‘RHONJ’: De waarheid over Margaret Josephs en Danielle Staubs vriendschap vandaag

Inhoudsopgave:

‘RHONJ’: De waarheid over Margaret Josephs en Danielle Staubs vriendschap vandaag
‘RHONJ’: De waarheid over Margaret Josephs en Danielle Staubs vriendschap vandaag
Anonim

Van alle vriendschappen op The Real Housewives franchise op Bravo, is de meest verrassende misschien wel Margaret Josephs en Danielle Staub. Fans die vanaf het begin naar The Real Housewives Of New Jersey hebben gekeken, waren absoluut geschokt toen ze zagen dat Danielle terugkeerde naar de show, omdat ze de eerste keer met niemand kon opschieten.

Danielle staat bekend om het vechten met Teresa Giudice (die toen een tafel omdraaide) en voor het verliezen van haar vermogen. Terwijl Danielle en Teresa een langdurige vete hebben gehad, zijn Danielle en Margaret ook geen vrienden meer.

Laten we vandaag eens kijken naar de waarheid over de vriendschap van Danielle Staub en Margaret Joseph.

Geen vrienden meer

Margaret Josephs heeft een nettowaarde van $ 50 miljoen en heeft gesproken over wat geldproblemen op RHONJ. Ze is ook open geweest over haar veranderende vriendschappen.

Margaret Josephs deelde mee dat zij en Danielle klaar zijn met vrienden zijn. Zoals Margaret Us Weekly vertelde: "Nooit. Dat schip is gevaren en gezonken."

In een interview met Life & Style Magazine zei Margaret hetzelfde. Ze vertelde de publicatie, “Weet je, ik heb zelden spijt. Ik heb er spijt van dat ik het water over haar heb gegoten." Margaret zei ook:

“In alle ernst, ik had dat waarschijnlijk niet moeten doen, maar voor de rest gaat het goed. Mijn excuses als ik iets verkeerd doe en het meen!”

Fans herinneren zich het wilde moment dat gebeurde aan het einde van seizoen 10 van The Real Housewives Of New Jersey. Toen iedereen aan het winkelen was, trok Danielle aan Margarets haar. Fans kwamen erachter dat Teresa Danielle had opgedragen dat te doen, maar niemand kon het Margaret kwalijk nemen dat ze zich afvroeg waarom Danielle het deed.

Op een feestje zei Melissa dat ze had gehoord dat Teresa tegen Danielle had gezegd dat ze aan Margarets haar moest trekken. In het begin zei Margaret dat ze dacht dat dat niet waar was, en Teresa zei: "Ik dronk en alles gebeurde zo snel." Margaret zei: "Ik ben een beetje in paniek, ik ga niet liegen."

Voor de première van seizoen 9 van RHONJ vertelde Margaret hoe fans haar vriendschap met Danielle in die afleveringen zouden zien veranderen. De realityster legde uit: “Ik bedoel, we wonen in dezelfde stad, dus Starbucks is de centrale locatie, en we hebben geen diepgaande discussie gehad … er is niet echt veel gepraat. Maar ik wens haar echt, in alle eerlijkheid, alleen maar goede dingen en ik wil voor niemand kwaad, ik wil niet dat iemands leven uiteenv alt.”

Danielle's bruiloft

Bruiloften zijn stressvol en hoewel het een eer is om bruidsmeisje te zijn en bij een vriend te staan op hun grote dag, kan het tot drama en overweldiging leiden.

Het blijkt dat toen Danielle en Marty trouwden, Margaret zegt dat dat hun vriendschap beïnvloedde. Margaret sprak over Danielle's gedrag rond haar bruiloft en zei: "Als het haar eerste bruiloft was en ze 25 was, had ik het kunnen begrijpen, maar ik had zoiets van, meisje. Je bent een bougie en zo, huur een bruiloftscoördinator in en laat ze doen alles. Ze verwachtte veel van ons om dingen te doen. Wie wil op die leeftijd al die onzin? Maar ze wilde de grote heisa, het alles, en ze kreeg het", aldus Bravotv.com. Margaret noemde Danielle ook 'veeleisend' en 'stoer'. Fans konden zien dat dit een moeilijke plek was voor Margaret.

Fans zullen zich de aflevering "Bridezilla of Bimini" van seizoen 9 herinneren, toen Margaret het zeker moeilijk had met het diva-achtige gedrag van haar vriendin. Margaret wilde gewoon dat haar vriend gelukkig zou zijn en een mooie bruiloft zou hebben, maar ze was niet geïnteresseerd in zoveel stress, en fans kunnen dat begrijpen.

Danielle en Marty zijn gescheiden en Margaret vertelde Us Weekly dat ze hoopte dat ze getrouwd hadden kunnen blijven. Als Margaret over Danielle praat, klinkt het alsof ze haar absoluut het beste wenst, en het klinkt alsof deze vriendschap zojuist zijn beloop heeft gehad.

Danielle stond onlangs in de schijnwerpers vanwege commentaar op de problemen waarmee Erika Jayne te maken heeft. Volgens Heavy.com verscheen Danielle in de documentaire The Housewife And The Hustler en zei over de RHOBH-ster: Mijn advies zou zijn om je mond te houden, te gaan zitten. Let op wat er in jouw geval aan de hand is en maak je geen zorgen over TV.”

Andy Cohen was daar niet blij mee en noemde het 'op zijn best twijfelachtig' dat Danielle een 'expert' was in deze documentaire.

Het lijkt erop dat dit een vriendschap is die absoluut voorbij is, en het lijkt niet waarschijnlijk dat Danielle snel zal terugkeren naar The Real Housewives Of New Jersey, hoewel het zeker een dramatische verschijning zou zijn als ze dat deed.

Aanbevolen: