Daniel Craig kreeg dit speciale James Bond-privilege (maar Pierce Brosnan miste)

Inhoudsopgave:

Daniel Craig kreeg dit speciale James Bond-privilege (maar Pierce Brosnan miste)
Daniel Craig kreeg dit speciale James Bond-privilege (maar Pierce Brosnan miste)
Anonim

Niet elke James Bond-acteur heeft er helemaal van genoten om de rol te spelen. Sean Connery was het beu om 007 te spelen, en elke acteur na hem heeft langzaam zijn uiterlijk teruggedraaid totdat hij de teugels overhandigde aan de volgende Bond.

Maar Pierce Brosnan heeft eigenlijk alleen maar positieve dingen te zeggen, en hij zegt dat hij er nooit spijt van zal hebben dat hij het optreden heeft aangenomen. En wie kon het hem kwalijk nemen? Brosnan heeft niet alleen een levenslange aanhang verdiend voor zijn tijd op het grote scherm, maar hij heeft ook enkele voordelen gekregen die de gemiddelde acteur - zelfs rijke - niet heeft.

Het enige nadeel is dat hij niet zoveel extraatjes kreeg als Daniel Craig na het spelen van Bond.

Pierce Brosnan ontving een speciaal geschenk als 007

Jaren geleden, in een Reddit AMA, morste Pierce Brosnan allerlei soorten thee over zijn tijd als 007, beantwoordde hij vragen van fans en reageerde hij zelfs op hun hilarische Bourne-vs-Bond-scenario's en woordspelingen van geheimagenten.

Tijdens het beantwoorden van vragen van fans, gaf Pierce Brosnan toe dat hij "een mooie Aston Martin" ontving nadat hij James Bond was geworden. Het klinkt als een extravagant geschenk, en voor de meeste mensen zou het dat zeker zijn.

Pierce leek nederig door het geschenk, maar er is één verzachtende omstandigheid die het een beetje minder glanzend maakt; Daniel Craig ontving een beetje meer Aston Martin-cadeaus.

Daniel Craig heeft "levenslange Aston Martin-privileges"

Pierce gaf toe een Aston Martin te hebben gekregen nadat een fan had gevraagd of hij "levenslange Aston Martin-privileges" had gekregen. Hoewel hij een beetje geïrriteerd was door de term "privileges" (hij zei dat hij "niet zeker wist wat" dat was), miste Brosnan geen beat door "nee" te antwoorden en uit te leggen dat hij een auto had ontvangen.

Blijkbaar bleek het geschenk van Pierce echter verbleekt in vergelijking met de levenslange toegang die Daniel Craig naar verluidt heeft tot de Aston Martin-fabriek.

Fans reageerden op Pierce (hoewel hij nooit terugkwam om nog een opmerking te maken) dat Daniel langs de Aston Martin-fabriek kan komen wanneer hij maar wil en kan "spelen" met elke auto op de vloer. Wat meer is, merken fans op, hij "kan 1 tegelijk verhuren", "zoals een Aston Martin-bibliotheekdienst."

Sommige fans waren enthousiast dat het voorrecht zelfs beter was dan de reputatie en de slagkracht die gepaard gaan met het spelen van James Bond in de eerste plaats. Anderen waren het daar niet mee eens, maar het komt erop neer dat het een enorm voordeel is om in een handvol films te acteren als je op elk moment een Aston Martin kunt lenen.

Aan de andere kant, met het salaris dat de Bond-acteurs hebben ontvangen, kunnen ze zich waarschijnlijk zoveel Aston Martins veroorloven als ze ooit zouden willen.

Aanbevolen: