Wie is de dochter van Andre de reus en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de dochter van Andre de reus en wat doet ze?
Wie is de dochter van Andre de reus en wat doet ze?
Anonim

In het begin van de jaren zeventig, toen de WWE (toen bekend als de WWWF of WWF) nog jong was, was André the Giant een van de hoofdacts. Maar na verloop van tijd verdiende André René Roussimoff ook naam voor zichzelf door in films te verschijnen en ellebogen te wrijven met vele grootheden in Hollywood, zoals vele andere worstelaar-tot-acteur-professionals. ('The Princess Bride' was zijn beroemdste project)

Helaas stierf André in 1993 op 46-jarige leeftijd, met achterlating van één erfgenaam. Zijn dochter Robin heeft zelf nooit veel krantenkoppen gehaald, maar ze heeft delen van haar vaders nalatenschap voortgezet.

Wie is de dochter van André de reus?

André Roussimoff's dochter is Robin Christensen-Roussimoff, en zij is de enige overlevende erfgenaam van André. Maar met wie kreeg André de Reus een baby? Robin's moeder is Jean Christensen, maar ze is niet per se een bekende naam.

Christensen werkte in het worstelen, maar ze was achter de schermen in de public relations. Het verhaal gaat dat André aanvankelijk niet toegaf dat hij de vader was van Jeans baby, en eigenlijk helemaal geen relatie met Robin had.

Een reden daarvoor kan de aard van de carrière van Roussimoff zijn geweest. Hij begon tenslotte met draaiende optredens over de hele wereld. Een deel van de aantrekkingskracht van de worstelaar was dat tickets beperkt waren tot zijn shows, en de promotors wisten dat ze een volle zaal zouden hebben als ze hun ster exclusief zouden houden.

Het betekende ook dat André in de jaren '70 en '80 ooit 'de best betaalde professionele worstelaar ter wereld was'. Helaas voor Robin betekende dat weinig tijd met haar vader tijdens zijn leven, maar een aanzienlijke erfenis bij zijn overlijden.

Is Big Show André The Giant's Son?

Een tijdlang werd de worstelaar die bekend staat als Big Show, op de markt gebracht als de zoon van de Giant. Het was een slimme merkzet, vooral omdat Big Show (Paul Donald Wight II) een aandoening had die vergelijkbaar was met die van André.

Wight onderging uiteindelijk echter een procedure om zijn buitensporige groei te stoppen, iets wat André nooit had gewild. Maar voor zover de twee verwant zijn? Dat was puur een marketinghoek voor de even grote Wight. Hoewel de gimmick later veranderde voor Big Show, was het een goede toegang tot de ring.

Hoeveel geld heeft André de reus zijn dochter nagelaten?

Hoewel André's verdiensten tijdens zijn carrière enigszins varieerden, vergaarde hij een indrukwekkend niveau van rijkdom tegen de tijd dat hij stierf. Bronnen suggereren dat hij bij zijn overlijden ongeveer $ 10 miljoen waard was.

In zijn testament stond dat hij gecremeerd wilde worden en dat zijn dochter Robin al zijn nalatenschap zou krijgen. Daarom erfde Robin ergens rond de $ 10 miljoen van haar afwezige vader. Het was waarschijnlijk niet echt een troost voor zijn inmiddels volwassen dochter, aangezien ze haar vader nooit heeft leren kennen.

Eeuwen geleden, in een zeldzaam interview, legde Robin uit dat ze haar vader een paar keer in de ring had gezien, en daarna twee keer in de rechtszaal.

Vrienden van André zeiden dat het "zijn hart brak" dat hij geen tijd met Robin kon doorbrengen vanwege de logistiek en zijn problemen met zijn ex-vriendin. En misschien is dat de reden waarom hij al zijn verdiensten in het leven achterliet op de naam van zijn dochter.

Kende André de reus zijn dochter?

Hoewel het verhaal klinkt alsof André's ex hem probeerde weg te houden van zijn dochter, blijkt dat niet echt het geval te zijn. Hoewel Jean Christensen in 2008 overleed, legde Robin later uit dat haar moeder haar nooit verhinderde haar vader te zien.

In feite was André degene die publiciteit wilde vermijden, terwijl hij ook pogingen deed om zijn dochter op bezoek te krijgen en hem te leren kennen. Maar zoals Robin uitlegde, sloeg ze de kans af toen ze door het land moest vliegen om haar vader te bezoeken (op een plek waar ze nog nooit was geweest) toen ze tien was.

Toch, merkte ze op, spraken haar ouders vaak aan de telefoon en kon ze met haar vader chatten. Hij betaalde ook alimentatie en was voor geen van beiden onbereikbaar. Dat wil zeggen, totdat hij stierf.

Robin hoorde het nieuws via een spraakbericht, nadat ze op een dag thuiskwam van school. André was pas 48 jaar oud toen hij stierf, in Frankrijk, waar hij de diensten bijwoonde voor zijn onlangs overleden vader.

Verwoest door het nieuws, besteedde Robin later tijd aan het opsporen van haar vaders bekende medewerkers om meer over hem te weten te komen. Hoewel, ze heeft gezegd dat ze niet echt naar zijn werk kijkt, of het nu gaat om acteren of worstelen, omdat het moeilijk is om dat te doen.

Wat doet de dochter van André de reus nu?

Hoewel André's relatie met zijn dochter waarschijnlijk niet was wat een van beiden wilde, heeft hij haar wel in zijn testament opgenomen, voor zover ze vandaag de rechten op zijn beeltenis heeft.

Ze blijft roy alty's verdienen van al zijn werk, en ze krijgt de uiteindelijke beslissing als het gaat om het gebruik van zijn beeltenis in welke hoedanigheid dan ook. Robin heeft aan een film over haar vader gewerkt, en er schijnt nog een biopic in de maak te zijn.

Aanbevolen: