Miley Cyrus twerkt haar weg naar Megan Thee Stallion's ACL Music Festival-uitvoering

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus twerkt haar weg naar Megan Thee Stallion's ACL Music Festival-uitvoering
Miley Cyrus twerkt haar weg naar Megan Thee Stallion's ACL Music Festival-uitvoering
Anonim

Miley Cyrus beleeft haar stoutste Hot Girl-dromen terwijl de zangeres zich vrijdag bij Megan Thee Stallion voegde op het podium van het Austin City Limits Festival in Texas voor een leuk twerkfestijn waardoor het internet zoemde.

De 28-jarige zangeres "We Can't Stop" haastte zich het podium op om Megan te verrassen, die halverwege de show een twerking-wedstrijd met festivalgangers organiseerde. Het paar deelt een zoete omhelzing terwijl Cyrus snel in formatie komt om deel te nemen aan het dansplezier.

Cyrus deelde een clip van het moment op haar Instagram met het bijschrift: “Dromen komen uit! Ik en @theestallion doen hete meidenpoep!.”

Megan antwoordde en schreef: "Ik hou van je."

Beide artiesten behoorden tot de acts die de aftrap zouden geven op de eerste dag van ACL, die terugkeerde na een korte onderbreking vanwege de pandemie. Het festival gaat het hele weekend door met optredens van Billie Eilish, Doja Cat, Duran Duran, Tyler The Creator, St. Vincent, Tierra Whack, Phoebe Bridgers, Jack Harlow, Polo G en meer.

Hoewel Cyrus en Megan nog formeel moeten samenwerken aan een muziekproject, veroorzaakte hun optreden op het podium fans in een razernij omdat velen een samenwerking van het paar eisten, waarvan sommigen zeggen dat het een perfecte match zou zijn.

Megan, 26, sloot haar set af met een uitvoering van haar hit 'Tht St' met fans, waaronder Miley Cyrus, en Billie Eilish (die ook werd gezien terwijl ze genoot van het optreden backstage) haar aan.

Cyrus was ook de hoofdact van de show van vrijdagavond. Later op de avond betrad ze het podium voor een uitvoering van haar grootste hits en zong ze zelfs een paar Disney-favorieten. Nu eisen fans van Megan en Cyrus dat het paar zich verenigt voor een nieuwe muziekonderneming.

Fans hebben gemengde reacties

Terwijl het moment zich ontvouwde, haastten fans van zowel Cyrus als Megan zich naar sociale media. Veel fans eisten een samenwerking, terwijl anderen Miley riepen voor het onderbreken van Megans set.

“Oké Meg en Miley, we hebben een hete plattelandsmeid nodig “old town road” maar twerk-versie

@theestallion @MileyCyrus Alsjeblieft, smeekte een fan.

Een andere festivalganger twitterde: “Het was nogal een stemming om Meg Thee Stallion en Miley Cyrus vandaag op het podium te zien schudden terwijl Billie Eilish vanuit het publiek toekeek. Een goede dag. Ik hou van Meg”

Zoals alle momenten op sociale media, kreeg het optreden van Cyrus en Megan weerslag van haters die de bedoelingen van Miley in twijfel trokken. Verwijzend naar ongunstige opmerkingen die Cyrus in het verleden heeft gemaakt over hiphopmuziek.

Overweldigend, de reactie op Cyrus die Megans optreden crashte was positief en velen prezen het virale moment.

Aanbevolen: