Phoebe Waller-Bridge v alt uit 'Mr. & Mrs. Smith 'reboot zoals Twitter beweert dat ze geen chemie heeft met Donald Glover

Phoebe Waller-Bridge v alt uit 'Mr. & Mrs. Smith 'reboot zoals Twitter beweert dat ze geen chemie heeft met Donald Glover
Phoebe Waller-Bridge v alt uit 'Mr. & Mrs. Smith 'reboot zoals Twitter beweert dat ze geen chemie heeft met Donald Glover
Anonim

Toen Amazon Prime Video een serie reboot van de misdaadklassieker Mr. & Mrs. Smith aankondigde, waren fans op zijn zachtst gezegd in de war. De verhaallijn zou die van zijn filmvoorganger volgen, een man en vrouw ontdekken hun gedeelde moordenaarsstatus en navigeren door hun huwelijk terwijl ze hun respectieve opdrachten ontdekken om elkaar te beëindigen.

De vreemde castingkeuze om Phoebe Waller-Bridge als Mrs. Smith te koppelen aan Donald Glover - ook wel bekend als Childish Gambino - als Mr. Smith, zorgde er echter voor dat fans niet alleen twijfelden aan de chemie tussen het paar, maar ook aan de volledige potentieel van de toekomstige show. Ze vroegen zich af of het de moeite waard zou zijn om naar te kijken. Sommigen waren zelfs tegen de noodzaak van een reboot, omdat ze van mening waren dat de film uit 2005, waarin Brad Pitt en Angelina Jolie in de hoofdrol spelen, met rust gelaten moet worden.

Toen het nieuws de krantenkoppen bereikte dat Waller-Bridge uit de rol was gestopt, voelden veel fans en Twitter-gebruikers de behoefte om hun opluchting te uiten. De beslissing om weg te lopen van het project kwam schijnbaar nadat Waller-Bridge en Glover de hoofden stootten over "creatieve meningsverschillen". Terwijl velen precies willen weten wat er tussen de creatievelingen is gebeurd, hopen anderen gewoon op een beter geschikt paar om de iconische moordenaars te portretteren.

Na het nieuws gingen velen naar Twitter om te delen waarom ze het een goede zaak vonden dat Waller-Bridge niet langer de hoofdrol speelde in het project. Ze concentreerden zich vooral op haar gebrek aan sexappeal, omdat ze bekend staat om de adorabel onhandige en eigenzinnige persoonlijkheid die wordt getoond door haar titelpersonage in haar originele populaire tv-serie Fleabag, die ze creëerde en waarin ze schittert.

Velen vergeleken haar met de originele mevrouw Smith, Angelina Jolie, als reden voor het gebrek aan verrassing van de beslissing. Een Twitter-gebruiker schreef bijvoorbeeld: "Ze gaf Angelina geen energie of sex-appeal, dus een begrijpelijke beslissing."

Glover kwam ook onder vuur te liggen omdat fans geloofden dat hij ook niet de seksuele energie had die nodig was om Mr. Smith voor de gek te houden, aangezien velen hem ook wilden herschikken. Een andere gebruiker schreef: "Die rare rapper heeft ook niet de sexappeal om meneer Smith te spelen."

Hoewel velen geloven dat 'gebrek aan sexiness' de reden was dat de show voorbestemd was om te mislukken, geloven anderen dat het gebrek aan chemie tussen het paar de ondergang zou hebben veroorzaakt. Een Twitter-gebruiker merkte bijvoorbeeld op: "Niemand wilde Donald Glover en Phoebe Waller-Bridge intiem op het scherm zien, alsof het niets is."

Ondertussen kijken andere fans uit naar wie de schoenen van mevrouw Smith zal vullen, aangezien velen graag een zwarte vrouwelijke hoofdrol naast Glover willen zien. Sommigen geloven dat Michaela Coel de juiste keuze is om te casten, zoals een fan schreef: "Michaela Coel is devoor de hand liggendekeuze, als ze het niet te druk heeft met het creëren van iets anders uitstekends van haar eigen …"

Aanbevolen: