt zichzelf in The Hangover

De afgelopen tijd ging het niet zo goed met Mike Tyson, voornamelijk vanwege juridische problemen en het opblazen van zijn enorme vermogen aan belachelijke aankopen.

Maar zijn cameo in The Hangover is grotendeels verantwoordelijk voor zijn heropleving. In een scène die nu als iconisch wordt bestempeld, zingt de bokser "In the Air Tonight" voordat hij Zach Galifianakis in het gezicht slaat.

1 Eli Manning In 'Saturday Night Live'

Eli Manning in SNL
Eli Manning in SNL

Ok, dus dit was niet echt een cameo sinds NFL-ster Eli Manning de SNL-aflevering van seizoen 37 presenteerde, maar zijn komische timing was zeker onverwacht. Manning is vooral losbandig in de sketch "Gênant SMS-bewijs bewijst de onschuld van een man".

Hierin speelt Manning een man die wordt beschuldigd van moord, maar zijn advocaat (Jason Sudeikis) bewijst zijn onschuld door precies uit te leggen waar de beschuldigde die nacht was, een lot dat erger lijkt dan gevangenisstraf.

Aanbevolen: