Mia noemt Candiace's voeten 'krokant' terwijl hun explosieve sociale mediavete voortduurt

Inhoudsopgave:

Mia noemt Candiace's voeten 'krokant' terwijl hun explosieve sociale mediavete voortduurt
Mia noemt Candiace's voeten 'krokant' terwijl hun explosieve sociale mediavete voortduurt
Anonim

Real Housewives van Potomac-fans zijn nog aan het bijkomen van Mia Thorntons recente social media-prik bij Candiace, maar hun vete is nog lang niet voorbij. De RHOP-newbie ging gisteravond naar Twitter en Instagram om terug te komen op Candiace voor het maken van opmerkingen over haar schoenmaat - en deze keer deed zelfs Monique Samuels mee!

Candiac zet haar voet erin

In de aflevering van RHOP van zondag haalde Candiace uit via een biechtstoel nadat ze van Wendy had gehoord dat Mia had besproken of Chris al dan niet op haar loonlijst stond als haar 'echtgenoot'.

Grappig dat Mia's man, Gordon, haar betaalde om een trofee-vrouw te zijn "met de bubbellippen en de grote voeten, " Candiace was er snel bij om haar ergernis van haar borst te krijgen - maar Mia was niet iemand die ging liggen.

Mia begint een nieuwe vete

Met haar sociale mediakanalen om haar frustraties te uiten, ging Mia niet alleen in op de opmerkingen - ze gaf een oorlogsverklaring af!

Op Candiace's voeten, dat is.

"Het lef van sommige mensen, " schreef ze naast ingezoomde afbeeldingen van Candiace's voeten, en voegde eraan toe: "Ik zal mijn bigfeet overnemen crustyfeet" anyday…Nog iets anders waar je over wilt blijven praten?"

Twitterfans vallen over zichzelf heen

Het is duidelijk dat RHOP-fans het voetoffensief helemaal niet verwachtten - velen gingen naar Twitter om te laten zien hoe geschokt ze waren.

Monique doopt haar teen in het drama

Afgezien van de reacties van de fans, deed de aanval van Mia ook de tong van iemand anders kwispelen, toen Monique Samuels, de aartsvijand van Candiace, de chat binnenkwam.

Monique antwoordde met een huilende emoji als reactie op Mia's Instagram-bericht en maakte duidelijk dat ze team Mia was.

Ze verduidelijkte ook dat hoewel ze niet naar de post had gezocht, ze er helemaal niet tegen was.

"Ik bemoeide me met mijn eigen zaken, werd getagd en begon te vegen, " schreef ze, naast een lijk en een huilende emoji. "@mrs.miathornton woest hiervoor en ik ben niet boos, " ging ze verder en deelde opnieuw een groot aantal lachende emoji's.

Waarheen vanaf hier?

Op het moment van schrijven had Candiace nog niet gereageerd op Mia's bericht. Zou ze over de hele beproeving heen kunnen zijn?

Zoals Shadow And Act heeft gemeld, is Candiace en Mia's sociale media-biefstuk zeker niet vers - de twee zijn heen en weer gegaan sinds de seizoenspremière. Plus, NewsBreak heeft erop gewezen dat Candiace in de trailer voor de volgende aflevering voor Mia's moeder komt - dus een wapenstilstand in de nabije toekomst lijkt onwaarschijnlijk.

In de tussentijd zullen fans zich moeten schrap zetten voor wat er komen gaat. Iets zegt ons dat ingezoomde voetfoto's slechts de eerste zijn in een lange reeks klappen!

Aanbevolen: