Maak kennis met de beste vriendin van Taylor Swift, Abigail Anderson

Inhoudsopgave:

Maak kennis met de beste vriendin van Taylor Swift, Abigail Anderson
Maak kennis met de beste vriendin van Taylor Swift, Abigail Anderson
Anonim

Taylor Swift is een van de grootste iconen van ons leven, maar ooit was ze gewoon een gewoon kind dat bij haar ouders in Tennessee woonde en droomde van succesvolle muziek carrière. Abigail Anderson is haar beste vriendin sinds die tijd, toen ze elkaar ontmoetten aan het begin van de middelbare school, en de twee zijn in de loop der jaren alleen maar hechter geworden. Ze is nooit ver van Taylor's kant en de moeite die ze hebben gedaan voor hun vriendschap is indrukwekkend. Hoeveel sterren zijn nog zo hecht met hun jeugdvrienden?

Taylor Swift spreekt de hele tijd vol bewondering over Abigail in interviews en heeft zelfs liedjes voor en over haar geschreven. Wanneer heeft je beste vriend voor het laatst een liedje over jou geschreven? Of jou in hun muziekvideo zetten? Of je favoriete band Dashboard Confessional op je verjaardag laten komen zingen? Maak je klaar voor een aantal serieuze BFF-doelen. Hier is alles wat je moet weten over de beste vriend van Taylor Swift, Abigail Anderson,.

9 Ze inspireerde Taylor's nummer 'Fifteen'

Taylor Swift's nummer "Fifteen" bevat Abigail als een personage en beschrijft haar eerste relatie met een jongen die later haar hart zou breken. Abigail en Taylor ontmoetten elkaar in de negende klas op Henderson High School in Tennessee terwijl ze naast elkaar zaten in de Engelse les.

8 Ze is al 4 jaar getrouwd

Abigail Anderson is in 2017 getrouwd met Matt Lucier, een fotograaf, op Martha's Vineyard. Natuurlijk was Taylor Swift daarboven met haar bestie, die naast haar stond als een van haar bruidsmeisjes. Taylors toespraak op de bruiloft zorgde voor opschudding toen deze op internet werd gelekt. Nu speculeren velen echter dat Abigail misschien gescheiden is, omdat ze alle foto's van Matt van haar Instagram heeft verwijderd, en Taylor heeft ook foto's van zichzelf als bruidsmeisje verwijderd.

7 Ze heeft in Taylor's muziekvideo's gezeten

Abigail Anderson was niet alleen te zien in 'Fifteen', ze was ook te zien in vijf andere Taylor Swift-muziekvideo's, waaronder 'I'm Only Me When I'm With You', 'Picture to Burn', '22, " "Teardrops on My Guitar" en "New Romantics." Aangezien "Fifteen" en "Teardrops On My Guitar" enkele van haar vroegste hits waren en "New Romantics" een van haar latere hits, is het indrukwekkend hoe lang deze twee al een hechte band hebben gehad en hoeveel moeite Taylor heeft gedaan om Abigail als een onderdeel van haar succes.

6 Ze was een schoolzwemmer

Abigail Anderson nam na de middelbare school een heel andere weg in dan Taylor Swift. Terwijl Taylor al snel op weg was naar roem, ging Abigail naar Kansas University, waar ze vier jaar lang een volledige ritbeurs verdiende als zwemmer. Het paar bleef hecht tijdens hun studententijd, zelfs toen Taylor op pad ging en een succesvolle muziekcarrière had.

5 Ze was Taylor's date voor de Grammy's van 2015

Taylor Swift houdt zoveel van haar beste vriendin Abigail dat ze haar zelfs meenam als haar date naar de 2015 Grammy's. Dit was misschien net zo goed een strategische zet als een teken van hun hechte vriendschap; Taylor Swift was het onderwerp geweest van zoveel datingroddels dat ze in die tijd discreter begon te worden over haar relaties. Sinds ze begon te daten met haar nu-vriend Joe Alwyn, is ze extra gespannen over haar liefdesleven, en het brengen van Abigail als haar date was misschien een vroege stap in die richting.

4 Ze werkt met veteranen

Na het behalen van haar bachelordiploma begon Abigail haar werk met veteranen uit de Tweede Wereldoorlog, om ervoor te zorgen dat ze uitkeringen en vergoedingen kregen die ze verschuldigd waren en dat ze na hun dienstjaren werden verzorgd. Taylor Swift heeft gezegd hoeveel ze Abigails werk bewondert: Ze is er zo gepassioneerd over en het kan niet meer verschillen van mijn carrière … maar het feit dat ze zo gepassioneerd is over wat ze doet, stelt haar in staat om zich te verhouden mij op dat niveau, dat ik zo toegewijd ben aan wat ik doe', zei Taylor in 2014.

3 Ze is geobsedeerd door haar hond

Het enige dat meer op het Instagram-raster van Abigail Anderson verschijnt dan foto's van Taylor Swift, zijn foto's van haar hond. Ze adopteerde haar hond, een Golden Retreiver genaamd Lilly Rose, enkele jaren geleden en plaatst regelmatig schattige foto's van de pup. Ze lijkt echter ook van katten te houden, omdat ze ook vaak foto's van Taylors katten post, met de beroemde namen Meredith Gray, Olivia Benson en Benjamin Button.

2 'Geluk' gaat misschien over Abigails huwelijk

Taylor Swift heeft veel opmerkingen gemaakt over hoe haar folklore en steeds meer albums anders waren dan de vorige, omdat ze avontuurlijker was in het vertellen van verhalen en vaak een ander personage of personage aannam vanuit wiens oogpunt ze het verhaal zou vertellen. Fans hebben gespeculeerd dat "Happiness" een van die nummers is, en dat het eigenlijk over Abigails scheiding gaat, gezien vanuit Abigails perspectief. De tekst "I can't make it go away by making you a schurk / ik denk dat het de prijs is die ik voor zeven jaar in de hemel betaal" deed fans speculeren omdat Abigail's relatie met Matt naar verluidt zeven jaar duurde.

1 Ze bracht Taylor ooit naar haar school

In 2009, tijdens haar eerste jaar aan de Kansas University, bracht Abigail Taylor naar haar 400-studenten Journalistiek 101-klas. Het was naar verluidt haar favoriete les en ze wilde het delen met haar bestie, die geen traditionele universiteitservaring opdeed. Taylor was net klaar met haar Fearless-tour en was al redelijk beroemd, dus natuurlijk was de universiteit gevuld met zoemende studenten die hoopten een glimp op te vangen van de country-popsensatie.

Aanbevolen: