Twitter is boos over inloggegevens voor 'Candyman'-remake op sociale media

Twitter is boos over inloggegevens voor 'Candyman'-remake op sociale media
Twitter is boos over inloggegevens voor 'Candyman'-remake op sociale media
Anonim

Acteur en filmmaker Jordan Peele heeft zijn nieuwste horrorfilm Candyman uitgebracht, een direct vervolg op de gelijknamige film uit 1992. Sociale media zijn opgetogen over zijn film. Wat fans en Twitter echter niet beseften, is dat dit niet de film van Peele is. Hoewel hij meewerkte aan het scenario en als producer optrad, stond deze film onder leiding van Nia DaCosta.

Gebruikers op Twitter hebben liefde getoond voor deze film. Ze hebben echter ook woede getoond jegens Twitter zelf omdat ze DaCosta niet heeft gecrediteerd voor haar eigen film. Een gebruiker merkte zelfs in hun bericht op dat DaCosta een Afro-Amerikaanse vrouw is, die mogelijk een prik in de entertainmentindustrie is geweest vanwege hun bekende gebrek aan diversiteit.

DaCosta diende niet als filmproducent, maar werd geselecteerd om de film in 2018 te regisseren. Candyman werd op 27 augustus in de bioscoop uitgebracht onder het bedrijf Monkeypaw Productions van Peele. Sindsdien heeft het positieve recensies gekregen van critici en fans, en heeft een 85% op Rotten Tomatoes.

De Candyman-film uit 2021 is het vervolg op Candyman uit 1992, dat gaat over de vrouw van een professor die de legende van Candyman in verband brengt met een seriemoordenaar. De nieuwste film in de serie gaat over een beeldend kunstenaar genaamd Anthony die iemand ontmoet die hem het waargebeurde verhaal van Candyman vertelt. Zodra hij dit verhaal hoort, gebruikt Anthony de details als inspiratie voor zijn werk. Door dit te doen, ontketent hij echter geweld om hem heen.

Hoewel de plannen voor het vervolg in de vroege jaren 2000 begonnen, werd het later uitgesteld nadat vervolgideeën door studio's werden afgewezen. Peele tekende echter in 2018 bij het project en de rest is geschiedenis.

De vrouwelijke regisseur regisseerde nog een andere film, Little Woods uit 2018, met Tessa Thompson en Lily James in de hoofdrollen. Wel regisseerde ze korte films genaamd The Black Girl Dies Last en Night and Day. Ze regisseerde ook twee afleveringen van het Britse misdaaddrama Top Boy in 2019.

In tegenstelling tot DaCosta heeft Peele alle zeven films geproduceerd waaraan hij heeft meegewerkt. Hij was ook een gecrediteerd schrijver in zes van die films en regisseerde er drie. Zijn beroemdste film tot nu toe is Get Out, die hij produceerde, schreef en regisseerde. De film werd genomineerd voor vijf Academy Awards, waarbij Peele won voor Best Original Screenplay.

Beide filmmakers zullen de komende maanden druk bezig zijn. Peele speelt samen met goede vriend Keegan-Michael Key in de film Wendell and Wild uit 2021 en regisseert de film Nope uit 2022 met Daniel Kaluuya en Keke Palmer in de hoofdrol. DaCosta zal de aankomende superheldenfilm The Marvels regisseren, die in november 2022 wordt uitgebracht.

Na drie vertragingen bij de release is Candyman overal in de bioscoop te zien. Vanaf deze publicatie heeft de film bijna $ 10 miljoen verdiend aan de kassa. De film zal naar verwachting tegen het einde van het weekend meer dan $ 20 miljoen opleveren.

Aanbevolen: