Hier is hoe Angus T. Jones en de zoon van Diddy samen kwamen werken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Angus T. Jones en de zoon van Diddy samen kwamen werken
Hier is hoe Angus T. Jones en de zoon van Diddy samen kwamen werken
Anonim

De meeste mensen hebben al gehoord hoe Angus T. Jones 'Two and a Half Men' volledig afkeurde en zijn harde opmerkingen later terugnam. Hoe dan ook, Jones maakte duidelijk dat hij niet langer een fan van de show was en er ook niet aan wilde blijven werken.

Hij verliet de serie, werd later verwijderd uit de intro van de show en viel in wezen van de radar van Hollywood.

Of deed hij dat? Het blijkt dat, hoewel Angus T. Jones al een tijdje niet meer op Hollywood's it-lijst staat, hij al enige tijd een interessante zakelijke relatie had met de zoon van P. Diddy.

De enige vraag is, hoe kwamen die twee in hemelsnaam samen?

Angus T. Jones is druk geweest na Hollywood

Hoewel Angus een beetje tumultueuze tijd had om Hollywood te verlaten, gezien de publiciteit rond zijn verklaring, ging het daarna beter met hem.

Wat zijn geloofssysteem en persoonlijk leven betreft, lijkt het erop dat Angus de show graag verliet omdat het niet langer in overeenstemming was met zijn religieuze overtuigingen.

Niet alleen dat, maar Jones ging ook naar de universiteit, hoewel het onduidelijk is of hij zijn studie afmaakte. Dat lijkt echter geen grote barrière voor het voormalige kindsterretje, omdat hij een andere kans kreeg die aan Hollywood grensde, maar beter geschikt was voor zijn interesses.

Jones ontmoette Justin Combs via een studievriend

In 2016 kwam er nieuws over de zakelijke samenwerking van Angus T. Jones met niemand minder dan P. Diddy (ook bekend als Sean Combs) nakomelingen Justin Combs. Zoals bronnen bevestigden, studeerden de jonge Combs aan de Universiteit van Californië, Los Angeles, en studeerden af met een aantal zakelijke ideeën die door zijn hoofd vlogen.

En toen Justin besloot een "multimedia- en evenementenproductiebedrijf" te starten, besloot hij samen te werken met collega- en UCLA-alumni Kene Ojioke en, van alle mensen, Angus T. Jones.

Het blijkt dat Angus' vriend van de universiteit ook bevriend was met Kene, dus zo werden die twee voorgesteld. Jones legde ook uit dat hij Combs ontmoette rond 2013.

Hoewel Angus toegaf dat hij niet zeker was toen zijn vrienden hem vroegen om zich bij Tonite te voegen, realiseerde hij zich later dat zijn achtergrond bij 'Two and a Half Men' hem had geholpen zich voor te bereiden op andere ondernemingen in het leven (en Hollywood).

Jones merkte zelfs op: "Het heeft me laten zien wat er nodig is om een goede show neer te zetten." En om Kene te horen praten over de verschillende rollen van de vrienden, is het duidelijk dat zowel de bekendheid van Justin als Angus (zij het om heel verschillende redenen) hebben geholpen om hun zakelijke onderneming in de schijnwerpers te zetten.

De onderneming kan echter heel goed van korte duur zijn geweest; Justin's LinkedIn-profiel vermeldt dat zijn rol bij Tonite eindigde in oktober 2016 -- slechts drie maanden na het gedeelde interview van de vrienden.

Aanbevolen: