De meest onverwachte koppels en connecties uit 'Too Hot To Handle' seizoen 3

Inhoudsopgave:

De meest onverwachte koppels en connecties uit 'Too Hot To Handle' seizoen 3
De meest onverwachte koppels en connecties uit 'Too Hot To Handle' seizoen 3
Anonim

Netflix's populaire realityshow Too Hot To Handle neemt singles van over de hele wereld die "betekenisloze seks verkiezen boven echte relaties" mee op een reis om hun seksuele verlangens te onderdrukken. Het doel is om fysieke aantrekkingskracht niet zwaarder te laten wegen dan een emotionele connectie. De deelnemers leren snel dat hun acties, zoals zoenen of meer, ernstige gevolgen hebben en een hoog prijskaartje hebben.

Ze geloven allemaal dat ze naar een nieuwe show komen met de naam 'Pleasure Island', alleen om erachter te komen dat ze zijn opgezet. Veel van de castleden hebben verschillende stijlen van daten en redenen om geen echte relaties uit het verleden te hebben. Sommigen komen over als spelers, vrijblijvend, met te hoge normen, of niet bereid om open en eerlijk te zijn. Ze leren allemaal belangrijke lessen over zichzelf tijdens het seizoen, en hoewel sommige stellen goed samenwerken, waren veel van hen onverwacht.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van 'Too Hot To Handle' seizoen 3

8 Izzy en waarheid

Izzy voelde zich vrijwel meteen tot de waarheid aangetrokken. Ze vertelde Georgia dat ze opgewonden was door zijn zelfvertrouwen toen hij haar de eerste avond oppakte en kuste. Ze is echter zelf een zelfverzekerde vrouw, dus hun koppeling was een beetje onverwacht vanwege zijn klassieke spelersvibes. Ze confronteerde hem een keer nadat hij tijdens de eerste workshop een beetje te gezellig met Jaz was geworden, en hij zei: Ik ben een vlotte crimineel. Ik weet hoe ik me erin moet verdiepen.” Hij liegt tegen haar en zegt dat hij Jaz heeft verteld dat hij bij Izzy wil zijn, en kust haar. Ze komt er later achter dat de waarheid niet de waarheid sprak.

7 Jaz en waarheid

Jaz en Truth komen dicht bij elkaar in de workshop, waar hij op het veld begint te spelen en haar zegt: "Zo voel ik Izzy niet." De volgende dag onthult Lana hem voor het kussen van Izzy, en Jaz roept hem uit en zegt: "Daar ben ik een beetje in de war over, we hadden ons ding in de workshop, dus daar ben ik een beetje pissig over." De waarheid zit vast in het midden als Izzy en Jaz achter zijn leugens komen. De avond ervoor zei hij: "Ik heb tegen Jazz gezegd dat Izzy mijn nummer één is." Jazz is een lief schoonheidswedstrijdmeisje en is niet geïnteresseerd in het spelen van zijn spelletjes, en zegt: "hij heeft tegen ons allebei gelogen, kleine lieve woordjes tegen me gezegd en haar verteld dat hij er niet echt in geïnteresseerd is. Dus op dit moment ben ik een beetje over hem heen.'

6 Georgië en Stevan

Georgia had eerst drie jongens die om haar vochten, maar Stevan was de eerste die een kans kreeg. Ze zei: "hij heeft de voorsprong waar ik meestal voor ga, zoals de slechte jongen." Ze wilde hem omdat hij eruitzag als een regelovertreder. Ze had gelijk toen hij haar de tweede nacht kuste. Hun connectie vervaagde snel omdat Georgia de hartenbreker en zelfverklaarde 'serial-ghoster' is, terwijl Stevan een echte romantische kant lijkt te hebben. Ze verveelt zich snel en schrikt af als haar liefdesbelang te geïnteresseerd is. Ze wordt uitgeschakeld door zijn uiting van liefde voor haar en zegt: "Ik hou er niet van dat mensen zo met mij omgaan."

5 Georgië en Gerrie

Nadat Georgia's affaire met Stevan eindigt, gaat ze verder met een van de nieuwe jongens, Gerrie, en zegt: "mijn gebeden zijn verhoord." Hij deelt soortgelijke gevoelens en zegt: "Ze veegde bijna mijn voeten onder me." Ze zijn een beetje een vreemd stel naarmate het seizoen vordert, omdat haar vrijblijvende stijl niet opgewassen is tegen zijn gevoelige genegenheid. Ze geeft toe dat haar situatie met Gerrie haar een ongemakkelijk gevoel geeft, en wanneer hij de volgende stap met haar wil zetten, zegt ze: "Ik zie dit als een heel goede vriendschap."

4 Nathan en Olga

Het was verrassend hoe solide Nathan en Holly werden op de eerste dag, maar zijn hoofd draaide zich snel om naar een ander meisje. Wanneer Olga zich bij de cast voegt in de derde aflevering en hem mee uit vraagt, zegt hij: Holly en ik hebben iets geweldigs gehad, maar ik ken haar pas een paar dagen. Het wordt steeds moeilijker om mijn sht bij elkaar te houden.” Deze connectie was onverwacht, met haar blonde haar, blauwe ogen en blanke huid die het tegenovergestelde was van Holly's donkere haar en een gebruinde teint. Hij vertelt Olga: 'Ik heb een paar dagen met Holly doorgebracht, maar dat betekent niet dat ik niet kan weten waar je het over hebt. Ik ben een vrij man op dit moment.”

3 Izzy en Jackson

Izzy heeft oog voor een van de nieuwe jongens in aflevering zes en zegt: "Jackson is zo fit en ik vind hem echt leuk." Er is een beetje onverwachte concurrentie tussen Izzy en Olga om Jacksons aandacht, maar Jacksons genegenheid gaat naar Izzy. Hij zegt: "Ze is super sexy en ik voel me echt tot haar aangetrokken." Afgezien van fysieke aantrekkingskracht, leken ze geen verbinding te maken op emotioneel niveau, met verschillende persoonlijkheden en energieniveaus.

2 Izzy en Georgia

Izzy en Georgia waren nooit een stel, maar ze hadden wel snel contact. Ze zijn allebei regelovertreders, flirterig en open met hun seksualiteit. Ze veroorzaakten de eerste regelbreuk en kostte de groep $ 3000. Het ging nergens heen, maar het grootste deel van de groep was verrast door hun indiscreties. Patrick noemde Georgia een crimineel omdat hij had gelogen, en Stevan zei: "Ik kan niet zo boos zijn, dat is heet." Het was een onverwachte connectie, onnodige kosten en een gebrek aan echt gevoel.

1 Beaux en Harry

In het begin is Harry brutaal eerlijk tegen Beaux en zegt: "Ik kan beter met je opschieten dan met Georgia, maar ik voel me meer aangetrokken tot Georgia." In de loop van het seizoen groeit hun vriendschap onverwachts uit tot een romantische band. Ze binden zich in de workshop bodypainting omdat ze allebei een heel speelse persoonlijkheid hebben. Harry slaat blauwe verf op haar billen, wat laat zien dat ze samen plezier kunnen hebben en veel kunnen lachen. Harry zegt: "Ik voelde me niet echt aangetrokken tot Beaux, maar ik begin te merken dat ze heel schattig lacht. De manier waarop ze haar tong uitsteekt.” Later in het seizoen stellen ze zich open voor elkaar en tegen het einde maken ze hun echte connectie officieel en nemen ze als koppel de prijzenpot mee naar huis.

Aanbevolen: